PC a TV cez USB kabel
-
Daniel9911
Professional
PC a TV cez USB kabel
Čauko mam jednu otázku mam TV ale nema Lan pripojenie len USB pripojenie takže chcel by som sa spytať či by sa to nedalo spojiť cez USB kabel aby som mohol pozerat filmy bez toho aby som ich musel stale nahravať na USB kluč ? dakujem
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC a TV cez USB kabel
Nazdar.
S týmto si asi moc nepomôžeš, skôr keby si tam mal HDMI. Cez USB neprehráš ani zvuk, a dátová prispustnosť(USB 2.0) je viac menej nedostatočná na pozeranie filmov(HD)...
S týmto si asi moc nepomôžeš, skôr keby si tam mal HDMI. Cez USB neprehráš ani zvuk, a dátová prispustnosť(USB 2.0) je viac menej nedostatočná na pozeranie filmov(HD)...
pekna sprostost, kedze vacsina novych teliek prehra HD z USB kluca absolutne bez problemovterrens napísal:dátová prispustnosť(USB 2.0) je viac menej nedostatočná na pozeranie filmov(HD)...
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Tak či tak si myslím že to neni nejak dobre vymyslené.
-
Daniel9911
Professional
tak neviem ja som skušal prepajať PC s TV cez HDMI a zvuk mi nešiel zapajal som to z grafiky do PC a zvuk by tam teoreticky ani nemal ísť ,, moja telka ma Lan pripojenie tak to problem nemam filmy zdielam cez router ale druha telka ktorá je v obývačke ma len USB vstup a preto by som chcel niečo takého skusiť ale čo mam doma USB kabel tak to asi neni vhodny nato lebo mi nič neukazala telka mne by stačilo ak by mi to ukazalo ako flash disk alebo aspon subory ukazalo v telke ono s prehravanim by už problem nebol, kedže je to telka ktora prehrava subory z USB flash diskov
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 11:36)
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... #popis-tab
toto som pozeral ale neviem ako by sa mi to chovalo keby som to prepojil s Telkou a PC
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 11:36)
http://www.qcomp.sk/shopping/product_de ... #popis-tab
toto som pozeral ale neviem ako by sa mi to chovalo keby som to prepojil s Telkou a PC
pre zaciatok sem napis typ tej telky, potom sa mozeme bavit dalej
-
Daniel9911
Professional
takže telka to je Samsung UE19ES4000W
preco neprepojis komp cez HDMI a zvuk cez jack?
-
Ryan Giggs
VIP
Cez usb PC nepripojiš. Ako piše beardie, pripoj to normalne cez HDMI (DVI, VGA) a nevymyšľaj nezmysly.
-
Daniel9911
Professional
20 m HDMI kabel a 20 m Jack kabel kupovať ? dosť draho to vynde
a skusal som prepojiť cez HDMI a Jack a nešiel mi hlas neviem prečo
a skusal som prepojiť cez HDMI a Jack a nešiel mi hlas neviem prečo
-
Ryan Giggs
VIP
Pokiaľ to mas tak ďaleko, tak ti neostáva nic iné ako ostať pri používaní usb kľúča. Alebo kúp externý hdd a nahadz si tam desiatky. či stovky filmov a nemusis to často odpajat.
-
Daniel9911
Professional
no tak rozmýšľám nad Externým diskom len si musím ešte našetriť
aku mas grafiku?
uz nejaky ten rok je bezne ze grafika posiela v DVI vystupe aj zvuk
uz nejaky ten rok je bezne ze grafika posiela v DVI vystupe aj zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
To je sice pekne, ale ma to na 20 metrov. A to chcem vidieť to hľadanie HDMI kabla, ktory zvladne preniesť HD na taku vzdialenosť.
aktivny no problemo
ale je to blbost riesit
co sa tyka toho LAN tak silno pochybujem ze ten TV dokaze prehravat zo siete
ale je to blbost riesit
co sa tyka toho LAN tak silno pochybujem ze ten TV dokaze prehravat zo siete
-
Daniel9911
Professional
Ahojte chcel by som napojiť PC na TV lenže mi obraz ide a zvuk nie vie mi niekto poradiť ? v prílohe sem pridám link zo zadného panelu TV ako som to napajal ako je to v priručke písané ale nechce mi ísť zvuk. Grafiku mam 9800 GT 512MB je tam uz HDMI vystup, Doska je MSI K9N SLI
http://imgupload.sk/viewer.php?file=ykf ... cr2gfv.jpg
Kde može byť problem kedže som napajal najprv DVI cez grafiku a potom z Audio Out z PC do Audio In do TV a nejde mi zvuk ,, Mam Samsung TV UE 32EH 5300 dakujem za odpoveď
http://imgupload.sk/viewer.php?file=ykf ... cr2gfv.jpg
Kde može byť problem kedže som napajal najprv DVI cez grafiku a potom z Audio Out z PC do Audio In do TV a nejde mi zvuk ,, Mam Samsung TV UE 32EH 5300 dakujem za odpoveď
-
Ryan Giggs
VIP
Nastavil si v ovladačoch zvukovej karty, cez čo ma posielať von zvuk?
-
Daniel9911
Professional
Jasne nastavil som možno mam zlý ten Jack Kabel ,, ale cez HDMI čo som pozeral potrebujem ešte kabel pripojiť z grafikcej do dosky lenže na mojej doske je Spdif out vonku ako cinch vystup a na doske v nutri nemam piny kde by som to zapájal , takýto kabel som dostal ku grafike na zvuk : http://65.244.195.67/edoc/bios_uploads/HDMI_SPDIF1.jpg lenže nemam to kde pripojiť na MSI dosku lebo mam len bud JCD1 alebo JAUD1 ako sa tam píše to prve je pre CD romku a to druhe na predný panel. Takže by som asi potreboval toto lenže u nas som to nikde nenašiel : http://ecx.images-amazon.com/images/I/31%2Bm7y8sNdL.jpg ,, sice v nakupnej poradni mi povedal že sa to da jednoducho spraviť.