League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Ak uvidite v soloQ niekoho ktory je treti az posledny pick nikdy mu nedavajte zahrat top aj ked trvdi ze je dobry. Zo zaciatku to nafeedi a potom leavne. Vid tohto debila http://www.lolking.net/summoner/eune/30797104#history Velmi sa trhal ze ide fiddle top a tak to aj dopadlo. 38 creepov v celej hre.
lekoklatik
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Chudák chlap ^^
http://i.imgur.com/PKdC8.gif

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2012, 14:33)
12/10 (w/l) - 1333
Ale poviem vam, trpnem kazdou hrou, ide to paradne tazko.
Poslednu hru som hral tarica a moralne som podporoval cely team.
PRoste som sa vsetkych snazil hodit do kludu, pretoze v rage sa nehra vobec dobre.
Nikto nehra dobre ked pozera na chyby inych a caka kedy moze komu vynadat.
ZO zaciatku bolo 2:6 ale nakoniec sme to otocili a chalani to surrendli. Proste klud, nech sa deje co chce.
Bol som dost nasraty pretoze take trapne smrte ake mali moji hraci, to bolo neskutocne. adc Corki samozrejme vypisoval report, noob a dalsie sracky, ale nakoniec sa to podarilo ^_^
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Ono to treba asi naozaj hrat v noci, najlepsie po polnoci a potom doobedu.. lebo tieto sproste deti pridu zo skoly a hrajkaju sa...
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

:d ja som mal vcera dobru huru :lol:

enemy: WW, Janna, LeBlanc, Orianna, Vlad
snowballing do jedneho = win..
my: Shen, Malphite, Alistar, Kassadin, Kogmaw.

prehrali sme ako male deti ... ale musim povedat ze v 3 poslednych a vlastne rozhodujucich teamfightoch som mal 1500ms lagy... takze moj shen taunt total tauntoval az potom co bol dakto mrtvy... krasa no
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja by som som bol zvedavy na vase ksichty keby som vam pozical moj ucet s ellom 0,je jedno ci mate 200 alebo 0 alebo minus 50,stale som tam stretaval tych istych :D.z toho sa dostat neda,mozno ano.neviem ci je to aj pri 1000+ taka demencia ako boli stavy u mna, ze davkoval som enemyho mojim dmg zostalo mu paru hp cca 200 dosiel z mojho teamu nieco mu dal dole,u mna to bol autoattack zabil som ho,a ten z mojho teamu, ma reportuje za ks :D
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Moje najnižšie elo bolo 950 tuším. Ale to čo popisuješ sa stáva všade :roll:
lekoklatik
VIP
VIP

Kludne skusim jednu hru na tvojom ucte son-goku
Son-Goku
Darca
Darca

budes si musiet pockat dokial sa dostanem opet na 200.
Meken
King
King

Ono to vobec nie je domyslene ani tie usesless stuzky ani uselesss trapne ramceky silver, gold... ocom to vobec je?... dnes som mal v teame 2gold a jedneho silver a boli to uplní curaci.. gold last picker (trebalo adc) a ten kkt si lockne ryzeho :D, dalsi silver si lockol zeda samozrejme junglera a top sme uz mali, takze si mal locknut bud supp alebo adc.. no takze na bote zed a ryze (gold + silver a honorable opponent) , ryze za 10 minut 0 5 a zed 0 4... ashe 9 2 (este aj tie dva killy som mal ja (mid) a jungler)

To ci to ma gold alebo 10 stuziek, aj tak to moze byt uplny curak co to nevie hrat.. kedze stacilo v season 2 odohrat 5 hier a clovek mal 1500 elo... To iste ako moj brat ma silver.. a ma 4w a 2l (za celu sezonu)... Najhravanejsia hra na svete a ti jebkovia nemaju za 4 roky taketo veci vyriesene.. ako sa niekto moze porovnavat s hracom co ma odohratych 300 ranked s hracom co ma odohratych 5 ranked a je tyzden 30tka lvl...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Najhorsie je ked si najvacsi noob pickne ad carry a prehra vam hru.Neprajem nikomu.Celu early a mid game sme nakladali.Dostaneme sa do late hry a ich carry samozrejme skusene otaca hru.
Meken
King
King

