Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
xH4wK
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Nie nehraval a teraz sa bavime o Tebe
nie o tych ludoch ktorych si vymenoval.
Tak si clonni repo TC a daj si vyhladat moje meno. Najdes ma spomenuteho v par commitoch ako "thanks for patch". Ja to hladam nebudem pretoze to su veci z roku 2010 a kym by som ti ich nasiel vo webovom rozhrani tak som tu este tyzden.
Teraz sa vsak podme pozriet na moje 2 hlavne projekty, ktorymi som prispel do sceny emulatorov: Prvy server s funkcnym Wintergrapsom (TC na nom zacalo makat asi tak pol roka po tom co ja som si posniffoval vsetky packety a reverzol si vsetko potrebne z Wow.exe), system pre Rated BG na verziu 4.0.6 (darovany Ice-Wow serveru).
Veci ako fixy aur, spellov a scriptov ani neratam, pretoze to su veci na par desiatok riadkov kodu.
Najviac ma vsak vie vytocit, ked clovek co o tom vie taky holy ko... sa ide do toho miesat.
EDIT: Mimochodom netusim preco by sme sa mali bavit o mne. Niekde som snad spomenul ze vsetko vymenovane som spravil ja? Hovoril som o Anthorii, ktorej som uz sice neni davno clen, ale zo zotrvacnosti stale hovorim o "nas".
Teraz sa vsak podme pozriet na moje 2 hlavne projekty, ktorymi som prispel do sceny emulatorov: Prvy server s funkcnym Wintergrapsom (TC na nom zacalo makat asi tak pol roka po tom co ja som si posniffoval vsetky packety a reverzol si vsetko potrebne z Wow.exe), system pre Rated BG na verziu 4.0.6 (darovany Ice-Wow serveru).
Veci ako fixy aur, spellov a scriptov ani neratam, pretoze to su veci na par desiatok riadkov kodu.
Najviac ma vsak vie vytocit, ked clovek co o tom vie taky holy ko... sa ide do toho miesat.
EDIT: Mimochodom netusim preco by sme sa mali bavit o mne. Niekde som snad spomenul ze vsetko vymenovane som spravil ja? Hovoril som o Anthorii, ktorej som uz sice neni davno clen, ale zo zotrvacnosti stale hovorim o "nas".
-
xH4wK
lol.
too lazy ?
tu ta mame.. teda nemame.
Sherlock mode disabled.
too lazy ?
tu ta mame.. teda nemame.
Sherlock mode disabled.
Kód: Vybrať všetko
pb@xxxx ~ $ mkdir TEST056
pb@xxxx ~ $ cd TEST056/
pb@xxxx ~/TEST056 $ git clone git://github.com/mangos/server.git
Cloning into 'server'...
remote: Counting objects: 80471, done.
remote: Compressing objects: 100% (37693/37693), done.
remote: Total 80471 (delta 66520), reused 54065 (delta 42631)
Receiving objects: 100% (80471/80471), 49.31 MiB | 574 KiB/s, done.
Resolving deltas: 100% (66520/66520), done.
pb@xxxx ~/TEST056 $ cd server/
pb@xxxx ~/TEST056/server $ git log --raw > gitlog.raw
pb@xxxx ~/TEST056/server $ for aut in ApoC Corfen Triply rastikzzz metthal;do echo "$aut: $(cat gitlog.raw | grep -i "$aut" | wc -l)";done
ApoC: 437
Corfen: 9
Triply: 125
rastikzzz: 5
metthal: 0
Na mangose mna nenajdes kamo. Tak stary som zase neni.
V TC ma najdes, no minimalne raz spomenuteho (+ este pod starym nickom Sharp), to ci viac krat zalezi od ApoC-a a Xanadu-ho, ci ma spomenuli v commit msg. Kazdopadne, ver si comu chces, ak tomu zamerne nechces verit, tak never. Ja viem svoje, mam aj svoje odprogramovane.
Neviem kde hras, ale ak hras na Twinstari (a este stale tam Xanadu robi developera), tak mu skus pripomenut moj nick, lebo niekolko jeho commitov islo v mojom mene.
Kazdopadne ja to tu nebudem spamovat, ked tak SS.
Neviem kde hras, ale ak hras na Twinstari (a este stale tam Xanadu robi developera), tak mu skus pripomenut moj nick, lebo niekolko jeho commitov islo v mojom mene.
Kazdopadne ja to tu nebudem spamovat, ked tak SS.
@xH4wK nehejtuj, metthal je (bol) na AA pojem. zacinal som tam, hral cez 3roky a aspon za mojich cias ho tam poznal cely server. btw to, ze sa AA spojila s twinstarom som sa dozvedel az teraz z diskusie a ostal som prekvapeny. aspon vidno ako bol (je) calu zufaly. skoda toho no...
-
xH4wK
Ok a btw nehram na free ale offi.
