Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
hmm a ešte jedna otazka...ako sa da posielať subory ako pesničky a tak cez bluetooth z ipodu na iphone??? potrebujem na to aplikaciu nejaku?
nie, nedaju.
Na to sluzi aplikacia Celeste zo Cydie, ktora vobec nie je funkcna.. Medzi iZariadeniami posles iba fotky, na Appstori najdes kopec aplikacii.. Pesnicky neposles pokial viem
Aky je podla vas najlepsia appka na spravu hesiel ja mam password wallet ale free a mamtam len par moznosti na hesla neexistuje nejaka taka ktora je free a da sa tam pridavat neobmedzeny pocet hesiel resp viac?
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
ja pouzivam SecureSafe
-
tomášHozlár
Zablokovaný
Ahojte, neviete či existuje nejaká appka ktorá nahráva obrazovku iphonu- screenshot sa dá spraviť jednoducho, ale neviete aj o dákej aplikácii čo nieje ani jailbreak ani cydia, ale originál appstore?? Také niečo ako je Fraps na PC, ale na iPhone. Ďakujem. 
-
WiZard
Star
- Kontaktovať používateľa:
neviem o nicom takom... a tema ohladom aplikacii pre iOS je tu --> http://www.hojko.com/ios-aplikacie-t158236.html
-
tomášHozlár
Zablokovaný
ok, myslel som, že aj appky sa rozoberajú tu. spýtam sa tam.
ipad mini mi prehra vlc rtp stream z iptv?
Môžem sa spýtať čo znamená funkcia Nastavenia - Spravy a iMessage ?
iMessage sú správy ktoré si môžeš posielať medzi iOS zariadeniami cez internet.
správy sú normálne SMS
http://www.apple.com/ios/messages/
správy sú normálne SMS
http://www.apple.com/ios/messages/
čaute, neviete mi niekto prosím Vás poradiť - ak zapnem FB na iPhone tak sa mi načítava stránka a keď už je celá načítaná, tak mi to "spadne" - vyhodí ma to z prehliadača do menu ...Neviete niekto v čom môže byť problém? doteraz mi to nerobilo a teraz stále, ďakujem 
napis trosku viac o probleme, tvoje zariadenie, verzia iOS, ci mas JB atd..
Otvaras facebook cez prehliadac safari alebo pouzivas aplikaciu?
cez Safari ...mám iPhone 3GS ...aj JB ...verzia 4.1 ...doteraz mi to išlo normálne a v poslednej dobe mi to vždy vyhodí do menu ...a zistil som že mi to robí aj pri Gmaily keď ho otváram cez Safari tak mi to presne tak isto ako pri FB načítava a keď už to je celé načítané tak ma to hodí do menu
Tak pouzivaj facebook aplikaciu ktora je na to urcena
Nejde mi stiahnuť lebo na appstore som zabudol heslo a na mail si ho nemožem poslat lebo ten mail čo som mal kedysik už nemám ...a z installous-u to buď potrebuje iOS4.3 já mám 4.1 ....alebo jedna aplikácia keď sa mi aj podarla stiahnuť, tak tam nesedela IPAjami napísal:Tak pouzivaj facebook aplikaciu ktora je na to urcena
a co tak si zalozit nove AppleID?
inak tvoj problem bude najskorej v jailbreaku.. byt tebou by som na iPhone urobil restore bez obnovy zo zalohy, len to zalezi na tom, ci mas a ake SHSH bloby.. ak nemas ziadne, jedine updatnut na najnovsi FW, a pokial mas stary bootrom tak dokonca aj untethered
inak tvoj problem bude najskorej v jailbreaku.. byt tebou by som na iPhone urobil restore bez obnovy zo zalohy, len to zalezi na tom, ci mas a ake SHSH bloby.. ak nemas ziadne, jedine updatnut na najnovsi FW, a pokial mas stary bootrom tak dokonca aj untethered
-
tomášHozlár
Zablokovaný
Ahojte. Stále som hľadal nejaký nástroj na písanie textov na iPade, ale Pages som si nechcel kupovať a tak som našiel appku Cloud on- https://itunes.apple.com/us/app/cloudon ... 25452?mt=8 Máte s ňou niekto skúsenosti??
A chcel som sa spýtať- ako si potom tieto súbory dám už napísané do môjho PC?? Robí sa cez iTunes??
A bude mi app fungovať aj keď nebudem pripojený na net- pretože chcel by som písať aj mimo domu a tam nebudem mať na net pripojenie.
Pretože doteraz som skúšal robiť tak, že som písal do poznámkového bloku, to potom skopíroval a dal si cez appku Documents 2 do PC, ale texty boli rozhádzané- odseky som musel opravovať a pod.
Bude kompatibilná aj s Ipad mini??
ďakujem
A chcel som sa spýtať- ako si potom tieto súbory dám už napísané do môjho PC?? Robí sa cez iTunes??
A bude mi app fungovať aj keď nebudem pripojený na net- pretože chcel by som písať aj mimo domu a tam nebudem mať na net pripojenie.
Pretože doteraz som skúšal robiť tak, že som písal do poznámkového bloku, to potom skopíroval a dal si cez appku Documents 2 do PC, ale texty boli rozhádzané- odseky som musel opravovať a pod.
Bude kompatibilná aj s Ipad mini??
Phase napísal:a co tak si zalozit nove AppleID?
založil som si nové Apple ID ale keď dám niečo sťahovať napíše mi to že z tohoto ID ešte nebolo sťahované tak musím stlačiť "review" a ked to stlačím tak mi to vyhodí tabulku že si musím zapať cookies v Safari --- Accept cookies --- "From Visited" ..problém je že to tak mám zapnuté ale nefunguje mi to, už fakt neviem jak mám stiahnuť niečo z toho appstore-u