outsider
-
blaster123
Novice
outsider
mám 17 rokov a som ulpný outsider
už 5 rokov v kuse, pravdepodobne kvoli mojej puberte kedy som sa choval fakt ako debil čo som si aj sám priznal
ale odvtedy sa nič nezmenilo čo sa týka mojho postavenia v triede
všetci sa ku mne ešte stále správajú ako by som im predtým urobil niečo hrozné
napr. ma tlčú zo všetkých strán alebo mi berú veci, hádžu si s nimi a pod.
prípadne ma valcujú otázkami či ma baví život alebo si začnú o mne vymýšlať historky pred mnou a pred celou triedou
je toto správanie normálne u 17/18 ročných ??
dá sa z toho nejako dostať ??
už 5 rokov v kuse, pravdepodobne kvoli mojej puberte kedy som sa choval fakt ako debil čo som si aj sám priznal
ale odvtedy sa nič nezmenilo čo sa týka mojho postavenia v triede
všetci sa ku mne ešte stále správajú ako by som im predtým urobil niečo hrozné
napr. ma tlčú zo všetkých strán alebo mi berú veci, hádžu si s nimi a pod.
prípadne ma valcujú otázkami či ma baví život alebo si začnú o mne vymýšlať historky pred mnou a pred celou triedou
je toto správanie normálne u 17/18 ročných ??
dá sa z toho nejako dostať ??
Re: outsider
Ako reagujes na ich poznamky a ciny ? Nehranici to so sikanou ?
1) zacni chodit do fitka,thaibox,aikido cokolvek rob zo sebou nieco
2) najdi si babu
3) ak nepomoze (1-2) zmen skolu
mna osobne zaujima na aku skolu to chodis ked tam sikanuju 17/18rocny?
zakladku este pochopim ale toto...
urcite ked ta sikanuju sa tvaris ako duchom nepritomny to ich este viac burcuje co keby si si toho najvacsie debila v triede
niekde pockal ked bude sam a jednu mu pridrbal,hrdina nebude to sa bat nemusis
ak to co ti odporucam ti je proti srsti tak sa len musis obratit na triedneho,naco si vlastne doteraz cakal a neriesil to?niektory ludia su ako hyeny ked vidia ze mozu nevedia uz co zo sebou
2) najdi si babu
3) ak nepomoze (1-2) zmen skolu
mna osobne zaujima na aku skolu to chodis ked tam sikanuju 17/18rocny?
zakladku este pochopim ale toto...
urcite ked ta sikanuju sa tvaris ako duchom nepritomny to ich este viac burcuje co keby si si toho najvacsie debila v triede
niekde pockal ked bude sam a jednu mu pridrbal,hrdina nebude to sa bat nemusis
ak to co ti odporucam ti je proti srsti tak sa len musis obratit na triedneho,naco si vlastne doteraz cakal a neriesil to?niektory ludia su ako hyeny ked vidia ze mozu nevedia uz co zo sebou
-
lowmanek
Light Professional
Co ti ja viem, bit sa s nejakymi 17 rocnymi adolescentami, ktori si len vybijaju komplexy? Nemas v triede aspon niekoho, s kym v pohode vychadzas?
Ak sa do teba pustia, tak maj v <>...ved ti musi byt jasne, ze ak si bezdovodne robia srandu, tak, ako som uz hore spomenul, to nemaju v hlave celkom ok...
Rok-dva to na tej skole uz pretrp, skus najst nejaky novy okruh ludi (sport, kreslenie, etc.), v ktorom nebudes spolocensky degradovany
Ak sa do teba pustia, tak maj v <>...ved ti musi byt jasne, ze ak si bezdovodne robia srandu, tak, ako som uz hore spomenul, to nemaju v hlave celkom ok...
Rok-dva to na tej skole uz pretrp, skus najst nejaky novy okruh ludi (sport, kreslenie, etc.), v ktorom nebudes spolocensky degradovany
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
to čo si popísal je šikana, nie outsider. Outsider by si bol, keby si ťa nevšímajú a vynechávajú z aktivít. Oni ťa doslova šikanujú, a to fyzicky aj psychicky. V takomto prípade by si to mal povedať minimálne triednej učiteľke a doma rodičom, lebo sám to nevyriešiš
-
Kok
Light Professional
presne tak, keby si bol, ako si sa sam oznacil, outsider, tak ta uplne vynechaju z diania v triede a zo vsetkych triednych aktivit, ale ked uz by ta niekde zavolali, bolo by to silene. Toto uz hranici so sikanou
!!!audiotrack napísal:V takomto prípade by si to mal povedať minimálne triednej učiteľke a doma rodičom, lebo sám to nevyriešiš
A neboj sa, za žalobabu ťa mať nebudú
//škola je gymko?
Si vlastne stredobod pozornosti. Mal by si byť rád..
Ale k veci,pokiaľ je to neúsné tak to skús aj tak vydržať,alebo sa postaviť a viesť dialóg. Ak to nebude fungovať,tak zmeň skolu,nemyslím,že nahlásenie ma vyššie miesta bude mať efekt.
Ale k veci,pokiaľ je to neúsné tak to skús aj tak vydržať,alebo sa postaviť a viesť dialóg. Ak to nebude fungovať,tak zmeň skolu,nemyslím,že nahlásenie ma vyššie miesta bude mať efekt.
