paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Re: paci sa mi jedno dievca a neviem co dal
Mam otázku-ostanes snou aspon kamarát kebyze má rada ineho?
Blastbit neťahaj sem svoje problémy teraz, chceš obhájiť nejak svoje vlastné konanie ?
Ak tak veľmi chceš , tak ju von pozvi, no mysli aj na to, že cez víkend sa možno bude učiť alebo niečo podobné, bude chcieť s rodinou. Mizivé percento vzťahov na diaľku funguje, zbytočne budeš sklamaný.
Ak tak veľmi chceš , tak ju von pozvi, no mysli aj na to, že cez víkend sa možno bude učiť alebo niečo podobné, bude chcieť s rodinou. Mizivé percento vzťahov na diaľku funguje, zbytočne budeš sklamaný.
Blastbit: Neviem čo za odpoveď čakáš ale myslím si že v tom nevidím problém, byť s ňou iba kamarát. Ono to je na dlho niečo také rozoberať, keby že si fakt chcel vedieť podrobnosti tak ti ich môžem neskôr vysvetliť.
Ak chceš? A aké iné možnosti mi ostávajú? S tým že sa možno bude chcieť učiť alebo byť s rodinou či s priateľmi si uvedomujem, ale veď musí si aj nejak uživať či už vyjsť niekde na party alebo hocičo iné okrem učenia. Veď mi skúste niečo poradiť.
Ak chceš? A aké iné možnosti mi ostávajú? S tým že sa možno bude chcieť učiť alebo byť s rodinou či s priateľmi si uvedomujem, ale veď musí si aj nejak uživať či už vyjsť niekde na party alebo hocičo iné okrem učenia. Veď mi skúste niečo poradiť.
Tak máš moznost ju aj von nezavolat a nechat to v rovine internetu. Pozvi ju a uvidis. No ja by som dal ruky prec od toho.
danodrevo-poukazujem nato ze aby sa poučil z mojej chyby a pozval ju von
lukas-odpoved ze nevidís problem byť snou iba kamarát mi stačí.
lukas-odpoved ze nevidís problem byť snou iba kamarát mi stačí.
Aj to je možnosť, ale s ňou by som to chcel skúsiť, každý deň také dievča ako je ona nestretávam. A na tu internetovú rovinu je kopa iných dievčat
A prečo?
Blastbit: Prečo sa to pýtaš?
Blastbit: Prečo sa to pýtaš?
Lebo Blastbit riešil dilemu, či ostať kamarát alebo nie s dievčaťom, ktoré poznal cez internet a nezdravil sa jej vo vlaku či čo..
Každý deň nie, ale vyhovujúcich partneriek nájdeš kopec
Upínať sa na niekoho, kto je deň doma a potom preč, ak sa na to cítiš tak kľudne ju zavolaj von.
Každý deň nie, ale vyhovujúcich partneriek nájdeš kopec
Čo to má spoločné s tým čo sa ma pýtal?
Vyhovujúcich možno hej ale ona mi v mojich očiach vyzerá byť viac ako vyhovujúca
No, uvidíme čo s toho bude.
Vyhovujúcich možno hej ale ona mi v mojich očiach vyzerá byť viac ako vyhovujúca
Dano- sak to bol ten moj problem len priklad,ale to je jedno lukas pojde nato inak ako ja.
Lukas- noo mna len zaujmalo ci by si snou bol ochotný zostat iba ako kamarat.Si povedal ze ano,ale zatial je to na zaciatku a moze sa všeličo stať,držím palce nech ti to výjde,hoci tá dialka je fakt pruser.
Lukas- noo mna len zaujmalo ci by si snou bol ochotný zostat iba ako kamarat.Si povedal ze ano,ale zatial je to na zaciatku a moze sa všeličo stať,držím palce nech ti to výjde,hoci tá dialka je fakt pruser.