No lepsie ako ad carry ryze :D
lekoklatik
VIP
VIP

Co sa tyka honor systemu, uz sa hovorilo ze je to len beta a dalej sa to v podstate doladuje.
To ze ma niekto odohratych 5 hier v ranked neznamena ze ich nema odohratych 1000+ v normalke.
Proste sa stane.
Nehlad na ranky a ine cipoviny pri takomto nizkom ele.
Ked som hral s tymi diamond hracmi, tak to bolo uplne o inom. ziadny flame, nic.
Jedine co napisali uplne na konci tak bolo ze "graves, why are u have to be so bad..."

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2012, 18:44)
Ide vam niekomu Duo ranked? Nordic East

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2012, 19:47)
Nami - support - sneak peak
http://na.leagueoflegends.com/board/sho ... ?t=2801565
jozefitko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jozefitko »

neviem kde to mam napisat, tu mi mozno bude vediet niekto poradit...

S kamosmi chceme usporiadat taku mensiu LAN party a chceme hrat LoLko. Otázka však je či si to všetci piati spolu zahráme bez lagov na mojom dedinskom pomalom internete - netuším aky ma traffic to LoLko poradte niekto.

moj net: http://www.speedtest.net/result/2310007203.png
Son-Goku
Darca
Darca

tak ten support sa trosku podoba na nagu
Yos
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Yos »

Zaujimavu hru sme vcera odhrali. Okrem ineho, ze trvala 67 minut, sme mali takmer o polovicu viac killov a aj tak naz dali. Late game ownoval Garen, ktory sa nabomboval do armoru a pravdaze sa tlacil do nas co to slo. Poucili sme sa aspon :)
Prílohy
PVP.net Client.png
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Obcas by pomohol aj nejaky armor pene :)
lekoklatik
VIP
VIP

@jozefitko: podla mna vam to bude kludne stacit.
@Yos: to nie kvoli tomu ze garen bol tank jak prasa ste prehrali. Pravdepodobne na vas Garen nabehol a vy hned vsetci vsetko vykastili na neho. Zly focus no. Tiez tam ani jeden z vas nema nejaky arpen ako hovori kolega nadomnou.

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2012, 23:37)
goku daj mi ten tvoj ucet.
Chcem vidiet ci vedia byt hraci este sprostejsi, nez som mal prave v teame.
Ja ako nemyslim mentalne, ale celkovo v hre. Ti hraci vyzerali ze hraju tuto hru po prvy krat.

//autoeditácia príspevku (15 Nov 2012, 23:42)
Mimochodom teraz sa musim pozastavit uz aj ja, co tuto hru neustale obhajujem.
Ja nerozumiem, podla coho to ten matchmaking robi.
Podla toho co pozorujem to funguje asi takto.

Vyhram 5 hier po sebe, z toho tie posledne 3 vyhravam ozaj, ale fakt len tak tak.
No a potom sa dostanem do teamu totalnych trollov.

S takymto teamom prehram 7 hier a az ked som uz uplne psychicky vycerpany z toho, ako moc sa snazim posobit cool, tak sa naaaaaahodou dostanem do uplne paradneho teamu, s ktorym vyhram jednu hru.
A potom retarded streak pokracuje.

Logicky by to vsak malo byt tak, ze cim viac vyhier po sebe mam (win streak), tym lepsich hracov (s vyssim elom) by som mal dostavat do teamu.

Nuz hold, tu rozum ozaj zastava.
Forsaken
King
King

mna teraz zaraza druha vec, ktoru fakt nechapem...

1. hra ja shen vs signed top.
typek mal asi 70 ad 16 ap, staval Rod of ages... nic na obranu mozno botky ale tie mal az neskoro dokoncene...
ja som staval Hp/magic resist.
- vobec som mu nedaval dmg - neviem preco, ale vobec...
- dostaval som taky dmg ze som nedokazal udrzat line a to mam mastery a runy na full tank, cca 50mr /50armor na lvl 1. a hned islo + 24mr...
proste som si vravel WTF is this... uplne nasraty ze to nieje mozne... samozrejme prehra...
tauntovanie pod vezu - ani raz mi to neslo, vzdy ked som ho tauntol a klikol protichodny pohyb ku vezi tak taunt skoncil...ked som ho tauntol opacne tak ho preistotu vobec netauntlo...

