pokiaľ viem, tak na gmaili sa nedá spraviť alias... teda dá sa niečo podobné, že máte adresu [email protected] a budete mať [email protected] a je to jedno...
no ja by som potreboval toto... mám adresu napr. [email protected] ale chcel by som [email protected] s tým že, všetky maily z [email protected] si viem prečítať na [email protected] (čiže by sa preposielali alebo volačo)... ale keď odpíšem na mail, ktorý bol presmerovaný na asdfg z meno.priezvisko tak príjemca vidí, že som mu to poslal z toho mailu meno.priezvisko a nie z asdfg, čo myslím, že keď sú len správy preposielané, tak to tak nefunguje... či?
hádam som to napísal aspoň trocha zrozumiteľne...
a ešte, keď mám alias info@volačo.sk a odpíšem na nejaký doručený mail, príjemcovi sa ukáže, že som ho poslal z info, alebo sa ukáže nejaký iný mail?
Gmail alias alebo niečo podobné
Re: Gmail alias alebo niečo podobné
Sprav si ten druhý účet v tvare [email protected], potom na tom pôvodnom choď do Nastavení, Účty a import a tam budeš mať možnosť Pridať ďalšiu vlastnú e-mailovú adresu. Potom pri písaní nového mailu si budeš môcť vybrať z ktorého to má poslať
no hotovo... ale nejako to nefunguje... tie správy si viem pozrieť len na [email protected]...
Staré správy si takto nemôžeš pozrieť ale keď ti príde nová tak ju budeš vidieť na tom prvom účte
no ja som si poslal správu, a tú som tam nevidel...
//už to ide
//už to ide