Pokazene sektory HDD
-
sonyc01
Medium Expert
Pokazene sektory HDD
Ahojte, asi pred dvoma rokmi sa mi pokazil PC resp jeho HDD. Keďže sa mi ho ale vtedy nechcelo opravovať a radšej som si kúpil nový,nechal som ho tak. Teraz som na neho po dlhšom čase znovu narazil a chcel som ho opraviť. Začal som na ňom inštalovať XP a začal som ho formátovať ale vypísalo že je poškodený a nedá sa formátovať. Tak som spustil HDD Regenerator a začal opravovať. Doteraz opravil asi 700 sektorov. Má to význam nechať ho bežať, lebo za poslednú hodinu len opravuje a nepohol sa ani o stotinu percenta. Aký je váš názor? 
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pokazene sektory HDD
Čauko,
takýto problém som mal aj ja, a myslím že som tam mal pokazené tie hlavy...
takýto problém som mal aj ja, a myslím že som tam mal pokazené tie hlavy...
-
Thommas
Addict
Smetiak. Škoda robiť hocičo.
-
sonyc01
Medium Expert
Neverili by ste ale nakoniec som ich opravil ask 1000 a potom som to teda vypol. Ale moja neoblomná povaha zaúčinkovla a skúsil som tam ten XP ešte raz nainštalovať, a nakoniec to ten HDD zformátovalo a úspešne nainštalovalo XP.Teraz funguje bez problémov

Opravit to neopravilo tak ako si ty myslis len presunulo zle sektory a tieto sa uz nebbudu pouzivat.Cakaj dalsie zle sektory ktore budu pribudat.System by som na taky disk uz nedaval ani udaje ktore nechces stratit.Mozem si typnut ze to bol seagate HDD?
-
terrens
Light Star
Prečo ale tie zlé sektory nepresunul hneď pri prvej inštalácii?balthier napísal:Opravit to neopravilo tak ako si ty myslis len presunulo zle sektory a tieto sa uz nebbudu pouzivat.Cakaj dalsie zle sektory ktore budu pribudat.System by som na taky disk uz nedaval ani udaje ktore nechces stratit.Mozem si typnut ze to bol seagate HDD?
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 18:45)
Nepresunulo- označilo za nepoužiteľné.