ako poznat sameho seba ?
ako poznat sameho seba ?
zdar vo viaacerych pesnickach majka spirita a aj inde casto pocujem ze je v zivote dolezite najprv poznat sameho seba, vie mi to niekto vysvetlit ako je to myslene alebo poskytnut nejaky clanok otom ako poznat sameho sebaa ? dik 
Re: ako poznat sameho seba ?
to znamena, ze budes na fejsbuku aspon kazdu hodinu aktualizovat svoj status a pridavat svoje fotky a podla komentov od priatelov, spoznas sam seba
dost trapne to pocut od cloveka ktory od rana do vecera refreshuje stranky hojka 
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 17:58)
a trocha ubohe mi davat minusovu karmu za trocha pravdy nemyslis ?
//autoeditácia príspevku (10 Nov 2012, 17:58)
a trocha ubohe mi davat minusovu karmu za trocha pravdy nemyslis ?
-
Kok
Light Professional
jezis to su temy 
bozeee vyjadrujte sa len k teme 
ziadny clanok ti nevysvetli ako spoznat sameho seba...
ok dik za pomoc hlavne velka vdaka zakomplexvanym karmistom 
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
treba vypadnúť nachvílu medzi ludí od tej bedne, a nepočúvať majka špízika... vidím že to škodí na uši
vidim ze su tu debili ktory sa chytia hned ototalne toho co tu napisem a ba viav majstrov veta ze som tu tupy debil ze pocuvam mjka spirita atd, keby ste neboli tupy vy tak mi normalne odpisete na otazku a neriesite gebudziny 
-
MeanSeriously
Medium Star
a to čo sa pýtaš ty gebuzina nie je?
pre zaciatok skus prirodopis pre 7. triedu, ak ti to nestaci, tak potom Anatomia, 1., 2. a 3. dielcrank139 napísal:zdar vo viaacerych pesnickach majka spirita a aj inde casto pocujem ze je v zivote dolezite najprv poznat sameho seba, vie mi to niekto vysvetlit ako je to myslene alebo poskytnut nejaky clanok otom ako poznat sameho sebaa ? dik
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
crank139 - Majka Spirita, Bože môj, tohoto som sa nemal dožiť, dajte mi zbraň, končím. Dúfam že si to myslel len ako vtip a nie, nechcem poznať odpoveď. Lock.