Counter-Strike: Global Offensive

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Counter-Strike: Global Offensive

Príspevok od používateľa xXPAINKILLERXx »

Ono to nemá zmysel sa o tom baviť. Prečo? Pretože keď som prišiel na hocijaký server, kde boli hocijaký borci a neviem čo vždy každého som dal. Nehovorím že som nikdy nezomrel. Len to je mojou blbosťou, pretože som z AG nedočkavý a idem kde by som nemal. Ale proste som si vždy všetkých pekne dával.

Akože mne je to úplne jedno to karmovanie. Kedysi som chcel mať tu veľkú karmu a neviem čo, lol. Ale úprimne momentálne na tom vôbec nezáleží, mám oveľa dôležitejšie veci v živote na pláne a na práci, ako sa trápiť, že mi niekto dá K- za to, že som si len povedal môj názor, vieš.... Ako hovorím, ak si chceš alebo CHCETE zahrať, proprosím meno na steam a dáme si :)

Milujem aké rage K- dostávam od smutných csKÁROV :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Ale chápeš, ty tu hodnotíš hru ktorej potenciál si ty využil asi tak na 30% .. 1.6tka nebola o tom že si behal po mega pube kde je 64 ludi ..
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No to som ani ja neznášal. Ja som mal rád nejaké dajme tomu 5v5 cca, možno o jedného hráča v každom tíme viacej hej? Ja nemôžem vystáť plné mapy, kde sa len spawnem a ide s tebou húf, ako na poštu keď dostáva naša milá menšina dávky. Aj keby som hral 1v1 na kľudne dust 2, tak to je proste to, čo ma baví, rozumieš? Menej hráčov, nech to nie je o tíme, ale o tebe lebo teamu ja neverím... :) A najnovšie ma v CS baví buď DM, nakoľko sa spawneš hneď a strielaš po všetkom, lebo tá moja farbosleposť je výborná vec v tomto smere. :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

No práve, že 1.6tka bola o teamplay a nie o samotnom hráčovi ..
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Vidíš a týmto pádom sa zhodneme na závere, tzn. že neverím tímu. Preto to pre mňa nie je o skille. Dúfam že sme si to už vyjasnili :)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Zhodneme sa maximálne v tom, že 1.6tka bola (aj stále je, ale už to upadá) legendárna hra. CS:GO s tým už moc nemá spoločné ..
xXPAINKILLERXx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Oukey, to ti uznám. Len by som poprosil aby ste nehovorili že je nové CS:GO blbosť, nakoľko zo strany vývojárov sa snažia to urobiť také ako to komunita chce. A mne sa to veľmi páči - nová hra, vývojári otvorený možnostiam a komunita si povie čo chce... je na tom niečo zlé? nemyslím si :) Je čas sa posunúť ďalej, tak pevne verím že nebudú ľudia hovoriť že je to ko*ot len preto že to nie je to isté, ako 1.6, takže tak.

Emotívne videjko zo Steam fór

/škoda že si nemôžem ubrať karmu aj ja sám :(
Delicious
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Delicious »

Čaute,

Dal by som mix, ak máte záujem ozvite sa do PM. :)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

spravil som si vianoce, ked som kupil za 7,50 komplet cs pack, takze prvy raz v zivote vlastnim aj cs1.6 steam :D
ku GO:
no je to ine, prve dni som sa trapil s nastavenim vizualov, aby mi hra isla plynulo a konecne nemam pocit, ze sekam, ked prudsie trhnem mysou... teraz sa trapim s tym, aby som niekoho a nieco trafil, vela veci mam zo zvyku z jednasestky a proste nefunguju a trochu ma to frustruje... ma serie ze s awp neviem nikoho trafit, lebo aj ked mam komplet rovnake nastavenia mysi, tak proste netrafim nikdy pokym nestoji :D
a vec, ktora mi lezie na nervy uplne: mapy su tak nenormalne precackane, ze malokedy clovek vidi na vacsiu dialku supera, nie ako v jednasestke... kde na holych stenach to nebol vobec problem.... a to, ze este stale neviem rozoznat niektore skiny ct od t, je uz vec vedlajsia :D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Hold, s tým rozoznaním súpera mali asi viacerí problém na začiatku. Tie postavy veľmi splývajú s prostredím, takže to je len o zvyku. Mne to vadilo, keď som prvý krát hral COD4 MP. Tiež som tam nevedel rozoznať nič, čo sa hýbalo. Ale ako som písal, zvykneš si na to a po čase už budeš mať lepšie reakcie na protivníkov :P
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

ja som to hral od skorej bety a problém s FPS ani s rozoznaním nepriateľov som nemal. Ale to s tým mierením musím potvrdiť - CS1.6 a CS:S is best
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

mirak2 napísal:spravil som si vianoce, ked som kupil za 7,50 komplet cs pack, takze prvy raz v zivote vlastnim aj cs1.6 steam :D
ku GO:
no je to ine, prve dni som sa trapil s nastavenim vizualov, aby mi hra isla plynulo a konecne nemam pocit, ze sekam, ked prudsie trhnem mysou... teraz sa trapim s tym, aby som niekoho a nieco trafil, vela veci mam zo zvyku z jednasestky a proste nefunguju a trochu ma to frustruje... ma serie ze s awp neviem nikoho trafit, lebo aj ked mam komplet rovnake nastavenia mysi, tak proste netrafim nikdy pokym nestoji :D
a vec, ktora mi lezie na nervy uplne: mapy su tak nenormalne precackane, ze malokedy clovek vidi na vacsiu dialku supera, nie ako v jednasestke... kde na holych stenach to nebol vobec problem.... a to, ze este stale neviem rozoznat niektore skiny ct od t, je uz vec vedlajsia :D
V tomto CS-ku zmensili hitboxy takze chvilku bude trvat kym si na to zvyknes.
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

Ja sa vzdy pekne naseriem, ked na niekoho vystrielam 7 ran z deaglu, no on ma da a vypise mi to, ze som ho zasiahol raz...
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Billy a to je chyba koho ? Teba ci cs go?
Billy
Star
Star

Príspevok od používateľa Billy »

LukasqoO napísal:Billy a to je chyba koho ? Teba ci cs go?
cs go
Corn Flake
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Corn Flake »

No ja by som skvor tipol tu prvu moznost :wink:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

je to dost frustrujuce, ked si clovek cupne pusti fullout do davu a netrafi nikoho...
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

Ja si naopak myslim, ze deagle je dost OP.. Proste daju sa stym take hlavy triafat, ze niekedy ani sam neverim..
A k tym fulloutom.. je to dost ine ako v 1.6, ale da sa to naucit. (mne sa to nepodarilo :D)
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Tiež mám trochu problém ako Billy. Mne príde deagle o dosť horší ako v CSS. Tam nebolo problém na 2 hity zabiť niekoho, tuto vystrelím 5 nábojov a mám 1-2 hity. Jednoducho to toho hráča netrafí, aj keď ja mám pocit, že všetkých 5 nábojov išlo do neho :D

Najviac mi však vadí blokovanie hráčmi. Neviem prečo, ale každú chvíľu sa o niekoho zaseknem, v CSS to také nebolo. Ale všetko je to o zvyku :P
LatteMacchiatoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa LatteMacchiatoo »

Čaute, chcel by som sa spýtať, že ako nastavím, aby som hral iba ja a môj kamoš?
Chcem hrať len my dvaja.
Napísať odpoveď