Zdravim potreboval by som one package update na androida 2.3.4 pre SGM pretoze mi tam nefunguju SMSky. Ked mi niekto posle sms teraz tak mi pride napriklad az o 3 dni takze potrebujem flashnut cez odina. Zial , neviem ktore tie veci si mam vybrat a chcel by som ten one package co neurobi wipe a je to neaky .tar a .mg5 ci co tak ak by ste vedeli ake subory treba pre moj mobil tak budem vdacny.
S pozdravom,
Deathaxe
Uprage cez odin pre Samsung Galaxy Mini
Re: Uprage cez odin pre Samsung Galaxy Mini
5 minut do zadu som flashoval svoju Galaxy S II
, a hej,, mám doma aj Galaxy Mini tiež kvoli rovnakému problému..
v podstate vsetko najdes na http://samfirmware.com/
v podstate vsetko najdes na http://samfirmware.com/
a este si ten problem neriesil? a na samfirmware som uz hladal ale ja neviem akoze jake si mam vybrat. priklad neviem ci he lepsie premna SXP alebo SXPP a pritom by bol android rovnaky. cize mne si treba vybrat aky android chcem, zvolit europu a to je potom uz jedno co stiahnem? diky za odpovede
odporucam flashovat CSC: XEO
caute rozhodol som sa 2.krat preflashovat si SGM pretoze mi nefunguje primanie SMS. Cital som niekde ze nemusim tu robit cez to csc,file,phone atd. ale ze stacia nejake 2 ci 3 subory a ze nestratim veci z mobilu iba sa preflashuje . (vsetko myslim cez odin) neviem ako sa volaju tie veci a ci by mi niekto nevedel sem dat veci ktore potrebujem na flash atd .(myslim odina, tie veci na flash)
Ked chces, mozem ti to spravit cez teamviewer 
cawte ludia mam problem s galaxy mini skusal som do neho instalovat android ale pri instalacia sa nieco dosralo a neide mi telefom teda ide mi ale len do obrazovky pri zapnuti t.j. samsung galaxy mini gts5570i po tejto obrazovke telefo dalej nechce ist a v recovery menu mi ukazuje toto v dolnej casti
--Appling Multi-CSC--
E:failed to mount /syste
m (Invalid argument)
m (Invalid argument)
toto mi presne ukazuje a cez odim mi nechce najst telefon a vsetko je ok samsung kies mam ovladace mam chlapci pls poradte mi som v uzkich dakujem za rychlu odpoved
--Appling Multi-CSC--
m (Invalid argument)
m (Invalid argument)
toto mi presne ukazuje a cez odim mi nechce najst telefon a vsetko je ok samsung kies mam ovladace mam chlapci pls poradte mi som v uzkich dakujem za rychlu odpoved
Máš vypnutý kies aj cez spravcu zariadeni ? Mas nainstalovane usb ovladace pre samsung ? Ak ano a nejde Ti to, tak mrkni na forum sgalaxy.cz tam Ti isto chlapci poradia .