Pokazeny mobil - bateria?
-
BlindBasterd
Light Expert
Pokazeny mobil - bateria?
Caute, ani nie pred mesiacom som si objednal mobil Huawei Honor a teraz mi "posiel".
Rano som vstal, pozeral este nejake veci na nom, isiel vpohode, siel som sa umyt a ako som sa vratil tak uz len tma a neslo ho vobec zapnut.
Stalo sa mi to uz aj predtym -> raz tak ze som aj pocitil, vypol sa mi tak ze mi nezvonil budik. No potom som ho normalne zapol. Pamatam si, ze sa mi to stalo este raz predtym, iba ako som sa s nim bavil, tak som dal do vrecka, vybral a par minut a tiez nesiel, musel som vybrat bateriu a az tak sa zapol. [je to moj prvy android, tak som myslel ci som dajaku glupost aplikaciu nenaistaloval a nesposobilo to problem, preto som to nejak neriesil ked sa mi to stalo]
Predpokladam, a teda aj dufam ze problem bude v baterke. Mohla tak naraz odist? Pretoze aj ked dam do zastrcky alebo napojim na pc tak neukazuje vobec nic zeby nabijalo alebo bolo nabite. Mobil vobec nereaguje.
Vec budem riesit samozrejme reklamaciou, ale prv by som chcel zistit teda, ci to je isto tou baterkou. Hned ako mi prisiel mobil tak som do neho hodil novy Android 4.0 -> oficialnu update [avsak nie cez mobil, ale musel som si nahrat z netu a nainstalovat] Vsetko prebehlo vpohode a aj mobil som uzival bez problemov. NO len mam trosku obavu, kamarat mi hovoril ze to prichadzam o zaruku ked take nieco urobim. Update som robil podla nejakeho ceskeho clanku, kde pisali ze je to oficialna verzia - ziaden jailbreak. No i tak mam kus obavy, ci sa toho nechytia ludia z obchodu.
V okoli nikto nema taky mobil, aby som vyskusal jeho bateriu... da sa to urobit aj bez original baterie? Nejak napojit na zdroj -> nie ja, ale tak by som zasiel do nejako mobilshopu alebo tak.
Diky za kazdu pomoc, som celkom sklamany, ze hned taky problem s tym mobilom, lebo inak som si ho oblubil.
Rano som vstal, pozeral este nejake veci na nom, isiel vpohode, siel som sa umyt a ako som sa vratil tak uz len tma a neslo ho vobec zapnut.
Stalo sa mi to uz aj predtym -> raz tak ze som aj pocitil, vypol sa mi tak ze mi nezvonil budik. No potom som ho normalne zapol. Pamatam si, ze sa mi to stalo este raz predtym, iba ako som sa s nim bavil, tak som dal do vrecka, vybral a par minut a tiez nesiel, musel som vybrat bateriu a az tak sa zapol. [je to moj prvy android, tak som myslel ci som dajaku glupost aplikaciu nenaistaloval a nesposobilo to problem, preto som to nejak neriesil ked sa mi to stalo]
Predpokladam, a teda aj dufam ze problem bude v baterke. Mohla tak naraz odist? Pretoze aj ked dam do zastrcky alebo napojim na pc tak neukazuje vobec nic zeby nabijalo alebo bolo nabite. Mobil vobec nereaguje.
Vec budem riesit samozrejme reklamaciou, ale prv by som chcel zistit teda, ci to je isto tou baterkou. Hned ako mi prisiel mobil tak som do neho hodil novy Android 4.0 -> oficialnu update [avsak nie cez mobil, ale musel som si nahrat z netu a nainstalovat] Vsetko prebehlo vpohode a aj mobil som uzival bez problemov. NO len mam trosku obavu, kamarat mi hovoril ze to prichadzam o zaruku ked take nieco urobim. Update som robil podla nejakeho ceskeho clanku, kde pisali ze je to oficialna verzia - ziaden jailbreak. No i tak mam kus obavy, ci sa toho nechytia ludia z obchodu.
V okoli nikto nema taky mobil, aby som vyskusal jeho bateriu... da sa to urobit aj bez original baterie? Nejak napojit na zdroj -> nie ja, ale tak by som zasiel do nejako mobilshopu alebo tak.
