Chcem kúpiť auto
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Chcem kúpiť auto
chezter: toto bude este len pruser, budes este rad, ak auto prihlasis...
chlapec10: je s tym naozaj velky problem, cisla sa musia dodatocne dorazat... v USA mam dlhorocneho kamarata, ktory predava jazdenky, s ktorym som nonstop v kontakte, a tato skutocnost bola jedna z mnohych veci, ktora nas od dovazania odradila... nehovoriac o zvysnej nadbytocnej byrokracii, o zbytocnych prestavbach, zbytocnych atestoch, atd...
chlapec10: je s tym naozaj velky problem, cisla sa musia dodatocne dorazat... v USA mam dlhorocneho kamarata, ktory predava jazdenky, s ktorym som nonstop v kontakte, a tato skutocnost bola jedna z mnohych veci, ktora nas od dovazania odradila... nehovoriac o zvysnej nadbytocnej byrokracii, o zbytocnych prestavbach, zbytocnych atestoch, atd...
co treba na dodatocne vyrazenie vin cisla?
-
RATZINGER666
Darca
my sme to vymyslene mali, ale povedzme, ze ten sposob nebol uplne koser... skus porozmyslat, existuje relativne rychle riesenie...
co sa tyka bezneho postupu - musi Ti ho schvalit ministerstvo dopravy... sprav si originalitu na nulovy stav (v podstate ju nedorobis), vtedy to oznamis ministerstvu, vyda pokyn, dorobis originalitu a hotovo... napis na ministerstvo, ci je to urcite tak, ale par rokov dozadu to tak bolo... rataj ale, ze sa to povlecie a ze to budes prihlasovat pekne dlho...
co sa tyka bezneho postupu - musi Ti ho schvalit ministerstvo dopravy... sprav si originalitu na nulovy stav (v podstate ju nedorobis), vtedy to oznamis ministerstvu, vyda pokyn, dorobis originalitu a hotovo... napis na ministerstvo, ci je to urcite tak, ale par rokov dozadu to tak bolo... rataj ale, ze sa to povlecie a ze to budes prihlasovat pekne dlho...
no..vidim to asi na tu neoficialnu cestu, viem co myslis, skoda, nechceli sme to riesit takto, ale aspon ze auto nie je urcene na dalsi predaj
-
RATZINGER666
Darca
nie je, ale raz bude, ber to tak a rataj s tym...
z USA dovazat uz ani za nic... teraz su uz ludia, co Vam to dovezu, prihlasia, a nemusite v podstate nic pre to spravit... maju kopec znamych a preskakuju tu vsetky bezne postupy... ak mas peniaze, prihlasia Ti to, mozem Ti niekoho zohnat...
z USA dovazat uz ani za nic... teraz su uz ludia, co Vam to dovezu, prihlasia, a nemusite v podstate nic pre to spravit... maju kopec znamych a preskakuju tu vsetky bezne postupy... ak mas peniaze, prihlasia Ti to, mozem Ti niekoho zohnat...
zatial netreba, ale dik, v podstate je to sefova vec, on sa s tym uz nejak vysporiada 
-
chlapec10
Addict
cital som fora, skus toto:
alebo:
//autoeditácia príspevku (12 Nov 2012, 23:46)Usually left hand (passenger) side of firewall in engine bay.
alebo:
look under the carpet on the driver's side. VIN should be stamped on the floor pan.
presne toto sme riesili 2 mesiace dozadu. bratranec kupil z krakowa evo x a nevedel ho u nas prihlasit, lebo to bol dovoz z ameriky. ze sa neda prihlasit zistil az na originalite ked hladali vinko na kasni a nic nenasli. ostala len moznost nehat ho poistene v polsku alebo poziadat o vynimku na mdp a cakat na vyrazenie vinka. do nejakeho mesiaca mal auto na znackach ale stalo ho to 900€, viem ze stale chodil kdesi do trnavy osobne to vybavovat
http://www.automoto.sk/clanok/189513/ake-auto-kupit
toto by si mal precitat kazdy, kto sem prispieva s prosbom o radu
lebo poslednou dobou sa tu hromadia velmi neurcite prosby, kde clovek neuvedie nic, ani typ karoserie, palivo, motor, jazdene cesty, pripadne farbu, najnovsie najlepsie ani rozpocet
toto by si mal precitat kazdy, kto sem prispieva s prosbom o radu
lebo poslednou dobou sa tu hromadia velmi neurcite prosby, kde clovek neuvedie nic, ani typ karoserie, palivo, motor, jazdene cesty, pripadne farbu, najnovsie najlepsie ani rozpocet
No tak pozeral som sa po napr Vw golf 5 rocnik cca 2005 a jazdil by som hlavne na cesta prvej triedy, dialnice len sporadicky ak by za nejakym vyletom a tak co sa tyka motoro zrejme diesel ale nie som isty tu by som ocakaval radu mal by to byt 5dverak avsak moze byt nieco aj od inej znacky podobneho typu diky
panstvo....: aky motor (ZALEZI MI NA SPOTREBE nie na potrhanom asfalte) podla vas sa hodi väcsinou do mesta. kratke jazdy, studene jazdy. 1,2 ? 1,4 16V? 1,4HDI?1,4TDI? 1,6HDI? 1,9TDI? jazdim väcsinou len po meste, semtam medzimesto...
dik
dik
podla toho co si napisal jednoznacne benzin cize 1,2 1,4 . neviem sice o ake auto ide ale rozdiel v spotrebe tam bude minimalny (0,5-1l)
Mne sa 0.8-1.2 vyslovene hnusia, 1.4 je slušný kompromis do mesta.
Ale podľa toho čo si napísal a ak ide o jednu osobu je najlepší Matísek 0.8
Ale podľa toho čo si napísal a ak ide o jednu osobu je najlepší Matísek 0.8
ja som ani nemyslel nejako typ auta , lebo to je dost subjektivny nazor. ale ked tak rozmyslam,tak pre 3 clennu rodinu nejaky hatchback typu bravo,c4,308 alebo ibiza,rio.clio....
auto fakt len 5x do tyzdna doroboty, nejaky nakup semtam vylet...
auto fakt len 5x do tyzdna doroboty, nejaky nakup semtam vylet...
yaris? 1.0 - 1.3?
yaris? to neni pre zeny???
hm, nad nejakou toyotou som ani nepremyslal..
držte ma..

Tak ak máš financie tak určite vyberaj z prvej skupiny (Brava, C4, P308) a nie z druhej čo si dal (Rio, Clio).
-
RATZINGER666
Darca
chcel si napisat "ak mas financie na servis"begbeee napísal:Tak ak máš financie tak určite vyberaj z prvej skupiny (Brava, C4, P308)
pohneme sa dopredu, ked napise rozpocet