Android - Pridanie root práv na aplikácie
Android - Pridanie root práv na aplikácie
Čaute, jak môžem priradiť nejakej aplikácii root práva? Mám Xperiu X10 Mini.
-
lowmanek
Light Professional
Re: Android - Pridanie root práv na aplikácie
Tusim cez AppMonster. 
Ak mas rootnotu telefon, tak ze SuperUser mozes spravovat root prava.
-
Corn Flake
Guru wannabe
Musíš si mobil rootnuť (vygoogli si ako) a nainštalovať "Superuser" alebo "SuperSU" a pri spustení aplikácie sa ťa následne jedna zo spomínaných aplikácii spýta, či chceš tej konkrétnej aplikácii priradiť root práva.
-
exploited154
Medium Expert
Odporucam SuperUser...je aj na Play Store....ale ked rootnes telefon cez SuperOneClick tak sa ti nainstaluje automaticky
Mám to rootnuté. Jak mám priradiť tie root práva?
Cez SuperUser. Alebo si aplikacia sama poziada o root prava a ty ich len potvrdis.
Superuser stiahnem normálne v Markete?
kym si polozil / napisal tuto otazku, nemal by si rychlejsie to skontrolovat ? ako pochopim ked niekto ziada pomoc ked je v koncoch, ale ja osobne najskor vsetko poskusam a az posledna moznost je pytat sa... tak preto ked vidim takuto STUPIDNU otazku (ktora je est aj tak zodpovedana o 2 posty vyssie !!!!!) tak ma ide roztrhnut...
Ja keď vidím takúto stupidnú a zbytočnú odpoveď do témy tak ma ide je*núť o zem od smiechummm273 napísal:kym si polozil / napisal tuto otazku, nemal by si rychlejsie to skontrolovat ? ako pochopim ked niekto ziada pomoc ked je v koncoch, ale ja osobne najskor vsetko poskusam a az posledna moznost je pytat sa... tak preto ked vidim takuto STUPIDNU otazku (ktora je est aj tak zodpovedana o 2 posty vyssie !!!!!) tak ma ide roztrhnut...
sak ta mohlo, aspon by tu neboli take sproste otazky....
peace