Dlhe bootovanie na Win 7

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jakubm
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Dlhe bootovanie na Win 7

Príspevok od používateľa jakubm »

Mam notebook MSI X-SLIM X340,v ktorom bola Vista.Dal som tam 7micku,stiahol vsetky aktualizacie a odvtedy mi strasne dlho bootuje(cca 5 minut)Stiahol som CCcleaner,precistil registre a vymazal co sa dalo ale nepomohlo mi to.Cim to je??Este som si vsimol ze ked som daval defragmentovat disk tak tam bol disk C,disk D a este jeden Disk WinR

//autoeditácia príspevku (17 Aug 2010, 20:24)
Takze som ho preinstaloval cez usb&a uspesne som aj zformatoval disky,ale po prvom starte kde sa uz dostanem na obrazovku tak zase boot trval okolo 5 minut.A vzdy ked to robi tak HDD akoby prestal ist a po 5 minutach sa zase rozbehne a vtedy aj nabehne plocha,nechapem tomu.
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Dlhe bootovanie na Win 7

Príspevok od používateľa Curuj »

ak je tam ako procák ten celeron, tak sa ani nedivím. ako to vylepšiť však neviem, možno priškrtiť spúšťanie vecí po štarte
xaxaxa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa xaxaxa »

CCcleaner? no neviem... Skus TuneUp Utilities (na 30 dni je to plne funkcny trial), mozes si tam aj zastavit zbytocnosti pri starte.
maco54
Star
Star

Príspevok od používateľa maco54 »

Zdravím
Mám problém s dlhším bootovaním pri štarte win 7. Robí to od vtedy ako som zapojil nový SSD intel 520. V sata v doske mám zapojené teraz HDD WD, SSD Intel, DVD mechaniku. Keď pustím Pc tak na začiatku hneď naskočí logo dosky Asus P7P55D a potom je dlho čierna obrazovka a až potom nabehne štart win 7. Tá čierna obrazovka tam je strašne dlho, dá sa s tým niečo spraviť ???
terrens
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa terrens »

maco54 napísal:Zdravím
Mám problém s dlhším bootovaním pri štarte win 7. Robí to od vtedy ako som zapojil nový SSD intel 520. V sata v doske mám zapojené teraz HDD WD, SSD Intel, DVD mechaniku. Keď pustím Pc tak na začiatku hneď naskočí logo dosky Asus P7P55D a potom je dlho čierna obrazovka a až potom nabehne štart win 7. Tá čierna obrazovka tam je strašne dlho, dá sa s tým niečo spraviť ???
Nastav prvé BOOTovanie z disku na ktorom máš nainštalovaný OS(predpokladám SSD? :lol: )
maco54
Star
Star

Príspevok od používateľa maco54 »

Tak to už som asi dávno spravil ;)
Napísať odpoveď