Uprage cez odin pre Samsung Galaxy Mini

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
deathaxe
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Uprage cez odin pre Samsung Galaxy Mini

Príspevok od používateľa deathaxe »

Zdravim potreboval by som one package update na androida 2.3.4 pre SGM pretoze mi tam nefunguju SMSky. Ked mi niekto posle sms teraz tak mi pride napriklad az o 3 dni takze potrebujem flashnut cez odina. Zial , neviem ktore tie veci si mam vybrat a chcel by som ten one package co neurobi wipe a je to neaky .tar a .mg5 ci co tak ak by ste vedeli ake subory treba pre moj mobil tak budem vdacny.

S pozdravom,
Deathaxe
BlackRa1n
Star
Star

Re: Uprage cez odin pre Samsung Galaxy Mini

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

5 minut do zadu som flashoval svoju Galaxy S II :), a hej,, mám doma aj Galaxy Mini tiež kvoli rovnakému problému..
v podstate vsetko najdes na http://samfirmware.com/
deathaxe
Light Star
Light Star

a este si ten problem neriesil? a na samfirmware som uz hladal ale ja neviem akoze jake si mam vybrat. priklad neviem ci he lepsie premna SXP alebo SXPP a pritom by bol android rovnaky. cize mne si treba vybrat aky android chcem, zvolit europu a to je potom uz jedno co stiahnem? diky za odpovede
BlackRa1n
Star
Star

odporucam flashovat CSC: XEO
deathaxe
Light Star
Light Star

caute rozhodol som sa 2.krat preflashovat si SGM pretoze mi nefunguje primanie SMS. Cital som niekde ze nemusim tu robit cez to csc,file,phone atd. ale ze stacia nejake 2 ci 3 subory a ze nestratim veci z mobilu iba sa preflashuje . (vsetko myslim cez odin) neviem ako sa volaju tie veci a ci by mi niekto nevedel sem dat veci ktore potrebujem na flash atd .(myslim odina, tie veci na flash)
BlackRa1n
Star
Star

Ked chces, mozem ti to spravit cez teamviewer :)
Salqen
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Salqen »

cawte ludia mam problem s galaxy mini skusal som do neho instalovat android ale pri instalacia sa nieco dosralo a neide mi telefom teda ide mi ale len do obrazovky pri zapnuti t.j. samsung galaxy mini gts5570i po tejto obrazovke telefo dalej nechce ist a v recovery menu mi ukazuje toto v dolnej casti
--Appling Multi-CSC--
E:failed to mount /syste
m (Invalid argument)
E:failed to mount /syste
m (Invalid argument)
toto mi presne ukazuje a cez odim mi nechce najst telefon a vsetko je ok samsung kies mam ovladace mam chlapci pls poradte mi som v uzkich dakujem za rychlu odpoved
Yogi120
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Yogi120 »

Máš vypnutý kies aj cez spravcu zariadeni ? Mas nainstalovane usb ovladace pre samsung ? Ak ano a nejde Ti to, tak mrkni na forum sgalaxy.cz tam Ti isto chlapci poradia .
Napísať odpoveď