Zdravim,
mam takyto problem pri pripojeni na wifi (signal v rozmedzi 60%-70%), po pripojeni ide vsetko tak ako ma, ping cca 20ms na google.com, taktiez download/upload v pohode, no po par minutach / hodinach, nahle internet prestane fungovat (ping timeout, nacitanie stranok nejde). nepomaha ani vypnut a zapnut ap, ba ani restart pc. avsak mam na tom pc dualboot s linuxom, a akonahle sa napojim na wifi cez linux vsetko ide ako ma, doknoca neregistrujem vypadok ani po 7 hodinach pripojenia ( na windows uz po 2hodinach timeout).
jedine riesenie (netypicke) je ze ak mi vypadne net na windowse, tak musim ist do linuxu tam sa pripojit na wifi, tak cca na 10min, potom boot naspat do win a vsetko ide tak ako ma, ale len na dobu neurcitu)
chcel by som sa spytat, ci sa to niekomu stalo, popr. nejake menej zlozitejsie riesenie na tento problem. dakujem
timeout na windows
Re: timeout na windows
updatovat/preinstalovat sietove ovladace, ak nepomoze tak aj windows
a ked je ten timeout tak si skusal pingovat to apcko?
na ap je tiez timeout, keby to robi aj v linuxe tak chapem ze moze byt medzi ap a antenou nejake rusenie, skor mi nejde do hlavy ze na win to takto blbne a linux v pohode. skusam som aj reinstall ovladacov no bezvysledne, snad to vyriesi format win particie a nainstalovat znovu win
drivery, power managment, ocekovat, updatnut, povypinat