som bez sance
Hucanie/Zvuk v PC
Hucanie/Zvuk v PC
borci need help mam new pc dosiel som dom dal som tam win vsetko fici akurat tam nieco pri hrani hier zacalo tak nepriemne hucat a vobec neviem co to je otvoril som case a pocuval to ale
som bez sance
zostava i5-3570k ,gs800 ,gtx550ti cyclone 2 ,asus p8z77 V, haf 922 case grafiku som mal aj predtym v starom pc a ziadne podobne zvuky nerobila takze tu som vylucil nvm ci to moze byt ten zdroj alebo nejaky stupidny kablik alebo case ? need help
som bez sance
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Hucanie/Zvuk v PC
chladic CPU?
noctua Nh-d14 ono to robi tak prerusovane a v intervaloch z z zzzzzzzz zzz z zzzz z to bude asi case nieco vibrovat skusim to nejak postlacat nvmArkanoviTigrovi napísal:chladic CPU?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
zastavuj fany a počúvaj ktorý to robí. Môže to byť aj platňa hdd. Nieje to skôr vysokofrekvenčné pískanie?
mno uz som na to prisiel ten zdroj gs800 ma pasivny rezim pri nizkom odbere a vzdy ked sa ide rztocit ten fan tak to proste zacne hentak dementne hucat a ked nieco hram tak sa stale roztaca a zastavuje 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
reklamuj
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Jedna z mála možností.MichalkoOo napísal:reklamuj
Ak hráš niečo náročné tak by mali vetráky frčať na plný výkon, a nie sa zastavovať a znovu púšťať.
reklamovat...budem tyzden bez pc a cele to rozoberat zase naco ono to tak hucat asi aj ma ako sa ten fan ide roztocit :p
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 9:25)
presne toto to robi s tym asi nic neurobim
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 9:25)
presne toto to robi s tym asi nic neurobim