Najbližší týždeň by som sa konečne pustil do stavby PC. Chytil som dilemu či kúpiť novú skrinku alebo využiť starú Thermaltake Shark VA7000 BWA. Ak by som kupoval chcel by som určite menšiu (minitower), ale pochybujem, že za 40e kúpim niečo tak kvalitné ako to čo mám teraz. Podľa prachu vo filtroch je v skrinke slušný prievan.
Na tej skrinke ma trápi iba jedna vec. Kupoval som komplet pc asi pred 8 rokmi a dal som si ju zostaviť. Vtedy ma ani len nenapadlo, že v obchode mi nepribalili tie parts ktoré obsadili mechanikami, grafikou a podobne. Nechcem v nej mať diery, keďže toľko pozícií koľko je "využitých" s novou mATX doskou neobsadím.
Chýba:
- 2x 5,25" záslepka a 2x 3,5" záslepka vpredu
- 2 kolajničky pre uchytenie HDD z 5 (to ma ani moc netrápi, budem mať iba 2 disky)
- záslepky zadných pozícií (spolu chýba 6 potreboval by som aspoň 2)
Viete mi poradiť kde by som tieto veci mohol na Slovensku alebo Česku kúpiť? Prehľadal som aj eBay ale nič som nenašiel. Predpokladám, že z iných skriniek tie záslepky pasovať nebudú.
BTW: Ak sa mi to nepodarí zohnať pripúšťam možnosť, že túto skriňu niekomu predám. Za akú cenu by to bolo predajné? Skrinka je asi vhodná najmä pre niekoho kto by chcel vodné chladenie. Má možnosť ušetriť.
Chýbajúce diely v skrinke Thermaltake Shark VA7000 BWA
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Chýbajúce diely v skrinke Thermaltake Shark VA7000 BWA
toľko prachu som ešte nevidel 
-
Vitaaa
Expert
- Kontaktovať používateľa:
aj niečo k veci? alebo si mi len prišiel povedať, že nie každý má čas vysávať case tak často ako ty...
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Prach bude sice v skrinke stale aj ked mas filtra ale nemusis ju cistit kazdy mesiac aby bol cisty. Staci 2x do roka 
Kup novu ale Mini Tower neni prave idealna volba ak chces vykonny PC.
Zaslepky do predu by ti mohli pasovat aj z inej skrinky. Skus napisat na tichepc, mozno nieco maju (aj pri predaji sa hodi aby vyzerala ako tak slusne).
A namiesto kosikov s HDD si kup nejake tie kity na odvibrovanie, vlezu tam, mozes mat dalsie HDD a k tomu odvibrovane.
Kup novu ale Mini Tower neni prave idealna volba ak chces vykonny PC.
Zaslepky do predu by ti mohli pasovat aj z inej skrinky. Skus napisat na tichepc, mozno nieco maju (aj pri predaji sa hodi aby vyzerala ako tak slusne).
A namiesto kosikov s HDD si kup nejake tie kity na odvibrovanie, vlezu tam, mozes mat dalsie HDD a k tomu odvibrovane.
Ja som mal podobnu dilemu a rozhodol som sa stare PC predat ako celok a kupit nove PC aj s novou skrinkou. Beriem to ako dobre rozhodnutie. U teba by pouzitie starej skrinky nedopadlo dobre minimalne z estetickeho hladiska.
Je to aj o tom, ze starsie suciastky sa tazsie predavaju samostatne a vacsiu sancu na uspech mas pri predaji kompletneho PC - vela ludi zhana lacne PC pre dieta, alebo iba tak na internet bez toho, aby si to skladali sami. Par eur navse za skrinku pri kupe noveho PC ta nezabije a ulahci ti predaj stareho zeleza.
Je to aj o tom, ze starsie suciastky sa tazsie predavaju samostatne a vacsiu sancu na uspech mas pri predaji kompletneho PC - vela ludi zhana lacne PC pre dieta, alebo iba tak na internet bez toho, aby si to skladali sami. Par eur navse za skrinku pri kupe noveho PC ta nezabije a ulahci ti predaj stareho zeleza.