Counter-Strike: Global Offensive
-
xXPAINKILLERXx
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Counter-Strike: Global Offensive
Opýtam sa že v čom je to pi*****? Akože ja si z CS robím srandu niekoľko rokov, lebo tam nie je reálne žiadny skill. Ale toto CS:GO ma proste maximálne baví. Zbrane sú iné všetko je iné, zbrane sa inak správajú... nepáčilo sa mi to nejako na prvé zapnutie ale potom ma to chytilo. Takže ja by som povedal že je to vec pohľadu, mne sa to riadne páči.
A neviem kto sa na čo sťažuje, keď som si čekol steam fóra ako písal rochedo, tak v podstate len ľudia bitchujúci na konkrétne problémy, ktoré majú oni tzn. že sa im nedá pripojiť etc. Ja nič z tých problémov nemám, ani framerate drop. Čiže sa mi hra páči...
Uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať podľa mňa to má perspektívu.
/ predpokladal som že aspoň dostanem vysvetlenie, prípadne sa bude nejako diskutovať. Ale dostal som že som len dement do k-
A neviem kto sa na čo sťažuje, keď som si čekol steam fóra ako písal rochedo, tak v podstate len ľudia bitchujúci na konkrétne problémy, ktoré majú oni tzn. že sa im nedá pripojiť etc. Ja nič z tých problémov nemám, ani framerate drop. Čiže sa mi hra páči...
Uvidíme ako sa to bude ďalej vyvíjať podľa mňa to má perspektívu.
/ predpokladal som že aspoň dostanem vysvetlenie, prípadne sa bude nejako diskutovať. Ale dostal som že som len dement do k-
-
MichalkoOo
Zablokovaný
poviem to skrátene - zobrali CS:S a zvuky + zbrane posrali
Tak mne sa paci CS GO viac ako CS:S... Ja som zase hraval 7 rokov CS 1.6
, takze ten prechod je dost zly, no ale teraz uz nehravam ani jedno. CS GO som hral asi tyzden (original steam).
Btw Painkiller, chces mi povedat , ze v 1.6 netrebalo ziaden skill , ci ako si to myslel?
Btw Painkiller, chces mi povedat , ze v 1.6 netrebalo ziaden skill , ci ako si to myslel?
zbrane su posrate uz v 1.6 (oproti 1.5) takze to je uplne jedno. toto ma aspon lepsiu grafiku, matchmaking a dalsie vychytavky...MichalkoOo napísal:poviem to skrátene - zobrali CS:S a zvuky + zbrane posrali
Nechapem ako to myslis posrate... Proste riesili to inak.. 1.6 bola dost oblubena hra a dost hravana, nemyslim si , ze tam "posrali" zbrane
-
xXPAINKILLERXx
Star
Nechcem byť na niekoho zlý, hej? ale proste mne to príde smiešne... ja som vychovaný na Adrenaline Gamer.
Vidím že ma karmujete. Nezazlievam to, keď som konečne dostal vysvetlenie - Niekto je proste nahnevaný, keď sa povie že CS nie je o skille a myslí si o mne že som idiot, alebo tak nejako neviem či mi presne napísal do najnovšej karmy.
Akože ak si to niekto chce vyskúšať, veľmi rád. Mám aj CS 1.6 originál na steame, takže si môžeme hocikedy zahrať.
Mne sa páči toto nové CS:GO preto, že je to CS, ktoré sa IMO nehrá ako CS. Iné zbrane, nové zbrane iné vlastnosti rovnaké mapy, ale pridané na nich entity takže je to živšie podľa mňa o dosť. A tak to má byť
A páči sa mi ako aj vyriešili napr. tímy. Nemusím sa TABovať aby som videl a hľadal kto ešte žije, pekne mi to hore ukazuje a aj s malým infom koľko má kto cca HP. Plus nie je frag steal, lebo sú aj asistencie ktoré sa rátajú rovnako ako fragy samotné (aspoň čo som hral som si to tak všimol
). A fakt že si vidím kolegov cez steny sa mi páči. V podstate vidím kto má WH a kto nie keď specujem 
Hmm, keď tak nad tým premýšľam tak v CS je potrebná spolupráca s tímom. Čiže je tam asi tímový skill
/ karma - to je normálka, človek si po dňoch na to zvykne a berie to úplne normálne...
Sú lepší ako ja, ale ten rozdiel by si tam nevidel btw 
Vidím že ma karmujete. Nezazlievam to, keď som konečne dostal vysvetlenie - Niekto je proste nahnevaný, keď sa povie že CS nie je o skille a myslí si o mne že som idiot, alebo tak nejako neviem či mi presne napísal do najnovšej karmy.
Akože ak si to niekto chce vyskúšať, veľmi rád. Mám aj CS 1.6 originál na steame, takže si môžeme hocikedy zahrať.