First world problems - stredna skola. Ale viem, o com to je, tiez som bol na podobnej pozicii. Zacni to riesit, ukaz, ze mas nejaku autoritu a self-respect, ci uz sam alebo s pomocou inych (nic na tom nie je). Nakoniec to budes ty, kto odide ako vitaz, ak sa trochu posnazis. Ked raz zmaturujes, tak pochopis, ze ti ludia nemaju ziaden vyznam, nemusis ich uz nikdy vidiet a mas od nich naveky pokoj, spoznas novych ludi v praci alebo na vyske. Uvedomis si, ze zatial co ty mas pokoj, tak su to oni, kto si nema nadalej na kom vybijat komplexy a pravdepodobne sa nevie zaradit medzi normalny, dospely kolektiv.
Tiež som zažíval niečo podobné, sedím si na lavici, spolužiak mi začne odzadu páliť s zapalovačom lakeť
choré hlavy...treba vraciať úder (ako ja ,ja že požičiaš mi zapalovač? dal mi ho do ruky asi viete čo nasledovalo
detinské ale účinné )
-
blaster123
Novice
som aj outsider, nikto sa so mnou o ničom normálnom nerozpráva, nikto ma nezavolá vonaudiotrack napísal:to čo si popísal je šikana, nie outsider. Outsider by si bol, keby si ťa nevšímajú a vynechávajú z aktivít. Oni ťa doslova šikanujú, a to fyzicky aj psychicky. V takomto prípade by si to mal povedať minimálne triednej učiteľke a doma rodičom, lebo sám to nevyriešiš
tak sedím doma a hrám si na klavír, moj naj koníček
-
axxis
Addict
priznam sa, ze ako vyriesit Tvoj problem zo skolou neviem. ale to, ze Ta nikto nezavola von nie je nenapravitelna situacia. proste sa len musis integrovat do nejakej skupiny ludi a uplne idealne su to ludia, ktori s Tebou maju nieco spolocne (kedze je to asi najviac easy sposob) - tak preco nie prave tu hru na klavir? skus najst nejaky "kruzok" klaviristov a pridat sa k nim, kedze budu uplne izolovani od Tvojich problemov nic z toho by sa tam nemalo preniest a ked budes v spolocnosti naucis sa lepsie vychadzat s ludmi, mozes s nimi choidt na nejake akcie a pod. Si stale celkom mlady tak nevesaj hlavu, interakcia s ludmi nie je nic tazke a nie je to ziadna veda, chce to len trochu praxe ale musis sa k tomu dokopat sam a ani nebudes vediet ako budes uplne iny clovekblaster123 napísal:
som aj outsider, nikto sa so mnou o ničom normálnom nerozpráva, nikto ma nezavolá von
-
audiotrack
VIP
a prečo by ťa mali volať? Oni sú kolektív, ty s nimi nechodíš. Oni ťa nepotrebujú. Zavolaj sa ty. Či môžeš s nimi ísť, potom zase, potom znova a po čase keď k ním budeš patriť tak ťa aj sami zavolajúblaster123 napísal:
som aj outsider, nikto sa so mnou o ničom normálnom nerozpráva, nikto ma nezavolá von
audio - tak hádam sa ešte nebude sám pozývať do kolektívu, v ktorom ho šikanujú.
-
audiotrack
VIP
prečítaj si kontext, teraz hovoril o inom kolektíve. Aspoň to tak vyznelo. Šikanujú ho v škole, ale nevolajú ho ani kamaráti von
-
TommyHot
Addict
Ja som sikanu (od starsich) vyriesil roxorovou tycou. Nastastie som nikomu nemusel dolamat paprce, ale ako odstrasujuci prostriedok to zafungovalo velmi dobre. Ver, ze ked im dokazes, ze si z nich neni posraty, tak ti daju pokoj.
Zacni cvičiť aby si nabral sebavedomie a potom keď si do teba začnú tak chvílu hraj že si to nevšímaš a po chvíle mu chyť ruku a pleskni ho o zem a maj ho chyteneho pod krkom! ked jedinci v tvojej triede sa správaju neprispôsobivo začni sa aj tak ty voči nim! Vyhlas im svatu vojnu. Na tieto humanisticke žvásty čo tu iný popísali z tých si ani neber príklad,... predpokladám že tí čo to píšu boli sami šikanovatelia
inak v buducnosti budeš lutovať že si nezakročil pastami
inak v buducnosti budeš lutovať že si nezakročil pastami
toto pani!! toto je ten spravny nazor!! nechaj sa otlkat este rok,dva ved nejako to prezijes.len sa nechaj otlkat a sikanovatlowmanek napísal:Co ti ja viem, bit sa s nejakymi 17 rocnymi adolescentami, ktori si len vybijaju komplexy? Nemas v triede aspon niekoho, s kym v pohode vychadzas?
Ja sa len smejem, koľko kung-fu majstrov sa tu stále nájde, keď príde takáto alebo podobná podobná téma.
-
lowmanek
Light Professional
Zas, nemyslel som to tak, ze musi drzat hubu, ale bit sa, srsly? ved to je koko*nost najhrubsieho zrna...vacsinou, ked sa do mna niekto pustil, tak on z toho vysiel ako ch*j...(aj ked toto neni ten pripad, tu donho ide polka triedy)