Ma guilda Equilibrium nieco spolocne so serverom Equilibrium?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Som vo WoWku nebol nejaký ten piatok, keď si spomeniem že mať huntera ktorý mal 3000 dps, 10k hp bol TOP a teraz pozerám že máš skoro pol milióna HP aj MP, tak mi je z Blizzardu na grc. Tvoje staty a bonusy svedčia len o jednom, Blizzard nevie ako vylepšovať MMORPG tak, aby nezasahovali do základnej hernej mechaniky a princípov. Samozrejme to neznamená že hra nie je naďalej zábavná a pohodová. Len som si zaspomínal keď som "ruloval" za svojho palíka lvl 60 v aréne s nejakými stotinovými statmi z tých Tvojích momentálnych. A to si caster class, takže odhadujem že nejaký nadupaný tank bude mať aj 1 mega HP.
-
xH4wK
Inak to ani nejde, musia zvysit staty predsa po dataci inak by datac nemal zmysel a taktiez levelovanie .. s tym sa vzdy spaja solovanie starsich raidov atd.. proste bez zvysovania statov to nejde.
Tak ani Blizzardu sa to nepaci ako musia zvysovat tie staty. Pred vydanim MoP ukazovali graf s odhadom narastajuceho HP v dalsich datadiskoch a povedali ze musia najst vhodne riesenie ako to vyriesit. Tiez sa mi moc nepaci ze tie staty uz idu do takych extremnych cisel, ale jednoduche to vyriesit zrovna nebude.
-
Kok
Light Professional
toto odradilo aj mna na wowku, este wotlk som zhruba do polky doby datadisku hraval, ale potom ked som videl cata staty tak som sa na to ..
-
xH4wK
To je mi teda logika, vidim staty tak skoncim s hrou
to uz nic ine si vymysliet neviete ? 
-
Wishmaster
Medium Professional
to mas jak so sebou.. byvas s rodcimi (zakladna hra) .. mas robotu, trocha sa osamostatnis, si kupis napr jednoizbovy bytik(TBC) .. najdes si priatelku, jedna izba nestaci, kupis apr. dvojizbovy (wotlk) .. ziskal si super job, dari sa ti, dieta na ceste, tak uz radsej by to chcelo 3izbovy byt (cataclysm) .. zistujes, ze pomaly byt nestaci, dalsie dieta na ceste, tak postavis dom (pandaria) .. 
Kus odveci priklad, ale na pochopenie aj pre debila, ze jak to funguje..
Kus odveci priklad, ale na pochopenie aj pre debila, ze jak to funguje..
s takym hp a statmi sa uz da ist pomaly "sam" na ilidana
-
xH4wK
No ono 70tkove raidy sa soloju uplne lahko teraz. 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
xH4wK - zaujímavé, že Lineage 2, ktorý je na trhu 9 rokov, zatiaľ čo WoWko je 7 a v Lineage 2 zvládli tie staty udržať na úzde až do posl. datadisku, zatiaľ čo WoWko skočilo z 10K top HP na tankovi na milióny?
dafuq?
A áno, vadí mi to, pretože som bol zvyknutý na niektoré inštancie, ktoré si ľudia kvôli kid-nerfovaniu už nikdy nezahrajú tak ako pred tým, len preto aby ho mohli hrať aj 6 ročné decká.
A áno, vadí mi to, pretože som bol zvyknutý na niektoré inštancie, ktoré si ľudia kvôli kid-nerfovaniu už nikdy nezahrajú tak ako pred tým, len preto aby ho mohli hrať aj 6 ročné decká.
-
xH4wK
Ved predsa mas LFR a queue dungy pre ludi na optimalnom lvl takze to zahraju 'presne' tak ako pred datadiskami.. akurat samozrejme zmenili sa ability atd, ale zaklad zostal rovnaky taktiez stat per level, tie vyssie su az od levelu kde je prechod na datacove levely, tj. 61+ 71+ 81+ 86+
Inak co ja viem, tie nerfy po tom ako to daju semi hardcore a hardcore guildy mi prijde optimalne inak by ostatny ludia nemali vobec moznost si casual zajst nejaky ten raid
Zaklad ale je ze ak si v dobrej guilde zazijes a uzijes si vsetko ako ma byt.. co ma po tom ze to nerfnu ked to uz mame len na farmliste ?
Este jedna vec, u nas maju tanci tak ~580k hp ja ako mag mam v raide ~400k, ale mysli aj na to, ze kolko maju bossovia, trash a ake rany davaju
Inak co ja viem, tie nerfy po tom ako to daju semi hardcore a hardcore guildy mi prijde optimalne inak by ostatny ludia nemali vobec moznost si casual zajst nejaky ten raid
Zaklad ale je ze ak si v dobrej guilde zazijes a uzijes si vsetko ako ma byt.. co ma po tom ze to nerfnu ked to uz mame len na farmliste ?
Este jedna vec, u nas maju tanci tak ~580k hp ja ako mag mam v raide ~400k, ale mysli aj na to, ze kolko maju bossovia, trash a ake rany davaju
tipujem ze pandaria je do lvl 90 uz si naexpil a ak ano ako dlho ti to trvalo?
-
xH4wK
Vsak som sem daval link

Trvalo mi to tak tyzden priblizne, ale tak zase nie cisteho expenia, dost casu som si riesil addony spracuval UI na to ktore som mal pred pauzou a podobne. A samozrejme som este chodil do prace
Trvalo mi to tak tyzden priblizne, ale tak zase nie cisteho expenia, dost casu som si riesil addony spracuval UI na to ktore som mal pred pauzou a podobne. A samozrejme som este chodil do prace