2. hra - uplne vytoceny - ja Garen, vs Shen zasa top...
nasraty z minulej hry pozeram na shena... nemal ani hovno, asi 35armor, 30mr, kupil boty a potky... ja som mal 59mr / 55ar s garenovym W a 880 hp na lvl1 , 88ad,
zasa opat situacie nastali ze wtf
z jeho Q sa vyhealoval ako nic, nikdy mu nedosla energy, a dmg daval ako keby bol o 5lvlol viac... opat nechapacka... ich Ez mal za 5min 5-0 takze uz mi bolo jasne ze fail... tak som z recesie postavil
180 health, 10 armor, 24 magic resist, doran shield, a shen ma bil este viac...

vobec to nechapem, tak isto predtym som hral shena mal som 200mr + ten shield z itemu co sa aktivje, nikto nemal void staffu, a dokazali ma oriana s vladom ubit tak rychlo ze som nevedel nic...

som ale totalne nasraty :smt098 nechapem ako je toto mozne... v S2 som taketo problemy s dostavanim dmg do tanka nemal... ale hlave to ze som hral shena a potom proti nemu a ten rozdiel bol teda o 2 urovne inde co sa tyka dmg done/taken...

nechapacka zas serem na to aspon na mesiac sa mi zda...

nieje mozne ze dostavam taky dmg a sam ho nedokazem dat...pritom typek s 25% horsimi statmi ma dava ako nic...
lekoklatik
VIP
VIP

No tu je problem, ze tie tvoje cisla su len odhady.

1. hra
Ale celkovo. Ty nevies ake runy mal on (arpen napriklad), tiez je dobre zname ze singed je proste prasa, ktore odohra hru s ROA no a tvoje masteries a runy by som tiez chcel vidiet. Na jednej strane pises ze singed nemal nic postavene na obranu a ze si mu nedaval ziadny damage a potom pises ze mas runy a masteries na full tanka. Nemozes chciet davat damage a tiez dostavat damage. Musis si vybrat.

2. hra
Mal to jednoducho lepsie postavene. Shen je velmi dobry toper, tiez jungler, ale fakt velmi vela zalezi na tom kto za neho hra. A to nie je len v hre, ale aj v menu hry, ako si ho dokaze vyskladat. Ma ho poriadne nastudovaneho a tak vie co kedy ako pouzit. Vie si spocitat tvoj armor a ten prepocitat napriklad jeho arpenom, a tak dalej.

Trosku si to nafukol a tak ti to nedokazem vysvetlit, mozno sa najde niekto iny.
Ja som kedysi tiez dost podrobne riesil cisla. S kamaratom sme dokonca pocitali ako funguje arpen a dalsie veci ohladne pene/resist (neviem ci som to pisal aj sem).
Fakt zalezi na vela, vela veciach.
Osobne si nemyslim, ze by mali v poctoch chyby, je to predsa pocitac/program. Z casu na cas sa najde bug, ale 2 uplne odlisne hry po sebe, to bugom nezavana.
Ja by som si chcel s tebou/proti tebe zahrat :D
Aky mas nick a na akom si servery?
Forsaken
King
King

cisla niesu odhady... ale fakty...

a problem je ten ze ja ani dmg nedavam ani nic nevydrzim a to nechapem.

a druhej strane si myslim ze tie rozdiely v runach/masteries sice robia rozdiel ale nie az takyto obrovsky ...

nieco musim porovnat
ja
http://www.lolking.net/summoner/euw/24788291#runes
signed
http://www.lolking.net/summoner/euw/21342646#runes

za posledne hry sa hambim...ale fakt mi to nejde do hlavy... ako je toto mozno... fakt uz neviem co stavat ked ma doje*** kazdyy :sneaky:
Napísať odpoveď