Diky za kazdu pomoc, som celkom sklamany, ze hned taky problem s tym mobilom, lebo inak som si ho oblubil.
Re: Pokazeny mobil - bateria?
do ziadneho mobilsopu preboha, ziadne ine baterie, rovno reklamacia a nic ine ani neries
-
BlindBasterd
Light Expert
Cize ta aktualizacia -> nemam sa toho bat? Nechcem zeby mi po mesiacu odpovedali, ze nezreklamuju bo som aktualizoval system...
nie, mali by to normalne vyreklamovat, honor dostal ics uz davno, to ze ti ho predali bez neho znamena len, ze ho mali na sklade dlhsie
dostal oficialny update, mas na to pravo si ho updatnut...
teraz ho vobec nezapnes?
dostal oficialny update, mas na to pravo si ho updatnut...
teraz ho vobec nezapnes?
-
BlindBasterd
Light Expert
Oukej, tak im tam napisem mail na reklamacie co a ako.
Nie, nejde vobec zapnut -> ako som vravel, neraeguje na nic. Cely den som nemohol sa ako s kym spojit, dojdem naobed domov, ze dam SIMku do stareho mobilu, no tam mi zas vypisoval ze nenaslo SIM kartu
musel som utekat tak som to nechal tak, ale ked sa dari tak sa dari.
Vycistil som poriadne kontakty v mobile aj SIMku a nastastie mi uz to zobralo, tak nebudem bez mobilu.
Nie, nejde vobec zapnut -> ako som vravel, neraeguje na nic. Cely den som nemohol sa ako s kym spojit, dojdem naobed domov, ze dam SIMku do stareho mobilu, no tam mi zas vypisoval ze nenaslo SIM kartu
Vycistil som poriadne kontakty v mobile aj SIMku a nastastie mi uz to zobralo, tak nebudem bez mobilu.
Ak pripojíš mobil k pc neozve sa zvuk alebo rovno aj nevypíśe niečo typu QHSUSB_LOAD ,, toto sa stáva keď je telefón s processorom qualcomm ,,bricknutý"
-
BlindBasterd
Light Expert
No ono to neurobi nic, ziadna odozva.
Nerozumiem to bricknuty ako myslis.
// mrkol som si co to znamena, ale tak.... iba tak? z nicoho nic?
Pochopil by som kebyze nainstalujem vtedy ten OS a mi to urobi, ale tak mesiac uzivam...
Teda ak to myslis tym, ze som tam nahral Android 4.0 je bricknuty.
Nerozumiem to bricknuty ako myslis.
// mrkol som si co to znamena, ale tak.... iba tak? z nicoho nic?
Pochopil by som kebyze nainstalujem vtedy ten OS a mi to urobi, ale tak mesiac uzivam...
Teda ak to myslis tym, ze som tam nahral Android 4.0 je bricknuty.
Nie nie,, mne sa to stalo napr u Xperii play ked sa vybila baterka.. a nebol som moc prekvapeny.. Qualcomm 
-
BlindBasterd
Light Expert
Oj, takze to je taka "typicka" chyba telefonu hej? 
No to si ma nepotesil moc, ale zas mi odlahlo ze nie je to pre ten moj update.
Kazdopadne pojde to na reklamaciu...snad dobre dopadne a nebudu opletacky.
No to si ma nepotesil moc, ale zas mi odlahlo ze nie je to pre ten moj update.
Kazdopadne pojde to na reklamaciu...snad dobre dopadne a nebudu opletacky.
tak typickou chybou by som to prave nenazyval , ja osobne nepoznam nikoho komu by sa to este stalo
-
BlindBasterd
Light Expert
Ak to teda bude chyba procaku a nie baterie, zvykne sa v takych pripadoch mobil vymienat alebo sa to dava do opravy?
Povačšinou vymieňajú dosku
, samozrejme ak to neni nejaký extra servis a napichnú to na JTAG 
-
BlindBasterd
Light Expert
no ta parada
ani nie mesacny mobil a uz sa pravdepodobne bude vymienat doska
mal som ho objednat z ineho obchodu 
Vdaka za pomoc obom, keby este daco tak sa ozvem.
Vdaka za pomoc obom, keby este daco tak sa ozvem.
Ja idem reklamovat SGS II kvoli kamere,digitizeru aj samostatnemu Amoled panelu