kebab - web

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
kgraphic
Novice
Novice

kebab - web

Príspevok od používateľa kgraphic »

zdravim, chcem sa vas spytat, aky mate nazor na tento web ??
nie je dokonceny, ale aj tak napiste vas nazor na nu prosim vas.. berte ohlad na to, ze nie som este vystudovany webdizajner, som len druhak :D

http://bulli-kebab.sk

a porovanjte to s tymto, ak to mozem tak nazvat - webom http://bulli-kebab.sk/stary_web
CheZteR
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: kebab - web

Príspevok od používateľa CheZteR »

strach...
stary web sa mi ovela viac paci...ak by som vyberal kam sa pojdem najest, na zaklade webu, bulli by som urcite zamietol, aj ked to mam 100m od bulli kebabu a vidim ho z okna :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Veru je to kadejake. Web tak 5 rokov dozadu (ak nie viac). Dalo by sa to zjednodusit a urobit to trosku novodobo vypadajuce. Predsa je to viacmenej staticky web, takze radsej zamakaj, ci zainvestuj raz a mas pokoj.

A anketa v menu? Ci smailiky pri otvaracich hodinach? Firemny web by mal byt co najviac profi a nie ako keby to robili deti an zakladnej obsahovo. Mas tam zbytocnosti, ktore na firemny web nepatria a su tam zbytocne.

Napriklad aj nieco taketo easy je ovela krajsie: http://www.tks.ae/ Takyto web mna napriklad zaujme
kgraphic
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kgraphic »

ja som staticky web chcel, ale napr ten smajlik v otvaracich hodinach, anketu samostatnu atd to som dostal poziadavky od toho, pre koho to robim a aj tak vraj je to "nudne" a "nezive" -.-

a tak sa opytam, nakodili by ste ten web za 30€ ?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Tak ten co ti to zadava, ma divnu predstavu o kvalitnom webe a o nudnosti a nezivosti. Ked chce nieco podla svojho gusta, tak musi viac ako 30eur z vrecka vyvalit. Vsak za tie prachy sa nad tym bezny coder ani nezamysli. To co pozaduje nedostane a vonkoncom to anketa, ci smailik zivym a nenudnym neurobi. Skor tomu este prihorsuju.
Vsetko sa da ozivit peknym designom a kvalitnymi fotkami. Aj anketa sa da zapracovat nejak nenapadne na web (a hlavne moderne), ale isto nie tak, ako je natom webe.
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Vystudovany webdesigner ani nemuzes byt :-) Kritika se k tomuto neda napsat protoze je tam snad vsechno spatne. Jako prvni zkus zmenit barvy, pouzit takove barvy aby clovek na tom webu vydrzel dyl jak 2 vteriny.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

je to hrozné. Designovo 0 bodov, zdroják za -3 body. Načo tam preboha dávaš jquery dvakrát? Jeden máš lokálne a druhý ťaháš z netu? Alt tagy k obrázkom nič? Spraviť takto jednoduchú stránku nevalidne, s 19 chybami je fakt umenie. Hnus!

Na druhú stranu, je to hodné svojej ceny. 30€, to je tak 2 hodiny práce bežného programátora. Takže beriem, za dve hodky je to celkom slušný zlepenec.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Za tu cenu je to hnus. Bohužiaľ ale je to tak. Za toto by som si nezobral ani cent.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

ked to porovnam s narychlo zbuchanym webom v sovietovom prispevku, tak mi to pripada ako zadanie do skoly, ktore ma deviatak doniest na druhu hodinu IT, kde ma ukazat, co sa naucil na prvej hodine ohladom html ... kazdy sme nejak zacinali, ale nebrali sme za to peniaze
skor by si ty mal platit jemu, ze sa vdaka tomu mozes zdokonalit a naucit dalsie veci :D
Napísať odpoveď