Po rozchodove obdobie ..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Po rozchodove obdobie ..

Príspevok od používateľa JV »

Tiež som donedávna zažival niečo podobné ako ty. Je to strašny pocit a aj ked sa ti ludia snazia pomoct proste nevedia sa do toho vzit moja ex ma nechala po roku a docela dosť nečakane takže som bol takpovediac v pi*i asi 4 mesiace strašne som začal chlastat (este viac ako predtým čo už je peklo) samozrejme volania jej nadranom v opitom stave nadavanie prosenie všetko tam bolo zahrnute.ešte vačsia rana bola že ona nepočkala ani tyžden kym sa začala stykat (v plnom slova zmysle) z ostatnymi chalanmi takže žiarlivost zmixovana z hnevom prekračovala unosnu medzu .mali sme v podstate spoločný okruh priatelov niečo ako partiu ale poznal som aj iné a kedže som ju nechcel mať naočiach čo by bolo zlé pre oboch tak som zmenil prostredie zmenil priatelov a nemožem jej za to byť vdačnejší som omnoho viacej štastny ako ked som bol ku nej uviazany a v podstate som si uvedomil ako ma ten vztah ani nebavil že to bola skor fyzická pritažlivost a naviazanost za ktorou som tak smutil teraz je všetko ok som volny nemusím nič riešit a ked to pride zas tak to pride no samozrejme minca ma dve strany takze občasná osamelost je jasná ale to je premna malá dan za to ze som spokojnejší zo svojím životom. a aj ked sa ti to nebude zdat a všetci ti to budu opakovat je to pravda čas lieči
oh a jednoznačne si ju vymaž z facebooku
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

jj ranne vyvolavacky a kopec veci alkohol / hnev / ziarlivost

tak ona nema nikoho a chce byt sama ( ze vraj je jej dobre samej ....) takze hadam ma nejebne z toho ze niekoho ma....
ale najviac by ma dorazilo kebyze ma nieco s mojimi kamaratmi !! furt ju blaznili ...... kur*y ! a spoznala ich cezomna ... to by som fakt nerozchodil radsej nech si zacne s niekym koho nepoznam .....

no 4 den a icq som ani len nezapol . na FB som si ju nepozrel ... veci (odlozene) ale iba niektore...
fotky v rar. subore ....
celkovo sa mozno citim lepsie .... v praci sa snazim nemysliet
doma vzdy nieco pozeram alebo hram takze hlava je zamestnana ....
no uvidime ...
kazdemu
DAKUJEM
za rady !! postrehy ! tipy ....
:smt049
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

R1k1nko napísal:no 4 den a icq som ani len nezapol
toto sa da vyriesit jednoduchsie - ja osobne som si ju strcil do skupiny kde su ludia ktorym uz prakticky nepisem a tu skupinu si mam zbalenu do jedneho riadku (takze iba vidim kolko ludi je z toho online - pouzivam QIP) - ak by ti zacala pisat sama tak invisible list ale ak si si na ICQ pisal len s nou tak offline je to lepsie
R1k1nko napísal: na FB som si ju nepozrel
Vyborne
R1k1nko napísal: ... veci (odlozene) ale iba niektore...
Tak toto vyries cim skor. Ja som tiez poslednu vec urobil az vcera a bolo mi pri tom jednoducho blbo - tak nech ti tak nie je vela krat ale len raz. Vlastne ma caka este jedna vec ale to vyriesim cez jej kamosku...
R1k1nko napísal:fotky v rar. subore
verim ze v priecinku ktory nemas casto otvoreny
R1k1nko napísal: celkovo sa mozno citim lepsie ....
Toto je beh na dlhu trat ale svetle chvilky su dolezite.
R1k1nko napísal: v praci sa snazim nemysliet
Tvoj sef musi mat z teba radost
R1k1nko napísal:doma vzdy nieco pozeram alebo hram takze hlava je zamestnana ....
Nezabudni na sport a pravidelnu zdravu stravu.

Bonus: Ak si umelecky zalozeny tak v case depresii prenes svoje pocity do formy umenia ktoru vykonavas - to pomaha fakt dost dobre.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

A uvedom si jednu vec: NEMOZES VZDY BRAT VINU NA SEBA!!! VO VZTAHU MAJU VINU VZDY DVAJA
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Presne, aj mne to kamoška vravela, že chyba je na oboch stranách : jej a jej matky/kamarátiek :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

bucuresti napísal:VO VZTAHU MAJU VINU VZDY DVAJA
vazne?
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Povacsine ano. Len treba rozlisovat, ze kto viac a kto menej.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Povacsine ano. Len treba rozlisovat, ze kto viac a kto menej.
povacsine nie je kapitalkami napisane VZDY :)
ja si viem predstavit kopu situacii ked je to vyslovene chyba jedneho
test
Hardcore addict
Hardcore addict

axxis - Napriklad? Mas na mysli nezaujem jednej strany, nechut do sexu alebo co presneho myslis? Daj par prikladov pre vysvetlenie.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

