Zatvaranie okien
Zatvaranie okien
Zdravim chcem sa opytat ako by som si dorobil ( alebo co mi treba na ) automaticke zatvaranie okien pri uzamknuti dialkovym ovladanim ? Dakujem za rady 
Re: Zatvaranie okien
mohol by si napisat, o ake auto sa jedna, aky typ centralu tam mas, ci mas kluce s DO alebo nie...
Kia rio 1.4 sporty r.v. 2009 central a dialkove od vyroby neviem presne ake
netusim ako to je na autach ryzovej vyroby... ale mozno to bude stacit povolit v riadiacej jednotke... fakt netusim
-
Weblink
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
skus auto otvorit klucom, s tym, ze kluc v zamku podrzis chvilu potoceny - mali by sa ti otvorit okna... tak isto ho skus odomknut dialkovym, s tym ze tlacitko na odomykanie chvilu podrzis ... ak sa ti okna neotvoria, tak netusim co a ako
tento podtup funguje na vw group auta
-
hojko
Site Admin
V prvom rade treba okna v elektrike
Najskor bude treba nakodovat riadiacu jednotku, resp. jednotku komfortu, tak ako pise fuxxo.
Weblink: On chce zatvorit a nie otvorit, princip je ale rovnaky.
Weblink: On chce zatvorit a nie otvorit, princip je ale rovnaky.
Weblink.. pokiaľ viem, tento postup funguje naozaj na VW grupe, ale naozaj IBA na VW grupe.. bo vraj na to majú patent alebo čo.
A neviem ako Kia, ale ja sa presne o toto zaujímal na Hyundai i30 a tam treba na túto featuritku dokúpiť nejaký modul... buď cez servis na Slovensku alebo skôr o polovicu lacnejšie cez net z Číny. Keďže Kia a Hyundai je v podstate takmer to isté, pravdepodobne to tiež bude treba. Skús nejaké fóra špecializované na Kiu.
A neviem ako Kia, ale ja sa presne o toto zaujímal na Hyundai i30 a tam treba na túto featuritku dokúpiť nejaký modul... buď cez servis na Slovensku alebo skôr o polovicu lacnejšie cez net z Číny. Keďže Kia a Hyundai je v podstate takmer to isté, pravdepodobne to tiež bude treba. Skús nejaké fóra špecializované na Kiu.
No to s tym otvaranim okien pomocou otocenia kluca a podrzanie neviem, ale co sa tyka otvaranie okien podrzanim dialkoveho funguje aj na inych autach, nielen VW group...
Určite nie len VW Gruppe. Môj Fiat to tiež mám.
Tiež odskúšané na Fiat Stilo a tam to funguje stlačením a podržaním zámku na kľúči...
-
johny541
King
Mńa by to tiež zaujímalo.
Mám Seat Leon 1M "02, centrál a diaľkové od výroby. Okná v elektrike mám iba vpredu. Keď sú okná stiahnuté a zamknem auto kľúčom (fyzicky vo dverách) a chvíľu počkám, okná sa zatiahnu. Ale keď chcem spraviť to isté s diaľkovým, nič sa nedeje...Skúšal som aj dvakrát tlačiť tlačidlo uzamknutia ale nič
Mám Seat Leon 1M "02, centrál a diaľkové od výroby. Okná v elektrike mám iba vpredu. Keď sú okná stiahnuté a zamknem auto kľúčom (fyzicky vo dverách) a chvíľu počkám, okná sa zatiahnu. Ale keď chcem spraviť to isté s diaľkovým, nič sa nedeje...Skúšal som aj dvakrát tlačiť tlačidlo uzamknutia ale nič
U mna na audine (B5) sa sprava rovnako. Klucom okna otvorim/zatiahnem, ale dialkacom nie.
-
johny541
King
A nemá s tým niekto skúsenosti či sa to dá spojazdniť aj na kľúč?
johny541 urcite ti to pojde na leone. Chce to len cez VAG povolit funkciu automaticke dotahovanie okien
-
johny541
King
Keby ja mám k takému niečomu prístup. Najskôr tak môj mechanik ale toho nechcem zaťažovat kvôli takým hlúpostiam. Má dosť inej roboty, možno to spojím s najbližsou prehliadkou/výmenami.
pridi do Hnuste 
-
johny541
King
No chcelo by to už nejaký výlet ! Asi využijem, že je ten benzín taký lacný 
//Väčšinou sa motám iba po meste, tak ma občasný výletik poteší. Možno by som urobil pár ľudom taxík cestou tam do Rožňavy
Uvidíme, napíšem ti keď tak.
//Väčšinou sa motám iba po meste, tak ma občasný výletik poteší. Možno by som urobil pár ľudom taxík cestou tam do Rožňavy
aj ked netusim, ci sa ti to oplati
ked das 10-15€ za zapnutie u vas v kosiciach..
-
Makovnik
Medium Professional
Ak to podporuje body computer v aute, treba OBD kabel, zltu redukciu a tam sa to da spojazdnit. Ak to B.C. neumoznuje, smola. Treba kupit vyssiu vybavu. Alebo si dat vymenit BC + RJ za vyssiu verziu.