League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Len to nie :roll:
masterX
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa masterX »

Leko neviem odkial mas ten obrazok so supportmi, ale podla mna je to fake, tu je original :D

http://elohell.net/images/chill/ca12e5d ... 4f3c37.jpg

(minule som tu hadzal podobny obrazok, a niektori to nepochopili, pre nich pisem ANO, tento obrazok je joke)
LukasqoO
King
King

:)

//autoeditácia príspevku (09 Nov 2012, 20:21)
lee :shock:
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

su uz nejake ranky za hlasovanie v tribunaly? pripadne nejake odmeny podla uspesnosti ? ci sa zatial nic o tomto nevie?
...2 tyzdnovi ban mi vyprsal a vidim, ze sa komunita absolutne nezmenila :D vyhravame hru a ad carry zacne trollovat ani neviem kvoli comu, prehrali sme len kvoli tomu...v dalsej hre ma moj support uz od zaciatku zacne urazat a volat ma feeder, noob a podobne, ked som mal pozitivne skore...robil to iba kvoli tomu, ze som hral ad carry Twitcha...tak som ho dal radsej mute po 10minutach, inak by som urcite vypenil a dostal opat ban za to...s Twitchom som mal 11-3-12, vdaka mojej ultke sme obranili inhibitor, dali dole 2 ich pocas counterutoku a ked sa pokusali dat barona, tak som ich tam ultkou zase poriadne rozstrielal...takze jasne useless ad carry twitch :D :D neznasam tie dementne deti co nadavaju niekomu, len pretoze nema mainstreamovy hraci styl...
LukasqoO
King
King

s tym co povedal ephramko uplne suhlasim. ked si niekto pickne hera, ktoreho ludia nestreamuju/nehravaju casto a vy to s nim aj tak viete, tak vas zacne cely team urazat, ze co je to za pick atd. :smt017
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ephramko tomu sa necuduj, ale to sa stava vacsinou ak maju hraci malo win, alebo strasne nizke elo, mne sa minule stalo, ze super Riot matchmaking mi hodil do timu hraca s levelom 24 (fakt nechapem ako je to mozne), a ten nemal ani ponatia co je last hit, cudoval sa ked sme mu vraveli ze k ad carry treba support, vzal si na bot gankplanka, dostal 0/3 za 5 minut a este sa tesil ze ma dobre skore...a s tym fakt nic nespravis, jedine nad tym plakat...
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

pocujte da sa este zrobit gangplank na critplank? ked bol gp so starym skinom a nenerfnuty kritoval na lvl 1 okolo 400 a teraz s nim ani za boha nekritnem da sa to nejak vykompenzovat runami? a talentami? a bol by adc abo supp?

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 20:35)
a viem predat runy ktore mi netreba nejak na supp napisat meno a ktore runy?
masterX
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

japaja napísal:pocujte da sa este zrobit gangplank na critplank? ked bol gp so starym skinom a nenerfnuty kritoval na lvl 1 okolo 400 a teraz s nim ani za boha nekritnem da sa to nejak vykompenzovat runami? a talentami? a bol by adc abo supp?

//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 20:35)
a viem predat runy ktore mi netreba nejak na supp napisat meno a ktore runy?
Runy sa nedaju predat, dalsiu cast otazky nechapem :D

A gp sa da hrat na crit samozrejme, ale nehrava sa to, lebo ovela ovela lepsi je tanky gp, k tym runam, da sa narunovat critical, ale zbytocne, jedine for fun, niekedy, nie tak davno bol crit aj v talentoch, ale uz to dali prec, kedze podla nich zopar nahodnych critov dokazalo castokrat vyhrat lajnu (vraj, ale asi na to nieco bolo ked to zrusili).
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

no ze ci sa da runami vyrovnat jak zamlada critovanie
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Ano da.Ja osobne stale radsej hravam crit GP ako tanka.Early game je trocha tazsi,treba vela farmit + nejake veci na goldy zvyknem kupit... Taky critical za 1600 do AD carry fakt zaboli.Len treba vediet,kedy s nim vybehnut do teamfightu.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Urcite by som to neriesil crit runami... ako ked hravas for fun normaly tak pohodka, do rankedov sa velmi nehodi, je velmi squishy a vacsi prinos budes mat ako tank :) a tie crit runy ti helfnu hlavne v early game a to ako niekto spominal pri tych "nahodnych"

Inac je urcite lepsie hrat ho tanky, a popritom si zahrat trosku "crit"..
na tope si najprv kupim tie + % crit chance za 400 a potom avarice blade. Ver mi ze tie crity lietaju dost casto ;) potom dokupit yomumu a klasicky tanky Warmog + atma...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Vsetci mame svoj styl hry,cize by som urcite crip GP nespochybnoval.runy mam na armour,magic resist per lvl, 8% crit chance a ostatok je crit dmg. stackujem ako prve Q ,potom na lvl 2 dam W a po Q stackujem E.Kupim topanku a 3 potky.Rovnako kupujem past za 400 a potom z toho ten mecik (ani za boha si neviem spomenut ako sa vola).A potom stavam build podla situacie. 2 sloty si nechavam na obranne iteami. (warmog,randunin/warmog,thornmail/warmog guardian)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tiez som skor za GP na crit. Avsak zalezi, co mame v teame.
Ak je potrebne hrat tanka, tak tankujem, i ked moj styl hry je castejsie taky, ze hram opatrnejsie, ked viem ze som squishy.
Tankplank mi pride od zaciatku trosku useless, nakolko sa vas nikto neboji.
Proste vydrzite, ale malo kedy nalozite, kdezto s critom maju hlavne carry nenormalny strach, nakolko cd na Q je minimalne.

Co sa tyka matchmakingu, tak ma to svoje muchy, ale jednoznacne zalezi aj na W/L ratiu.
To ze si mal v teame lvl 24 je pravdepodobne sposobene tym, ze kamarat chcel hrat s kamaratom a jeden z nich uz bol lvl 30 nuz a ten lvl 24 mal pravdepodobne W/L ratio pozitivne.
ALe ja len hadam, boh vie ako to v skutocnosti funguje.
Viem len, ze pri takom pocte hracov to nie je az take jednoduche, ako by sme si vsetci priali.

Co sa tyka "refundovania" run, tak o tom sa nic nehovorilo a pravdepodobne sa to ani neplanuje.
Ani pisanie na support ti nepomoze.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Pisal som im na support pred paru dnami, ze by som chcel vratit kha zix bundle ktory som kupil tusim za 1300 RP (nakolko ho vobec nehravam).. dopisal som im tam aj, ze viem o funkcii refund, ale ta je momentalne nedostupna. Napisali mi ze je mozne vratit, ale len ak sa opravi to tlacidlo. Pokial sa ale pamatam, tak bundle sa vratit nedali. Opravte ma ak sa mylim
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Neda,budes musiet vratit skin a hrdinu,cize prides o 2 refundy.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Inak na tom EU West som dost casto ale nikto tam nehravate. co sa deje?
nick lek0klatik

//akurat som dostal BSOD -_-
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Som tam,aj ta vidim hrat :D a samemu sa mi uz nechce hravat..+ povinnosti.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

co som zorbil ze som dostal takychto koko*ov
Prílohy
omg.JPG
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ako tvoj team neriesim to je fail :D... ale ked sa pozre clovek aj na superove buildy, tak dovi dopo :D
kevyn68
Medium Star
Medium Star

japaja napísal:co som zorbil ze som dostal takychto koko*ov
Aky si lvl? :O
Napísať odpoveď