TV do 800 eur, 117cm, MKV
TV do 800 eur, 117cm, MKV
Znalci, kamarat by rad kupil do noveho bytu televizor a potreboval by poradit. Chcel by 117cm uhlopriecku alebo 127, podla toho co bude v ponuke a co sa mu viac oplati. Rad by bol, ak by to prehravalo DivX a aj MKV format, cenovo do 800, max. 900 eur. Pripojenie je digitalna kablova televizia. Dakujem za neho.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: TV do 800 eur, 117cm, MKV
Tesne pod hranicou 900 eur je Panasonic P50st50e. V tej uhlopriecke a za tie peniaze po obrazovej stranke asi najlepsia volba.
Trosku menšia uhlopriečka, kupil som ho dva dni dozadu a zatial totalna spokojnosť... a cena o dosť nižšia ako požadovana hranica... Treba si zvažiť koľko z funkcií telky za 900€ realne využiješ... Lebo ja som tiež najprv pozeral take ale potom som si zvážil že tento za niečo vyše 500 má v podstate všetko čo potrebujem:
http://www.alza.sk/42-lg-42ls570s-d317586.htm
@Brian
tie blbosti okolo niesu dolezite
mojho panaka pouzivam len ako zobrazovadlo, ziadny soft z neho nevyuzivam (maximalne prepnutie vstupu a hlasitost)
vedel som ze ho tak budem pouzivat ale kupil som lepsi model kvoli lepsiemu obrazu
tie blbosti okolo niesu dolezite
mojho panaka pouzivam len ako zobrazovadlo, ziadny soft z neho nevyuzivam (maximalne prepnutie vstupu a hlasitost)
vedel som ze ho tak budem pouzivat ale kupil som lepsi model kvoli lepsiemu obrazu
-
Ryan Giggs
VIP
Nejde o to koľko funkcii ti treba (aj tak väčšina z nich funguje na...), ale aky obraz chceš. Je sice pekne kupiť si menej vybaveny tv za menej peňazi, ale je to aj za cenu nižšej kvality obrazu.
Ved to je jasné, každý podľa svojhu gusta... každopádne ja som veľmi spokojný aj s kvalitou obrazu, zvuk ma netrápi nakoľko to mám napojené na externé repro a funkcie ktoré by som chcel využiť či už pravidelne alebo iba sporadicky mám
takže tak 
Toto je uz pomaly ako spam, heker chce 117 cm uhlopriecku, mkv a divx, ty si mu ponukol 107 cm bez mkv a divx. Mozno nevyuzije vsetky funkcie draheho televizora, ale mohol si dat tip na nieco co splna aspon tie 3, ktore ziada. Alebo ten TV prehrava divx a mkv a iba Alza to nema uvedene? Kazdopadne o 10 cm mensia uhlopriecka je uz pomerne velky rozdiel.Brian napísal:Trosku menšia uhlopriečka, kupil som ho dva dni dozadu a zatial totalna spokojnosť... a cena o dosť nižšia ako požadovana hranica... Treba si zvažiť koľko z funkcií telky za 900€ realne využiješ... Lebo ja som tiež najprv pozeral take ale potom som si zvážil že tento za niečo vyše 500 má v podstate všetko čo potrebujem:
-
Ryan Giggs
VIP
To LG prehrava všetko v pohode. Každopadne to, že obraz je v porovnani s TV za 800-900 € uplne niekde inde plati.
