Gel na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Gel na vlasy

Príspevok od používateľa energy00 »

Veľa záleží, čo chcete na hlave dosiahnuť. Ja mám napríklad nejakých 8 druhov (gély, lak, tužidlo, nejaká pasta a taká voda, čo neviem ani na čo je... ) Využívam všetky, no dosť záleží od dĺžky vlasov a požadovaného účesu.
killers1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa killers1 »

tak pozri predposledny prispevok odomna a co by si mi odporucil na dosiahnutie takych vysledkov? ( myslim toho ronalda )
energy00
King
King

Niečo podobné nosím aj ja, len mám kratšie boky (recruit hairstyle :) ). neviem, čo myslíš pod pojmom hebučké a pevné :) lebo to sa mi ešte nepodarilo dosiahnuť, aby som mal vlasy jemné a po nečakanom "zásahu" do nich sa proste vrátili na miesto a tvárili akoby nič. Buď sú jemné, držia tvar, ale po zásahu do nich si ten tvar musíš znovu dorovnať ( Taft pasta na vlasy, penové tužidlá alebo laky) alebo perfektne držia tvar, že sa môžeš ponoriť do vody a nič sa s nimi nestane ( ! ) tak tam by som si ja dal TAFT MAXX POWER (taký oranžový z čiernym uzáverom) - perfektne drží tvar a HLAVNE nezanecháva vo vlasoch biele "artefakty" keď sa ich dotkneš, ako väčšina gélov. Teraz mám Got 2b Glued, ten ale nemám otestovaný pod vodou, no drží dobre. Má takú pastovú štruktúru, takže nemáš po ňom nejaké extra zlepené vlasy - ako po obyčajnom géle. Potom to ešte zastriekam tužidlom od taftu a je to. neber to ako odporučenie, sú to len moje skúsenosti s jednotlivými gélmi a neviem, či by ti to vyhovovalo tak, ako si to stylujem ja. A vyhodiť 3 - 5 € za gél keď ti bude na nič......
Pozri na YouTube nejaké vidá od Got 2b, alebo nejaké doporučené videá, aby si videl, čo sa s tým dá približne dosiahnuť.
DeLay
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa DeLay »

mam taky problem skusal som x gelov x laakov x leskov x tuzidiel .. ci to boli znackove ci neznackove ziadny nesplnal moju poziadavku..moja poziadavka je mokry efekt ked som si kupil gely vyhradne s mokrym efektom hocico som si na vlasy dal nic nevydrzalo viac ako 30minut daval som malo vela a nic vzdy mi to vyschlo vedeli by ste mi poradit co by som si mohol dat nech to vydrzi aspon 3 hodiny a viac vlhke? resp. aby to budilo dojem vlhkosti...
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Aké prípravky by ste odporučili na toto? Jasné, má ich v linku ale skôr nejaké alternatívy, ktoré kúpim aj u nás :D. Alebo či je to vôbec vhodné... mám husté, krátke, pevné vlasy, keď si ich za mokra nejak dám, sú tak až do ďalšieho namočenia :D.... kto vie po kom, keď nikto z rodiny ich také nemá... a aj keď ja na ne nadávam, lebo si s nimi nič neviem spraviť, takže vyzerám ako debil :D.

http://www.boomtron.com/wp-content/uplo ... rfield.jpg
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Používate na dlhšie vlasy aj lak? Či je lepší vosk? Chcel by som niečo ako ma tento (vidno ho v 1:40 ale ten účes aj tak neni veľmi vidieť :D ) Na to bude asi lepši vosk, čo? Oco ma tak v zadu a na čape si tam len vodu a mne to tam nechce nijak ostať :D
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ja používam tento a som maximálne spokojný. Je vode odolný takže dážď nevadí :)
Prílohy
gel.jpeg
gel.jpeg (25.67 KiB) 2031 zobrazení
MrGizmof
King
King

Tak som zistil že si doslova a do píspena hovno spravím s vlasmi... prečo ich nemám rovné ale kučeravé, prečooooo? :D Ja si tam môžem dať aj kilo vosku a aj tak sa robia kučery... fuj!
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Vyžehli si ich ;)

A čo taký Doctor Who v 3 sérii? David Tennant.

https://www.google.sk/search?q=david+te ... 80&bih=925
MrGizmof
King
King

Tak ten to má super... len som nevedel ako sa ten herec volá, vďaka že si to sem dal :D. Asi skúsim niečo také až budem mať zase hodinu čas babrať sa s tým a skúšať to.... občas mi to fakt lezie na nervy.
Blackout147
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Blackout147 »

Caute, mohli by ste mi poradit ako spravit tento uces? http://i234.photobucket.com/albums/ee13 ... rstyle.jpg
Vzdy ked to skusam, tak sa mi to nepodari, bud mi vlasy idu prilis do zadu alebo nejaky iny problem
driver
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa driver »

Zdravim, potreboval by som radu ohladom gelu na vlasy. Mam strasne huste a zrejme aj tazke vlasy, a tie gely bezne dostupne v drogeriach mi vlasy dlho "hore" neudrzi, avsak dnes som bol v kadernictve, a dala mi tam nejaky taky silny gel, co hovorila, ze vraj to lepi ruky jak sekundove lepidlo, a ze toto mi vydrzi bez problemov. Zatial to vyzera fajn, no nejak ma nenapadlo sa opytat, co to je za gel, neviete mi poradit, nieco silnejsie? Bolo to taka okruhla cerina nadobka cca 9 cm vysoka a so zelenym vekom. Neviete co to mohlo byt? Dakujem.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Čo tak sa vrátiť do kaderníctva a opýtať sa? :wink:
driver
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa driver »

40 kilakov asi tazko, nie? :P
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Tak tam môžeš hádam zavolať. :roll:
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

Ten co som zdielal vyssie je dost silny skus hoj. A na obale ma napisane glued takze mozno budes spokojny. Ruky mi to lepi dosr. :-)
Sicilian
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Sicilian »

etc. napísal:Ja používam tento a som maximálne spokojný. Je vode odolný takže dážď nevadí :)
Got2b spiking glue :wink:

najlepší gel tiez myslím ako kedy som mal :) uz na dotyk je iny :D pripomína mi vaječny liker obalom aj vôňou :D
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

čaute borci, odporučte mi dáky vosk na vlasy, mam tmave, dlhšie ,tvrde vlasy, diks :)
energy00
King
King

Got2b alebo teraz je novy Taft guma - v modrej tube, drzi dobre, nemas po nom "mastne" vlasy a pekne vonia :) S tuhymi voskami nemam skusenosti, ako sa to vlastne aplikuje ???
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Poznáte Bradleyho Coopera z Hangover? Čo ten chlap používa na vlasy? Zatiaľ som skúšal iba vosk, no neni to ono. Dlho mi to na hlave nevydrží a každý vlas sa potom ťahá svojím bohom.
Napísať odpoveď