Mate Tattoo?
Re: Mate Tattoo?
ziadna potetovana fešanda neda pekne foto s tattoo ? 
vyzeras na zaujimavu kočku a to tetovanie tiez
niečo symbolizuje ?
To si z čoho usúdil, že dotyčný je kočka?
Inak otázka - keď je tetovanie čerstvé, tak by sa s ním nemalo hýbať atď. Avšak, keď si ho ho chcem dať na ľavý cecok, tak nebudem môcť cvičiť?/posilňovať? A koľko?
Inak otázka - keď je tetovanie čerstvé, tak by sa s ním nemalo hýbať atď. Avšak, keď si ho ho chcem dať na ľavý cecok, tak nebudem môcť cvičiť?/posilňovať? A koľko?
hughito - minimálne ten týždeň by si nemal tetované miesto namáhať. Ja mám potetovanú celú vrchnú časť chrbta a môj tatér mi zakázal cvičiť na dva týždne. Potom čase som už mohol a necítil som žiadne pálenie. Iba také svrbenie bolo cítiť, ale to nevadilo. Tetovanie zostalo celé a nevypadalo.
blondínka pekna chuda postava dlhe vlasy aj tvar bude ma pekne ostre črtyhughito napísal:To si z čoho usúdil, že dotyčný je kočka?![]()
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ale imo to tetovanie je hrozne
nejake skaredo, nekreativne vytetovane vtaky cez cele rameno? dakujem nie
nejake skaredo, nekreativne vytetovane vtaky cez cele rameno? dakujem nie
Tento tyzden som videl 2 baby s tymi vtacikmi
mozte sa stretnut a dotetovat elektricke vedenie 
No schválne. A ja som predsa netvrdil, že je škaredá.Sicilian napísal:
blondínka pekna chuda postava dlhe vlasy aj tvar bude ma pekne ostre črtyskusím popytat foto od nej ?:) kto ma pravdu ?D:
Hm, dva týždne zákaz cvičiť, to sa nedá. Už mám po tetovaní. Vôbec netuším, kedy to zrealizujem. :X
Dá sa tie dva týždne bez problémov vydržať. Si vezmi, že ja som to mal takto tri mesiace po sebe. Po každé som v mesiaci po tetovaní mal zakázané zbytočne namáhať miesto, kde som bol tetovaný na tie dva týždne. A to mi to jedno tetovanie robil na 3x, nakoľko to je docela veľké. Niekde tu v téme je aj fotka.
vtáčiky symbolizujú pre mňa slobodu..nechcela som ich mať realistické, len takúto jednoduchú kresbu akoby len na mne zanechávali tieň, ked prelietavajú...
mám najkrajšie na svete, v červeno-čiernej kombinácii a mienim taj aj pokračovať
-
blitzkrieg
Professional
ďalšie do zbierky ...9. novembra prihodím normálnu fotku aj nejaké tienovanie bude hotové ...tattoo som si vybral lebo je to moje znamenie (baran) bude tam pri tých krvavých slinách (ako je zápästie) moja krvná skupina, z druhej strany predlaktia budú ešte také starodávne vreckové hodiny a bude na nich zobrazený dátum narodenia
a fotka je upravená lebo som skúšal aplikáciu v mobile 
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2012, 19:35)
robili to v štúdiu http://www.deliriumtattoo.sk/ a konkrétne Milan
//autoeditácia príspevku (24 Okt 2012, 19:35)
robili to v štúdiu http://www.deliriumtattoo.sk/ a konkrétne Milan
To je zaujímavé... aj ten kľúčik má niečo symbolizovať?
-
Waagbistritz69
King
keď sa nedá tak sa nedá ale v bodygallery a možno aj inde je oprava tetovania zadarmohughito napísal:Hm, dva týždne zákaz cvičiť, to sa nedá. Už mám po tetovaní. Vôbec netuším, kedy to zrealizujem. :X
Akosi som to presunul na neurčito.. 
-
blitzkrieg
Professional
kľuč symbolizuje moju rodinu a hlavne mamu lebo to je kľúčová osoba v mojom živote ktorá mi odomkla cestu do sveta ..nejak tak to symbolizujeNaty_93 napísal:To je zaujímavé... aj ten kľúčik má niečo symbolizovať?
a tiež chodím do posilky no po týždni som mal linky zahojené a veselo som chodil pumpovať cecky
-
Arkaz
Addict
blitzkrieg - pekna vecicka. ja chodim tiez do delirium tattoo ale k samovi =)
caute chcem si dat tetovanie na predlaktie neviete nejaky link na stranku kde je galeria venovana tejto casti teo respektive supnut mi tu nejaky navrh ? dik
Ehm, chceš si dať tetovanie a my ti máme poradiť, čo si tam máš dať? Rly?
Skús si vymyslieť sám niečo, čo ťa bude vystihovať, čo nesie nejaké posolstvo a nie len nejaké hala bala blbosti.
Skús si vymyslieť sám niečo, čo ťa bude vystihovať, čo nesie nejaké posolstvo a nie len nejaké hala bala blbosti.