určite by som bral ten panasonic či už P42ST50 alebo P50ST50 http://www.alza.sk/50-panasonic-viera-t ... 327414.htm
tú 42ku sme kúpili , ten obraz je veľmi veľmi dobrý aj ked je nižšej kvality , v pohode sana tom dajú pozerať hocjaké ripy, dokonca aj videa na youtube v mizernej kvalite a VHSky . Full HD je velmi pekné ostré, krásne farby, čierna žiadny duchovia. Neobsahuje žiadne ventilátory takže nič neruší , po 15tich hodinách pozerania filmov sa zadná časť zohriala len veľmi máličko nad izbovú teplotu, takmer sa to rukou nedalo rozoznať . Jediné čo mi vadí je zvuk,chýba mu život , to ale asi budem riešiť zosilnovačom z výstupu na sluchátka
Určite odporúčam
tú 42ku sme kúpili , ten obraz je veľmi veľmi dobrý aj ked je nižšej kvality , v pohode sana tom dajú pozerať hocjaké ripy, dokonca aj videa na youtube v mizernej kvalite a VHSky . Full HD je velmi pekné ostré, krásne farby, čierna žiadny duchovia. Neobsahuje žiadne ventilátory takže nič neruší , po 15tich hodinách pozerania filmov sa zadná časť zohriala len veľmi máličko nad izbovú teplotu, takmer sa to rukou nedalo rozoznať . Jediné čo mi vadí je zvuk,chýba mu život , to ale asi budem riešiť zosilnovačom z výstupu na sluchátka
Určite odporúčam
nemozes cakat extra zvuk z tych minirepracikov v tv...
Presne tak. Na kvalitny zvuk treba hlavne reproduktor s velkym priemerom a ten sa proste do TV nema kde zmestit.
ja som nedavno kupil toto: http://www.alza.sk/47-lg-47lm960v-d317496.htm
zatial spokojnost
zatial spokojnost
odporuc mu 50" st50, to je v danej cene tv s najlepsim obrazom a splna vsetky poziadavky
TV do 500€, 100-107cm, 100Hz motion rate
Zdravim, nebudem zakladat nove vlakno tak sa spytam hned tu. Rad by som kupil TV do 500€, 100-107cm, 100Hz motion rate, LED, Full HD. Nieco v tejto cenovej kategorii ma samsung philips a LG. Pri LG vadi nejako ten inteligentny senzor ktory bez moznosti vypnutia zosvetluje a stmavuje kontrast podla okolitych podmienok a svetla v izbe? Najradsej by som vybral samsung ale ked vidim ze za take iste peniaze kupim philips alebo LG s vyssou uhloprieckou sa neviem rozhodnut. Dakujem za rady. Popripade skusenosti s nejakymi TV. A nechcem prestrelit nad 500€ lebo mam ine vydavky momentalne.
-
Ryan Giggs
VIP
1. Kto povedal, že ten senzor sa neda vypnuť?
2. Prečo je taky dôležity nejaky motion rate? Obzvlašť keď ten nezmysel maju všetky tv v tejto cene.
2. Prečo je taky dôležity nejaky motion rate? Obzvlašť keď ten nezmysel maju všetky tv v tejto cene.
Co tak 107 az 117cm do 600 eur a tiez podpora .mkv, najde sa nieco? Dakujem.
-
Ryan Giggs
VIP
Najde, prečo by sa nenašlo. Všetko v tej cene vie mkv.
Myslim nieco s dobrym obrazom, aby to bola dobra kupa. Ak vies poradit, budem ti velmi vdacny.
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. niektory z Philipsov 5007, 5507. Vie to aj mkv (nevie však titulky s diakritikou - zatiaľ), TOSHIBA REGZA 40TL938G, eventualne aj SAMSUNG UE40ES6300.
Uplne idealne plazmu, obraz je o triedu lepši.
Uplne idealne plazmu, obraz je o triedu lepši.
1. Som kdesi cital, ze sa ten senzor neda vypnut a nepisal to jeden uzivatel, ked mas skusenost tak to napis.Ryan Giggs napísal:1. Kto povedal, že ten senzor sa neda vypnuť?
2. Preco nezmysel, myslim ze 50 Hz je malo kvoli smuham pri rychlych scenach.
3. Ziadam o radu a nie poucovanie, zatial si mi nijako konstruktivne nepomohol.
Mozno nieco take? http://www.alza.sk/42-lg-42ls5600-d3175 ... a.sk#popis