Kamerovy system
-
Bagi
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Kamerovy system
Ahojte,
chcel by som si spravit kamerovy system, ktory by sa skladal s 3-4 kamier cca.
Hlavne chcem aby:
- bolo mozne nahravanie
- bolo mozne online sledovanie (po internete) bud cez daky router ktory by presmeroval port, alebo taku kameru ktora to uz ma v sebe...
- cenovo co najnizsie,...cca okolo 200-300e
Co by ste poradili? Ist do IP kamier alebo do AV kamier? Ako spravit to aby som videl kameru online po internete z hociakeho miesta?
Internet mam od Telekomu.
Dakujem.
co poviete na toto: http://www.alza.sk/kguard-4-kanalovy-re ... .htm#popis
Zvladne to sledovanie online kamier po nete?
chcel by som si spravit kamerovy system, ktory by sa skladal s 3-4 kamier cca.
Hlavne chcem aby:
- bolo mozne nahravanie
- bolo mozne online sledovanie (po internete) bud cez daky router ktory by presmeroval port, alebo taku kameru ktora to uz ma v sebe...
- cenovo co najnizsie,...cca okolo 200-300e
Co by ste poradili? Ist do IP kamier alebo do AV kamier? Ako spravit to aby som videl kameru online po internete z hociakeho miesta?
Internet mam od Telekomu.
Dakujem.
co poviete na toto: http://www.alza.sk/kguard-4-kanalovy-re ... .htm#popis
Zvladne to sledovanie online kamier po nete?
Re: Kamerovy system
Mas to napisane v popise.
-
Bagi
Light Star
ako myslis toto?
Ďalšie vlastnosti:
PTZ kontrola
Možnosť pripojiť myš
Možnosť vzdialeného ovládania
Podporované OS:Windows 2000, XP, Vista, 7
Napájanie 12V3A
potom musim este nastavit dake presmerovanie portov alebo nieco v routri na ktory to bude napojene?
Alebo to len pichnem do domacej siete a potom otvorim daku IP z vonkajsej siete a otvori mi ten system?
Ďalšie vlastnosti:
PTZ kontrola
Možnosť pripojiť myš
Možnosť vzdialeného ovládania
Podporované OS:Windows 2000, XP, Vista, 7
Napájanie 12V3A
potom musim este nastavit dake presmerovanie portov alebo nieco v routri na ktory to bude napojene?
Alebo to len pichnem do domacej siete a potom otvorim daku IP z vonkajsej siete a otvori mi ten system?
Necitas pozorne, skus este raz 
-
Bagi
Light Star
ako toto?
Rozhranie:RJ-45, 10/100 Mbs
Podporované protokoly:TCP/IP, DHCP, DDNS, PPPoE
Prehliadanie internetu:Internet Explorer 6 a vyššie
Prezeranie pomocou 3G sietí:Symbian, Windows Mobile, iPhone, Blackberry, Android systém
Prehliadanie pmocí tabletu:iPad, Android Pad
Free DDNS funkcie
NTP Time protokol

Rozhranie:RJ-45, 10/100 Mbs
Podporované protokoly:TCP/IP, DHCP, DDNS, PPPoE
Prehliadanie internetu:Internet Explorer 6 a vyššie
Prezeranie pomocou 3G sietí:Symbian, Windows Mobile, iPhone, Blackberry, Android systém
Prehliadanie pmocí tabletu:iPad, Android Pad
Free DDNS funkcie
NTP Time protokol
Ano, presne to.
a aké bude využitie kamier ?
ak to bude vonku tak to bude naozaj len prehladové kamery nič detajlne nečakaj
ak to bude vonku tak to bude naozaj len prehladové kamery nič detajlne nečakaj
-
Bagi
Light Star
no jasne, ja necakam od tych kamier neaku kvalitu,..
Je to len tak pre prehlad na prevadzke...
Hlavne mi ide o zaznam + najdolezitejsie je pripojitelnost na system s vonkajsej siete.
Je to len tak pre prehlad na prevadzke...
Hlavne mi ide o zaznam + najdolezitejsie je pripojitelnost na system s vonkajsej siete.
A kde je problem? Za ten tyzden si to mohol stihnut objednat, namontovat a spojazdnit.
-
Bagi
Light Star
hej, budem objednavat vec ktoru nepoznam, a neviem ci bude sluzit na to co chcem.
Vie mi tu niekto z vlastnych skusenosti opisat tu funkciu pripojenia na dialku cez internet?
Potrebujem vediet, ako to funguje, co na to este vsetko treba, a co treba nakonfigurovat (aky mat doma router, ci treba mat od providera pevnu IP...atd)
Dakujem
Vie mi tu niekto z vlastnych skusenosti opisat tu funkciu pripojenia na dialku cez internet?
