Voči Man Utd mi to príde od väčšiny proste len ako taká zaužívaná "múdrosť", že nefandím im, tak ich budem automaticky hejtovať.
F.A. Premier league
Re: F.A. Premier league
To, že dá niekto najviac gólov v 90+ minúte je jeho chyba? Wtf? V minulej sezóne si nepamätám zápas, kedy by sa hralo nad rámec nastaveného času (ak sa mýlim, tak ma opravte aj s príslušným dôkazom).
Voči Man Utd mi to príde od väčšiny proste len ako taká zaužívaná "múdrosť", že nefandím im, tak ich budem automaticky hejtovať.
Niečo ako na Slovensku voči Trnave/Slovanu. 
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Takze goly v 95-98minute su podla teba celkom koser?
-
hojko
Site Admin
Kedy padol gol v 98. minute (neratajuc predlzenie)???
Jediný zápas, na ktorý si pamätám ja z blízkej minulosti bol doma proti City, kedy Owen rozhodol gólom z 96. minúty. Ty si to však napísal tak, ako keby United rozhodli 20 zápasov z 38 ligových v 98. minúte, pričom sa vždy nastavovali 2.profik napísal:Takze goly v 95-98minute su podla teba celkom koser?
-
guess.whoo
Redeemer
Tie predlzenia su na posudenie, ten Owenov bol extrem, lebo nadstavoval tusim len 4. Obcas sa stalo, ze rozhodli pri 5 minutovom predlzeni, ked boli mozno 4 striedania a ziadne osetrovanie, ale vravim, toto je tazko meratelne a neobjektivne hladisko
-
DanielDevil
Addict
a keď hrali s Fulhamom, po 90. minútach vyhrávali 3:1 a v nadstavenom čase dostali 2 góly nato si už nikto nespomenieprofik napísal:Takze goly v 95-98minute su podla teba celkom koser?
-
guess.whoo
Redeemer
ked uz sme pri tom tak asi najpamatnejsi zapas, v ktorom rozhodol nadstaveny cas bolo finale LM v roku 99. a tiez tam hrali diabli 
k- ty debilak a kde som pisal,ze neboli regularne? rec bola o goloch v nadstavenom case a toto bol najpamatnejsi zapas kde prave take goly rozhodli,to je vsetko
k- ty debilak a kde som pisal,ze neboli regularne? rec bola o goloch v nadstavenom case a toto bol najpamatnejsi zapas kde prave take goly rozhodli,to je vsetko
No čo hateri
jak sa vám páčil dnešný obrat... Proste United style.
Tak Chicharito to zariadil, ale van Persiemu dnes nebolo súdené skórovať, viď 2 brvná za 50 sekúnd, to sa nepodarí každý deň. 
-
t0m4s3
Admin
Arteta dnes riadny smoliar. Jednu penaltu zavinil, druhu sam v poslednej minute nastavenie nedal. Ach jaj, mohla to byt vzpruha pre Arsenal.
Zápas som nevidel, ale muselo to byť pekné divadlo, 6 gólov, také zápasy môžem.
Berbatov sa v tom Fulhame tuším chytil a nedáva moc priestor Petrićovi.
Arsenal Fulham tiež parádny zápas.Doteraz nechápem prečo tú penaltu išiel kopať Arteta...
-
guess.whoo
Redeemer
Manchester dnes podal vyborny vykon v druhom polcase a zasluzene vyhrali aj ked to mali nahnute.
Arteta dnes uplne zabil Arsenal, slaby vykon, sposobil penaltu a este k tomu nedal vitazny gol..proste fanusikovia Spurs mu zlozia hymnu
Arteta dnes uplne zabil Arsenal, slaby vykon, sposobil penaltu a este k tomu nedal vitazny gol..proste fanusikovia Spurs mu zlozia hymnu
-
t0m4s3
Admin
Tiez nechapem, preco nesiel kopat Giroud alebo Cazorla. Asi maju proste stanovene kto chodi kopat, inak si to vysvetlit neviem.K!K0 napísal:Arsenal Fulham tiež parádny zápas.Doteraz nechápem prečo tú penaltu išiel kopať Arteta...
-
Ryan Giggs
VIP
Zabudli ste napisat, ze Manu zase pomohli rozhodcovia. Aj v stredu v Brage. 
Je sice pekne dat tu odkaz na staznosti trenerov, ale teraz by bolo dobre najst aj kolkokrat sa stazoval Ferguson. Ci toho nahodou nebude viac.
A to o nadstavenom case je pekny vtip. To ma byt nejaky argument? Odkedy je to nejaka pomoc od rozhodcu? Nadstaveny cas plati pre obe muzstva rovnako, ved gol moze strelit aj super.
Je sice pekne dat tu odkaz na staznosti trenerov, ale teraz by bolo dobre najst aj kolkokrat sa stazoval Ferguson. Ci toho nahodou nebude viac.
A to o nadstavenom case je pekny vtip. To ma byt nejaky argument? Odkedy je to nejaka pomoc od rozhodcu? Nadstaveny cas plati pre obe muzstva rovnako, ved gol moze strelit aj super.
-
guess.whoo
Redeemer
no tak viac toho nebude a tiez nik nepisal,ze sa take nieco stane v kazdom zapase. teraz budes s kikom po kazdom ferovom zapase spamovat, ze ci im zase museli pomoct? zasluzena vyhra je zasluzena vyhra a basta
Najväčší pálič tutoviek vo svetovom futbale je oddnes s Persilom najlepší strelec. Chelsea dnes bola asi trochu lepšia. Futbal bol slabý až do momentu kedy Liverpool začal hrať 433. Potom to malo fakt gule.
edit:
Torres not celebrating when he scored...
#Respect

edit:
Torres not celebrating when he scored...
#Respect
tak dnes nás čaká ďalšie kolo pričom Arsenal hrá ďalšie (tentokrát dôležitejšie) derby na Emirates Stadium. posledný zápas so Spu*s dopadol veľmi zaujímavo po obrate z 0-2 na 5-2 pre Arsenal.
medzi zaujímavé zápasy bude patriť určite City so Villou, ktorá minulý víkend takmer naložila diablom pričom hrali celý zápas dosť kvalitne.
a som zvedavý čo ukáže L'pool, keďže Wigan si so Spu*s dokázal hravo poradiť.
medzi zaujímavé zápasy bude patriť určite City so Villou, ktorá minulý víkend takmer naložila diablom pričom hrali celý zápas dosť kvalitne.
a som zvedavý čo ukáže L'pool, keďže Wigan si so Spu*s dokázal hravo poradiť.
-
guess.whoo
Redeemer
a videl si vobec zapas Spurs s Wiganom?
predstav si že áno. dokonca to mohlo skončiť aj väčšou prehrou pre Spurs, ale Friedel zachránil niekoľko gólových situácií.guess.whoo napísal:a videl si vobec zapas Spurs s Wiganom?