nafukal som a nemám 18
Re: nafukal som a nemám 18
povedz ze vam policajt nemenil s chalanmi nahubky a fukali ste do toho isteho po sebe, vtedy tie cisla idu strasne hore lebo prefukujes chlast co bol predtebou a exponencialne to ide hore, raz nam to iste spravili mestski a kamos po 2 dcl karpatskej horkej mal 1,86 promile ..teda bullshit
-
fliper1997
Amateur
Prišlo uloženie pokarhania A začatie správneho konania. Nvm či to vyhodiť alebo radšej ukázať.
"V prípade nedostavenia sa na ústne pojednávanie správny orgán prejedna A rozhodne aj o vašej neprítomnosti " - paragraf 41 ods 2
toto mi robí z toho množstva paragrafov najväčšie obavy, mám to brat ako povinné predvolanie?
A doplnené :" účastník konania A jeho práv. Zástupca majú právo vyjadriť sa K podkladu rozhodnutia A uviesť skutočnosti, ktoré podozrenie vy vracajú, prípadne navrhnúť jeho doplnenie. Vaše písomne vyjadrenie očakávame V lehote 5 dní od prevzatia.
Ďakujem za rady.
"V prípade nedostavenia sa na ústne pojednávanie správny orgán prejedna A rozhodne aj o vašej neprítomnosti " - paragraf 41 ods 2
toto mi robí z toho množstva paragrafov najväčšie obavy, mám to brat ako povinné predvolanie?
A doplnené :" účastník konania A jeho práv. Zástupca majú právo vyjadriť sa K podkladu rozhodnutia A uviesť skutočnosti, ktoré podozrenie vy vracajú, prípadne navrhnúť jeho doplnenie. Vaše písomne vyjadrenie očakávame V lehote 5 dní od prevzatia.
Ďakujem za rady.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ten paragraf hovorí, že ak neprídeš, rozhodnú aj v tvojej neprítomnosti (ale keď tam nie si, nemôžeš nič na svoju obhajobu povedať). Takže povinné to nie je, ale ak aspoň prídeš, môže ti to byť poľahčujúca okolnosť že máš záujem to riešiť. Ak neprídeš, vlastne im nepriamo hovoríš že nimi pohrdaš a je ti jedno ako rozhodnú
Vidis, stalo sa to, co som sem uz pisal.
Ten spoluziak sa na pojednavanie dostavil a svoj skutok olutoval, vdaka comu bol zrejme aj jeho trest miernejsi. Odporucam ti teda, aby si sa tam dostavil.Billy napísal:Jeden spoluziak este na strednej raz v piatok vecer nafukal tiez nejak 0,3 a dostal predvolanie, pokarhanie a zakaz navstevovat podniky, v ktorych sa podava alkohol v mestskej casti kde byva, tusim na 6 mesiacov.
wow ti fizli fakt nejak pritvrdzuju ked som ja este nemal 18 tak ma viac krat zobrali a nikdy nic nebolo len sameme bubu omačky.. a to byvalo aj cez 2 promile