Potrebujem vediet, ako to funguje, co na to este vsetko treba, a co treba nakonfigurovat (aky mat doma router, ci treba mat od providera pevnu IP...atd)
Dakujem
-
hojko
Site Admin
Mesiac a pol o tom pises a este si to stale neobjednal a nerozbehal??? Pripojenie na dialku funguje normalne ako keby si dival daku web kameru na nete, nic viac a nic menej. Potrebujes verejnu IP adresu, najlepsie pevnu verejnu IP adresu a presmerovat porty (NAT v nastaveni routra + vynimku pre firewall). Dalo by sa to teoreticky riesit cez VPN alebo cez pri dynamickej verejnej IPcke cez sluzby ako je DynDNS a pod., ale najlepsia je pevna verejna IP.
-
vladenko007
VIP
Neviete niekto čo je toto za kamerový systém?
Vraj vyditelnosť až do 1,2km infra a podobné veci. Neviem nikde násť takúto kameru v ponuke.
Prečo su 2 vedľa seba?
Aby som bol kompletný toto dal dnes namontovať gen. riaditel u nás vo firme bude to hlavne monitorovať našu externu SBS (neplní si svoje povinnosti)
a parkovisko. Napojili to priamo do serverovne.
Vraj vyditelnosť až do 1,2km infra a podobné veci. Neviem nikde násť takúto kameru v ponuke.
Prečo su 2 vedľa seba?
Aby som bol kompletný toto dal dnes namontovať gen. riaditel u nás vo firme bude to hlavne monitorovať našu externu SBS (neplní si svoje povinnosti)
Tu viditelnost by som si pozrel. Su to urcite dve kamery, nie je to kamera a druhe IR prisvecovadlo do tmy?
-
vladenko007
VIP
Ten pán čo to montoval povedal až do 1,2km
nepovedal mi ani typ nič chcel som pozrieť parametre na nete ale neviem ju násť.
nepovedal mi ani typ nič chcel som pozrieť parametre na nete ale neviem ju násť.
IR kamery maju prisvietenie do 10, 20, 30, 50, tie lepsie do 100 metrov. Kilometer sa mi uz nepozdava. Pri IR s vyssou vlnovou dlzkou by prisvietenie mohlo byt este tak 200 az 300 metrov, ale viac uz tazko. A to su uz samostatne IR reflektory, ktore nesvietia na cerveno v noci, pretoze svetlo ma inu vlnovu dlzku a tak ich ludske oko nezachyti, daju sa teda dobre zamaskovat.
-
vladenko007
VIP
čo znamená toto? Human (1.8x0.5 m) 1200 m/1312 yd
Lens: 10 mm, F1.2, Viewing angle*55°, Human (1.8x0.5 m) 200 m/220 yd., Vehicle (2.3x2.3 m)460 m/505 yd.; Lens: 19 mm, F1.0, Viewing angle*29°, Human (1.8x0.5 m) 380 m/415 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 870 m/950 yd.; Lens: 35 mm, F1.2, Viewing angle*15°, Human (1.8x0.5 m) 700 m/765 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 1610 m/1760 yd.; Lens: 60 mm, F1.2, Viewing angle*9°, Human (1.8x0.5 m) 1200 m/1312 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 2760 m/3020 yd.
Lens: 10 mm, F1.2, Viewing angle*55°, Human (1.8x0.5 m) 200 m/220 yd., Vehicle (2.3x2.3 m)460 m/505 yd.; Lens: 19 mm, F1.0, Viewing angle*29°, Human (1.8x0.5 m) 380 m/415 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 870 m/950 yd.; Lens: 35 mm, F1.2, Viewing angle*15°, Human (1.8x0.5 m) 700 m/765 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 1610 m/1760 yd.; Lens: 60 mm, F1.2, Viewing angle*9°, Human (1.8x0.5 m) 1200 m/1312 yd., Vehicle (2.3x2.3 m) 2760 m/3020 yd.
-
hojko
Site Admin
Myslim, ze to bude znamenat, ze pri pouziti 60mm objektivu dokaze zachytit postavu cloveka v rozmere 1,8 metra na vysku a pol metra na sirku na vzdialenost 1200 metrov. V tomto pripade sa ale nejedna o IR kameru, ale rozhodne o termo kameru, ktore sa pouzivaju pri armade a pod. Cena takej kamery je radovo par tisic eur, teda 5-10 tisic eur pri tom 60mm objektive. Aby si ale dokazal indetifikovat cloveka, tak by musel byt vo vzdielanosti tak 50 metrov.
Edit: Tu mas nieco take, cena je 165 tisic ceskych korun - http://www.koukaam.se/ip-kamera.php?par ... 1-E%2060mm
Edit: Tu mas nieco take, cena je 165 tisic ceskych korun - http://www.koukaam.se/ip-kamera.php?par ... 1-E%2060mm
-
vladenko007
VIP
Ďakujem za vysvetlenie. Tento výpis parametrom čo som vložil je tiež z kamery AXIS.
A to prevedenie tej našej "číslo 5 žije"
Zaujimavé koľko naša firma investuje do tejto techniky ale platy nezdvihnú a 13 plat zrušia pretože sme v červených číslach.
A to prevedenie tej našej "číslo 5 žije"
Zaujimavé koľko naša firma investuje do tejto techniky ale platy nezdvihnú a 13 plat zrušia pretože sme v červených číslach.