FDD Disketova mechanika
FDD Disketova mechanika
Zdravím Vás. Potrebujem radu ak viete. Pri starte PC (kupovany nový = skladacka) mi nabehne instalacia ovladaca automaticky a potom vyhodi chybovu hlasku ze sa neda nainstalovať. Nazov chyby je Floppy controller. V správcovi zariadení vidím tuto hlasku so zltym trojuholníkom. Kliknem nan pravym, dam zakazať a odinstalovať. Zmizne a je klud. Ale pri restarte alebo novom spustení PC to nabehne opäť a zase hodí na plochu chybovú hlášku. Cital som ze je mozne to vypnuť v BIOSE ale presnoril som cely a nič čo sa týka FDD, Floppy, CMOS.... som nenasiel. Dosku mam Asus p8z77 v le plus a ma take pekne graficke rozhranie Biosu. Nevie niekto či to tam je nejak inak pomenovane v tom biose alebo nejaký iný trik? Ďakujem
Re: FDD Disketova mechanika
No tieto nové dosky už nerátajú s FDD mechanikou... na túto dosku môžeš FDD pripojiť asi jedine cez USB.. prípadne SATA, ak také niečo existuje. Čiže v biose ani nič také nemôžeš nájsť, to si mohol nájsť pri starých doskách 5 a viac rokov dozadu. Na Tvojom mieste by som skôr skontroloval, či máš správne nainštalovaný ovládač na chipset, prípadne či nemáš v PC pripojené nejaké zariadenie nesprávne.. prípadne bez správneho ovládača.
Re: FDD Disketova mechanika
Presne ako pise brm este by som dodal ze to moze byt aj predny panel citacka kariet.