Zdravím,
kúpil som si exterák ADATA NH13 1TB, ktorý by mal mať podľa popisu rýchlosť zápisu/čítania okolo 100 MB/s.
No keď sa pokúšam skopírovať niečo z Céčka na tento HDD, rýchlosť nepresahuje 2 MB/s.
Mám ho zapojený cez USB 3.0 kábel do USB 3.0 portu. Preformátoval som ho z FAT32 (kde bola rýchlosť okolo 1MB/s) na NTFS.
Neviete v čom by mohla byť chyba ? Inak priame zapisovanie na disk z programu je v pohode (konkrétne hovorím o Frapse, ktorý na jednu sekundu videa zaberie minimálne cez 50 MB, takže to by bolo v rozpore s tými číslami, čo som spomínal)
Ďakujem za odpovede
Externý HDD
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Externý HDD
Nazdar..
Podľa toho čo kopíruješ, ak kopíruješ úplne malinké súbory(texťáky, malé obrázky) tak je rýchlosť malá. No pri veľkých súboroch(.avi filmy, hudobné mixy, ...) to dosahuje podstatne väčšie rýchlosti.
Podľa toho čo kopíruješ, ak kopíruješ úplne malinké súbory(texťáky, malé obrázky) tak je rýchlosť malá. No pri veľkých súboroch(.avi filmy, hudobné mixy, ...) to dosahuje podstatne väčšie rýchlosti.
Re: Externý HDD
No skúšal som kopírovať 5 GB zložku zloženú z malých súborov.
Teraz som teda vyskúšal skopírovať film a ide to na plnej rýchlosti ! Ďakujem za postreh
Teraz som teda vyskúšal skopírovať film a ide to na plnej rýchlosti ! Ďakujem za postreh