Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Fuha no zatial ho nemam natolko otestovany no ako vravim zatial som z mobilu nadseny. rychlost systemu je ozaj skvela na mobil za taku cenu. Spracovanie tiez super je velmi malicky no displej zostava velky (4,3) dobre sadne do ruky a nic nevrzga.Fotak foti priemerne no na moje fotenie do bohate dostacuje =) Ja osobne vidim velky potencial v znackach ZTE /Huawei preto mozem kupu grand x-u len odporucit =)
ja tiezArkaz napísal:Ja osobne vidim velky potencial v znackach ZTE /Huawei
sprav potom recenziu, nech to porovname s mojim Skateom
Diky moc Arkaz za info este sa chcem spytat ty si ho bral cez orange ci mimo operatora ak od orangu je brandovany resp je tam od nich nadstavba ci len cisty android a este jedna otazka da sa kupit nedotovany cize za hotove? diky moc za odpovede 
-
Arkaz
Addict
No ja som ho kupoval na bazosi za 100Eur s tym ze je blokovany na rakuskeho operatora Telering. Uz som si objednal tu odblokovaciu ,,turbosim" nakolko momentalne to je jedina moznost ako odblokovat grand x. Moj kusok nadstavbu nema ziadnu neviem ako to je u orange. A pokial viem tak za hotove ho kupis v orange za 250eur alebo v AGEM-e za 240 eur s DPH po prihlaseni.
Ktorý sa viac oplatí ? Samsung galaxy note (prvá verzia tabletofónu) alebo Samsung galaxy sIII. Mobil by som využíval na internet, hudbu, chat a sem tam hry. Oplatí sa S3 kúpiť ? Ako to je s updatami na Note ? Na SGS3 má laka ten procesor a krásna graf. spracovanie. Na note zase velký displey kvôli internetu a ešte výdrž batérie.Bojím sa toho že je pomerne drahý a nepatrí medzi nové telefóny tak preto či nieje lepšie si priplatit za s3 ktorá je na svete pár mesiacov. Ďakujem 
preco nerozmyslas aj nad note2?
-
guess.whoo
Redeemer
mna by na note-och nebavil ten stylus. velkost mi uz tiez pride trosku nad ramec. mam vacsie ruky a sgs3 ovladam obcas s mensim zavahanim este a viem, ze note by som jednou rukou nezvladol a to by mi strasne vadilo.
Nerozmýšlam nad noteII lebo to je nad rámec mojich finančných možností a berem mobil z druhej ruky tak preto. Takže radšej zobrať tu S3 ?
-
uplink
VIP
S3 - odpad za tú cenu, One X ponúka oveľa viac a je lacnejší.
Note - výborný telefón, ale skôr pre tých čo veľa zapisujú a managerov. Na hranie nie je moc vhodný, nemá až tak silný HW ako S3.
Note - výborný telefón, ale skôr pre tých čo veľa zapisujú a managerov. Na hranie nie je moc vhodný, nemá až tak silný HW ako S3.
ja by som bral note 
ale iba kvoli displeju... hry tam spustis tiez neboj sa, ono zas taky slaby nie je, na dnesnu dobu patri stale medzi priemer/nad priemer, zalezi aj od toho v akom stave su tie telefony pravdaze, kedze z druhej ruky...pozri chybu nespravis ani jednym z nich, vyber si sam, co ta viac laka
ale iba kvoli displeju... hry tam spustis tiez neboj sa, ono zas taky slaby nie je, na dnesnu dobu patri stale medzi priemer/nad priemer, zalezi aj od toho v akom stave su tie telefony pravdaze, kedze z druhej ruky...pozri chybu nespravis ani jednym z nich, vyber si sam, co ta viac laka
-
uplink
VIP
21rOBO21 - aká rezerva do budúcnosti? Myslíš 4 ročnú architektúru 32 bitového arm procesoru Cortex A9 zasadenú do chipsetu Exynos? Alebo podobne starý grafický chip Mali 400MP? Ja by som povedal že kvalitná rezerva do budúcnosti je v Kraite, a Adrene 320, ktorá má mať údajne výkon ako X-box 360, nie v 4 roky starom HW. Nič proti architektúre A9, je skvelá, ale máme tu A15, nové Snapdragony [Krait] a Adreno 225 a 320. Nový NovaThor a iné technológie, ktoré rozšliapavajú SIII a jej "nadčasový" hw. Ak chceš nadčasový fón, vezmi si Nexus 4, keď príde. Ten má železo hodné svojho mena. SGS III je idiotský telefón ako iPhone, s tým rozdielom že iPhone je aspoň ako tak spoľahlivý, zatiaľ čo SGS III trhá a cuká kedykoľvek ho zobudíš a chceš spraviť pár úkonov rýchlejšie. A pre chytrákov, bol som v servise, mám ho úplne v poriadku, akurát som tam nechal 20 eur na diagnostiku. Ten telefón je na ho*no, skúšal som aj S III klientov, robí rovnaké psie kusy. Preblikáva obrazovka pri spustení niektorých appiek, trhá a cuká. 4 kusy SGS III nie sú náhoda a vyhodených 20 eur!
