Oplatí sa GTX660 Ti ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Zymeth
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Oplatí sa GTX660 Ti ?

Príspevok od používateľa Zymeth »

Čau :)
Chcel by som spraviť menší upgrade na PC, ale neviem či to má cenu.. takže mám AMD Phenom II X6 1055t a grafiku GTX550 Ti od Asusu (nepretaktovanú). Preto sa vás chcel opýtať či by procesor nejak nebrzdil GTX660-ku, pretože viem že na hry 6-jadrové AMD fakt nie je (je nepretaktovaný) :D Dosť hrávam Battlefield 3 a celkom rád by som si zahral aspoň na buď Vysoké - Ultra alebo Full HD :)
Keby to predsa len nejaký zmysel malo, tak som sa pozeral na nejaké GTX660-ky, ale keďže sa moc vo výrobcoch nevyznám, tak netuším.

Čo som našiel:
http://www.alza.sk/evga-geforce-gtx660- ... 353785.htm
http://www.alza.sk/msi-n660-twin-frozr- ... 354054.htm

Zdroj mám 550w, takže tiež neviem či by mi to utiahlo, mám 4 disky a pod., takže dúfam že by to utiahlo, pretože mi sem tam padá PC :D neviem či to je preto, lebo blbne zdroj alebo mojích 12GB ramiek štrajkuje.. každopádne vopred díky za odpoved :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Oplatí sa GTX660 Ti ?

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Môj názor:
- Procesor nebude brzdiť grafiku (mám 1090T netaktovaný s GTX 670 podľa čísel čo som si nameral a toho čo je na internete momentálne niesú hry u ktorých by sa prejavilo brzdenie týmto procesorom. )
- Na tej zostave spustíš Battlefield 3 na high alebo s fps okolo 30-40 aj na ultra. S tým že vo veľmi náročných scénach multiplayer 64 ľudí - Gulf of Oman môže ísť aj pod to.
- Podľa mňa by som skôr bral tu Msi kvôli chladeniu ktoré má nainštalované.
- Zdrojom si niesom moc istý to už môže byť na neho veľa.
Zymeth
Light Star
Light Star

To by bolo celkom fajn, ale no zdroj by asi neustál :D síce som na tejto zostave išiel 1 týždeň s 350w zdrojom, ktorý sa potom odpálil, ale keďže je to značka EuroCase tak fakt neviem :D každopádne som rád že by to grafiku nebrzdilo, lebo upgradovať procesor a MB by sa mi fááákt nechcelo :)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ok len taký detail že to nieje GTX660Ti ale GTX660 a to je kur*a rozdiel
procesor je ok - stačí iba pretaktovať na 4GHz
Zymeth
Light Star
Light Star

Taktovať ho asi nebudem, aj tak mám chladič od základu :D yup, tak "trooošku" som sa sekol, 100€ hore dole no :D .. každopádne hlavne som chcel vedieť či bude procesor OK a to som zistil.. tak teda díky :)
Napísať odpoveď