Nefunguje net cez wifi
Nefunguje net cez wifi
ahoj, chcel som sa dostať do nastavenia routeru a zmeniť heslo. no keď som sa chcel dostať do nastavenia routeru, zistil som že prihlásenie doňho nieje defaultné. Resetoval som wifi aby sa dalo do základu, a to som po*ral ako som najviac mohol. Síce som sa dostal do nastavení, ale zmenilomi to celé nastavenie siete.. Mám typické napájanie cez mikrovlnku, hlavný kábel je zapojený tam kde má byť, druhý kábael vedie naspäť z wifi do PC a tretí kábel kt. vedie do iného PC... net mi nechce ísť, skúšal som to nastavovať no neviem kde robím chybu..
-
terrens
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nefunguje net cez wifi
A cez LAN ti internet ide? U väčších operátorov musíš mať nastavené meno a heslo na pripojenie do siete. A u malých "firmách" potrebuješ jednu konkrétnu IP= obidve veci ti resetovaním zmazalo...
áno presne tak mi máme malú firmu a určitú ip aj keď kábel zapojím rovno do pc tak to nejde... a aj ke´d predtým som sa pozeral do vlastností siete tak tam ip bola dávaná automaticky aj keď viem že ono je to viazané na ip
-
terrens
Light Star
Pozeral si to vlastností siete na PC? To ti nepomôže- mal si to pozrieť v nastavení routra.
aj tam som pozeral do routera a kde to je presne <
-
terrens
Light Star
Nájdeš to v záložkách typu WAN, connection, status...
ale nejde mi ani sa uz dostat do nastaveni routra a aj ked zapojim kabel rovno do pc nie cez wifi tak tiez to nejde
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 13:35)
proste ako zapojím ten kábel, ono to potrebuje nejakú ip alebo čo , aby išiel ten net a ešte to chcem cez wifi takže to je zložité
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 17:04)
už sa mi nedá dostať ani do nastavenia wifi routeru pretože default gateway tiež nemám a fakt neviem ako ju spojazdniť naspäť
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 13:35)
proste ako zapojím ten kábel, ono to potrebuje nejakú ip alebo čo , aby išiel ten net a ešte to chcem cez wifi takže to je zložité
//autoeditácia príspevku (11 Nov 2012, 17:04)
už sa mi nedá dostať ani do nastavenia wifi routeru pretože default gateway tiež nemám a fakt neviem ako ju spojazdniť naspäť
-
terrens
Light Star
Defaultne sa do routra dostaneš cez IP 192.168.1.0, ... .2.0
Prihlasovacie údaje nájdeš na krabici, v návode.
To by si sa mal dostať do nastavení.
Prihlasovacie údaje nájdeš na krabici, v návode.
To by si sa mal dostať do nastavení.
Podla mňa to bude tým že MAC adresa nesúhlasí.. naši mikrovlnkároví provideri to robia tiež (v okolí KE aj v Šali)
Treba klonovať mac adresu a malo by to ísť
Treba klonovať mac adresu a malo by to ísť
díky za rady, funguje to