Ako napísal pôvodný majiteľ (a autor prestavby na turbo), "sanie a blow-off ako Scania a brzdy pískajú jak na rýchliku"
Ake mate auto?
Re: Ake mate auto?
Mňa MX-5 doteraz tiež nikdy nejak nezaujali, ale odkedy som sa v nej zviezol, tak som vedel, že tá beštia musí byť moja...
Ako napísal pôvodný majiteľ (a autor prestavby na turbo), "sanie a blow-off ako Scania a brzdy pískajú jak na rýchliku"
Tak dnes sa mi stala dost neprijemna vec. Na 4 mesacnom aute mi na nadjazde v 50 vybehol a zlomil gulovy cap na pravej strane. Auto ma hodilo do protismeru,volant sa zablokoval a prave koleso sa uplne ako keby odlomilo ale nie uplne taktiez mi koleso ohlo pravu stranu nad blatnikom a dvery, a prevodovka nereagovala,spravalo sa to ako na neutrali . Jedine stastie som mal ze v protismere po 21:00 nic neslo a ze som nevyletel cez most dole... zamnou len brzdna draha a odrety obrubnik. Musela prist policia,kedze trebalo riadit dopravu a zavolat odtahovku. A co je dost blbe,oprava bude stat takmer 300 eur...
hlavne ze sa nikomu nic nestalo...na akom aute ti to odislo
Aj s cenou opravy si obstál ešte veľmi dobre. Keby sa toto stalo mne, tak oprava ma vyjde na pekný balík €uráčov.
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
tipujem nejaky cinsky suntCheZteR napísal:hlavne ze sa nikomu nic nestalo...na akom aute ti to odislo
Seat Cordoba. Ten odtahovak mi povedal ze uz dlhsiu dobu som musel citit ze mi tam nieco huci a trasie mi to... ale to mi fakt nerobilo,no neveril mi... posiel som snim do servisu,prezreli sme to a povedal ze cena cca 180 +- ... dufam ze v prevodovke problem nejaky nebude,pretoze ked sa mi to stalo,priamo hore na nadjazde som zostal v. protismere a ked som sa snazil presunut auto na pravu stranu,zaradil som 1 ale spravalo sa to jak neutral... a teraz pred sviatkami prist o cca 300 eur je blbe...
dnes vyrocie, dalsia tisicka za nami 
- Prílohy
-
- IMG_20121107_090612.jpg (35.77 KiB) 1807 zobrazení
Tak ja este stale moju A6 3,2 FSi 2004. 
Luxferi, motor povodny?
Nie, ako kazdy jeden tiez sa zahryzol
. Meneny pri asi 70 000.
-
tacosi
Moderátor
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 749&type=3
Ked som ju kupil,tak mala nabehane 172k km.
Na 176k chip na 96kw a zatial bezi doteraz
Teraz ma 235k
Podsvietenie komplet interieru som prerabal na modro pomocou smd led + vymena origo radia za 2DIN Pioneer,repro Hertz.
Napriek zlej povesti tychto L2 som zatial nemal nejake vazne poruchy.
Ked som ju kupil,tak mala nabehane 172k km.
Na 176k chip na 96kw a zatial bezi doteraz
Teraz ma 235k
Podsvietenie komplet interieru som prerabal na modro pomocou smd led + vymena origo radia za 2DIN Pioneer,repro Hertz.
Napriek zlej povesti tychto L2 som zatial nemal nejake vazne poruchy.
-
RATZINGER666
Darca
aj u nas prebehlo jedno magicke cisloCheZteR napísal:dnes vyrocie, dalsia tisicka za nami
fúúj to na čom?
si vymenil m3? dufam ze nie za toto
// lubenecko no vyfotil si to LTT
99,7/8
// lubenecko no vyfotil si to LTT
Tak ja tiež pridám svoje
týždeň - dva dozadu fotené
// mal som to v merku som šiel cez obec, tak som čakal na jednu odbočku, aby som nezavadzal na ceste
spolujazdec pre istotu fotil aj za jazdy, ale tie fotky sú roztrasené 
// mal som to v merku som šiel cez obec, tak som čakal na jednu odbočku, aby som nezavadzal na ceste
-
RATZINGER666
Darca
chezter: logan mcv 
To som mal na jazyku, že či je to Dacia, lebo tá má hentaké paličky na PP..
teda mohli na tej dacii trosku rozlisit otackomer od tacha 
-
RATZINGER666
Darca
Lubenečko: som si dnes na Teba spomenul s tou postupkou, ale u mna nie je az taka pekna
snad nabuduce