test napísal:Mas na mysli nezaujem jednej strany
napriklad, dalej napr. nevera bez akehokolvek zapricinenia druhym partnerom (ano, take veci sa stavaju. miestna megateoria, ktora je tu casto propagovana, ze ak je niekto neverny moze za to v podstate ten druhy nie je zrovna nieco co sa deje vzdy), dalej to moze byt, ze niekto uprednostni nieco pred svojim partnerom (napr. poznam chalana, ktory bol zasnubeny s dievcatom a mali ist spolu do Anglicka, ale on si na posledny chvilu uzmyslel, ze radsej chce ist na vysoku. tak sa rozisli, lebo ona odisla podla planu ale on zostal studovat na Slovensku) a takych veci by este bolo.....samozrejme, ze vztah sa moze rozpadnut na zaklade chyb oboch ale nevidim dovod preco by to mala byt podmienka
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Ta nevera bez priciny druheho moze byt, uznavam. Castokrat je to len o pokuseni, pritazlivosti a ziskania tromfu. Ze niekto odmietol ist do Anglicka a uprednostil skolu, tak to je chyba komunikacie a nemusi to znamenat este rozchod.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to nie je chyba komunikacie, ale totalna nezlucitelnost zivotnych cielov, ktora moze eventuelne viest (a aj viedla) k rozchodu. to, ze sa niekto rozhodne pre zivot, do ktoreho ten druhy nezapada sa nestalo raz a este sa to aj parkrat stane.
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

ked to tu tak citam, tak s niektorymi uplne sucitim, viem ake to je, ked sa neda zabudnut...mna nechala minuly tyzden priatelka po roku aj 2 mesiacoch, pre nas oboch to bolo prvy vaznejsi vztah...prve dni po rozchode som plakal ako maly takmer kazdy vecer, teraz uz ani neplacem len nadtym casto rozmyslam, na vsetky pekne zazitky, spolocna dovolenka cez leto, nato ako mi slubovala, ze sa so mnou nedokaze rozist a nakoniec to dokazala...este aj teraz si stale pozeram jej profil na fb, pokeci atd...lenze uz to nie je v takej miere ako zhruba pred tyzdnom...po case to prejde a mozno sa aj sama ozve, ked uvidi, ze uz sa o nu nezaujimam ako teraz...
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neprejde vobec nic :smt017
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

neprejde vobec nic pokial v sebe budes tie pocity zivit - nechaj to v sebe umriet, nechaj ju ist...

ja si mozem povedat, ze po 4 mesiacoch som proste uz fit, s byvalkou som schopny sa stretnut, pokecat a necitit nic specialne, nemam potrebu riesit veci z minulosti - proste som jej bez vyhrad odpustil vsetko co som jej odpustit mal, vyrozpravat si to uz nie je potrebne
ako som to dokazal som tu uz pisal

este musim na par veciach zamakat na sebe ale to je uz vztah sameho k sebe
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Presne ako píše javatar, pokiaľ nechceš, aby tie city v tebe zhasli, tak proste nezhasnú. Ty si jednoducho nechceš pripustiť, že je to už pasé a už s tým nič nespravíš. Trošku sa vzmuž, nebola to prvá, ani posledná žena. Uvedom si, že sa trápiš pre niekoho, kto si na teba spomenie možno raz za týždeň na 2 sekundy.
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

kto si na teba spomenie možno raz za týždeň na 2 sekundy
..e este k tomu v zmysle: "Oooooo boze, neprestavaj, si o tolko lepsi ako R1k1nko" :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

To bolo hnusné :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

To zabolelo aj mňa kks :D :D
AcidXpress
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa AcidXpress »

Riki, mal by si si kamarat moj zrovnat v hlave zopar veci a to:
:arrow: stoji ti to za ozivenie "po-rozchodovych" citov, niesu predsa prijemne
:arrow: ak hej, bude to chvilu fungovat, fakt myslis ze zabudne na to zle?
:arrow: veris tomu, ze z pekneho vztahu nemoze byt krasne priatelstvo? ja som tiez neveril
:arrow: skusal si sa na cely vztah pozret ako na jedno velke poucenie do zivota?
:arrow: ak este hravas wowko, skusil si zmenit guildu? (jk - na zlepsenie nalady)

Prosim, neutapaj sa v sebalutosti a nezi v minulosti :nono: uz tu odznelo hladaj si nove aktivity, nerob veci ktore ti ju pripominaju a nehaj vsetkemu volny priebeh a pri rannom vstavani si povec ze bud budes mat dnes zly alebo dobry den a vecer zaspavaj a mysli aky pekny dnesok si prezil a mysli nad zajtrajskom a nie nad nou :-)

the clock is running. make the most of today. time waits for no man. yesterday is history. tomorrow is a mystery. today is a gift. thats why it is called the present

prajem ti vela stastia v zivote aj pracovnom aj osobnom a vec ze je lepsie sa rozist s laskou aby si zmenil svoj zivot od zakladov aby si raz v buducnosti ked budes mat novy vztah a uz bude vsetko v poriadku po psychickej stranke mohol za ex prist, postavit sa pred nu a povedat "dakujem, ze si ma zmenila k lepsiemu". ja som sa takto dopracoval k jednej velmi dobrej kamaratke, po rozchode som sa menil aby sa vratilo vsetko tak ako to bolo ale ona ma naucila ze netreba sa vracat lebo sa nikam nedostanes .. z lasky moze byt priatelstvo .. ver mi Riki :-) :smt049
Zamknuté