No, dva víkendy bola doma, pozval som ju na večeru. Žiadne vykrúcanie sa. Dali sme si pivko čo ma dosť prekvapilo ale o to nejde
Zo začiatku som mal trošku problém komunikovať, keby bolo leto tak by som určite vypotil aspoň 5 litre potu
Keďže naozaj nechcem žeby to bola len jednorazovka tak som rozmýšľal nad každým jedným slovom čo som zo seba vydal a v tom bol asi ten problém, čo som bol dosť prekvapený keďže nezvyknem byť taký, ale to som zase mimo tému. Ďalší deň sme sa stretli v clube, tam to už samozrejme išlo jedna radosť keďže som si rupnul zo dva a bol som sám sebou
Tanečky, kecanie, odprevadil som ju domou. Myslím že dosť vydarený víkend. Ďalší víkend som ju opäť pozval von, náhodou sme stretli jej rodičov, predstavila ma ako jej kamaráta, bolo to celkom zaujímave, mamu ma tiež peknú
Skočili sme aj na drink. Môžem povedať že keby nebola ta škola v Blave tak by s toho mohlo niečo byť. Ale teraz mi už dochádza že to bude problém, keďže teraz príde až niekedy pred Vianocami a ja si neviem čo mám myslieť, aj keď to boli iba tri strávene dni, alebo večeri s ňou 
lukas9206 - Radsej hovorit a tliachat o nicom, ako sediet v tichosti a divat sa do sebe, do stropu alebo niekde. Ked ta baba s tebou uz isla von a stravila pol hodinu pred zrkadlom s tym, aby vyzerala trochu k svetu, tak to asi robila pre nieco alebo pre niekoho.
Vravel som ti, že diaľka je na cock..
test: Načo narážaš v tej prvej vete? Lebo neviem či to je nedostatkom spánku ale nejak tomu nechápem
danodrevo: No jo, už mi to došlo...
danodrevo: No jo, už mi to došlo...
Narazam na to, ze si rozmyslal nad kazdym jednym slovom, mozno si par krat ostal ticho kym si premyslal a hlavne si nebol sam sebou.
To ja viem a uvedomujem si to, neviem či si čítal aj príspevky dozadu ale toto neni hlavný problém, aj keď problém to je. Ide o to že to dievča je iné a úplne sa mi páči a problém je v tom že študuje v Blave čo je dosť od ruky.
To uz je na tebe a na nej, ze ci to viete aj cez tu dialku a ci by vam to stacilo. Podla mna to bude problem v tvojom pripade.
Lukas ja som ti to presne hovoril. Kašli na to, lebo sa namotáš a potom budeš sklamaný. A presne tak to dopadlo. Nemal by si sa s ňou nejak ďalej stretávať a nemal by si od toho nič očakávať, pretože vidieť sa 3-4 dni nie je na vzťah.
Lukaš kazdy si najde este nejake bokovky medzí tim aj ty aj ona
a ked budes s nou v kontakte postupom casu sa zdoveriťe naberiete blizší kontakt atd a moze to byť vztah 
test: Prečo problém v mojom prípade?
danodrevo: Už mi to došlo
Možno to vzťah nebude ale stojí mi za to sa s ňou iba stretávať, i keď by som chcel viac. Časom sa ale môže stať všeličo.
Sicilian: Samozrejme, bokovky budú aj boli keďže sa ešte ani poriadne nepoznáme ale ako hovoríš časom s toho môže vzniknúť aj ten vzťah.
danodrevo: Už mi to došlo
Sicilian: Samozrejme, bokovky budú aj boli keďže sa ešte ani poriadne nepoznáme ale ako hovoríš časom s toho môže vzniknúť aj ten vzťah.
Hlavne si predtým, ako začneš niečo naozaj riešiť, poriadne rozmysli, či ti to bude stáť zato, že sa aj dlhšie niekedy neuvidíte. Či z toho nebudeš mať zbytočne len stavy, že ti strašne chýba a nebudeš sa vedieť sústrediť na nič iné.
Vidieť sa aspoň dva krát za týždeň je rozdiel, ako raz za víkend a potom ako si teraz uviedol, až na Vianoce alebo kedy. To je dosť dlhá doba. Nebudem ťa odhovárať, ale nenamotaj sa príliš na ňu, kým si definitívne nerozmyslíš, čo od toho chceš.
Vidieť sa aspoň dva krát za týždeň je rozdiel, ako raz za víkend a potom ako si teraz uviedol, až na Vianoce alebo kedy. To je dosť dlhá doba. Nebudem ťa odhovárať, ale nenamotaj sa príliš na ňu, kým si definitívne nerozmyslíš, čo od toho chceš.