Mne sa páči toto nové CS:GO preto, že je to CS, ktoré sa IMO nehrá ako CS. Iné zbrane, nové zbrane iné vlastnosti rovnaké mapy, ale pridané na nich entity takže je to živšie podľa mňa o dosť. A tak to má byť
Hmm, keď tak nad tým premýšľam tak v CS je potrebná spolupráca s tímom. Čiže je tam asi tímový skill
/ karma - to je normálka, človek si po dňoch na to zvykne a berie to úplne normálne...
Prečo ten minulý čas? 1.6 je na steame najhranejšie csko, drží sa na popredných priečkach vôbec, a to nehovoríme o tom koľko ľudí hráva s neorig. verziami...Meken napísal:1.6 bola dost oblubena hra a dost hravana, nemyslim si , ze tam "posrali" zbrane
No tak netvrdim, ze sa nehrava, ale uz ovela menej
.... Steam CS:1.6 - 1 300 000 cca hracov, CS:S 1 600 000, CS:GO 650 000... Myslim si ze Sourca uz hrava viac ludi, aj v Cs 1.6 je uz len par SK CZ serverov a to nehovorim o tom, ze su bud poloprazdne alebo aj prazdne.. Jedine hratelny Panoramix (steam) a aj ten byva skoro prazdny
kde si zobral tie čísla?
http://store.steampowered.com/stats/
ešte som tam snáď nikdy nevidel aby bol source pred 1.6kou
http://store.steampowered.com/stats/
ešte som tam snáď nikdy nevidel aby bol source pred 1.6kou
Ja som to pozeral cez steam, ked si das my games a kliknes na nu
.. ze kolko ludi to ma nainstalovane (alebo kupene? neviem)
Game Hub
-
Nadeo
Guru wannabe
Nedame dokopy nejaky mix dneska? 
-
xXPAINKILLERXx
Star
aký mix? 
-
Nadeo
Guru wannabe
Mixy su hry proste 5v5 na uzavretom serveri, len tak na precvicovanie proste, ak by teda este niekto nevedel 
-
Shamway
Professional
ja by som mozno dal
ale moj skill je dost kolisavy 
Aha, takže tu je problém, niekto tu kydá na jednašesťku a ani nevie čo je mix .. predpokladám že ligu, gather alebo nejaký turnaj si tiež ešte nehral, že?
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 18:42)
ale mix by som možno dal, resp. by bolo lepšie ak by nás bolo 10 a dali by sme rovno gather, pretože teraz už ťažko nájdeš enemy na mix, jedine tak nejaké zapnuté deti z posterusu. Tiež som to už pár mesiacov nehral :3
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 18:42)
ale mix by som možno dal, resp. by bolo lepšie ak by nás bolo 10 a dali by sme rovno gather, pretože teraz už ťažko nájdeš enemy na mix, jedine tak nejaké zapnuté deti z posterusu. Tiež som to už pár mesiacov nehral :3
ja som hral csko s prestavkami asi 10r od BETA 6.0 az po 1.6 ale gather neviem co je 
Ja som tiez za, zahral by som to CS GO... najlepsie by bolo aj daku miestnost na TS alebo dade
-
xXPAINKILLERXx
Star
DEVZYO1G - ja som nikdy nehral ligu v CS
Nikdy som nepovedal / nenapísal, že som hral.
Tak ak niečo dohodnete, dajte sem vedieť ja sa rád pridám
Tak ak niečo dohodnete, dajte sem vedieť ja sa rád pridám
@xXPAINKILLERX
tak ako mozes tvrdit ze v CS netreba skill ked si ho nehral na troska profesionalnejsiej urovni ?
potom sa necuduj za to karmovanie
tak ako mozes tvrdit ze v CS netreba skill ked si ho nehral na troska profesionalnejsiej urovni ?
potom sa necuduj za to karmovanie
No veď toto mu tvrdím, že je rozdiel behať na NS publicu a zabíjať každého, na to teda naozaj netreba skill. Ale na taký organizovaný ligový zápas ktorý má presne určené pravidlá, každý hráč má presne určené čo má robiť a každý team má taktiku, tam ten skill už naozaj treba.
@wladas
no gather je taká pomerne novšia vec, vzniklo to na zaklade toho ze sa tažko zhanaju (seriozny) ludia na mix, tak proste sa zlozi skupina 10 ludí a oni sa rozlosujú .. su rozne sposoby ako sa rozlosovat ..
@wladas
no gather je taká pomerne novšia vec, vzniklo to na zaklade toho ze sa tažko zhanaju (seriozny) ludia na mix, tak proste sa zlozi skupina 10 ludí a oni sa rozlosujú .. su rozne sposoby ako sa rozlosovat ..