Ľudia si kvôli masáži mozgov Samsungom a ich gigakampani ani neuvedomujú že Samsung Galaxy SIII je ešte väčšia katastrofa za tie prachy ako ktorýkoľvek iPhone. Žijem[e] na svete debilov, ktorí si zaslúžia byť oklamaní a okradnutí. To sme my ľudia.
Ľudia si kvôli masáži mozgov Samsungom a ich gigakampani ani neuvedomujú že Samsung Galaxy SIII je ešte väčšia katastrofa za tie prachy ako ktorýkoľvek iPhone. Žijem[e] na svete debilov, ktorí si zaslúžia byť oklamaní a okradnutí. To sme my ľudia.
Hmmm zaujímavé to som nevedel
Inak s tým graf.čipom som niekde čítal že u S3 je o 50% lepší ako mala s2 tuším
napisal si hry "sem-tam", co tolko riesite graficky cip, navyse ked uvidis ako ti klesa baterka co by len pri angry birds tak na hry aj rychlo zabudnes 
-
uplink
VIP
Isto, aj nový iPad 4 je o 50% výkonnejší ako iPad New [3]. Avšak to že je to skoro indentický HW, to nikoho netrápi. Samozrejme že SGS II vs. SGS III je obrovský skok. Ale kupovať za tú istú cenu Octaviu, keď môžeš mať Aston Martin, alebo Bugatti mi nedáva zmysel.21rOBO21 napísal:Hmmm zaujímavé to som nevedelInak s tým graf.čipom som niekde čítal že u S3 je o 50% lepší ako mala s2 tuším
-
guess.whoo
Redeemer
no ja neviem..neberiem ti nazor, ale pozoroval som od vcera spravanie sa telefonu a jediny delay som zpozoroval vtedy, ked mam mobil dlhsie v spanku a chcem zapnut display. asi pol sekundy trva kym sa rozsvieti. inak naozaj nic
-
Arkaz
Addict
Ale uplink je zase Hardcore User
Peace 
-
uplink
VIP
guess.whoo - včera som bol 2x v alze raz s dvomi, raz s jedným klientom. Zapisoval som si poznámky do kalendára, ktorý mám zrýchlený cez lockscreen. Otvoril som a kým som mohol začať písať poznámku, tak prešlo cca 5 sekúnd. Druhá vec bola keď som mal klientovi keď som bol v aute napísať správu počas jazdy, tak som dal quick message z lockscreenu a to isté, asi 2-3 sekundový delay. Ako som písal oslovenie: "Dobrý deň" tak mi to spravilo: "Dobryyyyyyy" fakt neviem ako, lebo keď podržím y, tak mi to má dať diakritiku na výber, a nie vbachnúť tam 10 ypsílónov. Keď som spúšťal dnes na veľkej [lol] Poker, tak mi to spravilo na celú obrazovku takú haluzu asi na 0.5 sekundy, ako keď máš chybnú grafiku, rozsypaný obraz, rýchlo sa z toho spamätal. Prvý krát to spravil v deň kúpi, keď som precvakával do počasia cez ten vstavaný Weather & clock widget. A to som po servise, samozrejme v servise nie sú allmighty, ale všimol som si toto správanie aj na SGS III od klientov. Tiež mi je jasné že tieto veci sú pokladané za "normálne" pri droidoch, ale tak One X mi to nerobil. Tak isto mi vadí keď robím burst-shot, tak že mi tú sekvenciu neuloží do samosattného foldru ako One X, ale zmieša to s ostatnými fotkami, best-shot som doteraz nedošiel na to ako sa zapína, asi po zobratí sekvencie, lebo mi to len vypíše že "best shot off" po zobratí 20tich záberov. To len taký malý heads up. Ja nepíšem že SGS III je zlý telefón. Ale určo to nie je telefón za 600 eur. Max 250-300. Keďže som zaň dal v O2 300 eur, tak mi je to celkom šum a fuk, za 250 ho strelím, vezmem si Nexus 4, neskôr Droid DNA a spokojne idem ďalej. Je to pre mňa len celkom bolestivá skúsenosť, najmä čo sa týka reakcií vtedy keď na tom záleží. Btw. fotka jednej sprostej ženskej z alzy, ktorú som myslel že umlátim tou nádobou na baterky čo je na reklamačke, ako ju tam traja zúfalo vybavujú, bola tam cca hodinu.
Vidím že si zástancom One x s tegra 3
Je to celkom dobrý fón len mne vadí strašne menu HTC
neviem si naň zvyknúť
A zistujem že na SGS3 sa ti nelúbi skoro nič
A za kolko by si mimochodom chcel predať SGS3 a kedy ? 
-
guess.whoo
Redeemer
aha, takze vacsina sekani a lagov ide po kliknuti na aplikaciu z lockscreenu..skusim si to nastavit a napisem vecer ci to robi aj mne