PC Poblem NEJDE OBRAZ ZUFALSTVO
PC Poblem NEJDE OBRAZ ZUFALSTVO
Zdravim potrebujem helfnut jednym problemom mam doma PC Acer Aspire M3641 ktory pri beznom surfovani na nete sa vypol obraz, neviem ci uz aj pc alebo sa vzpol len obraz tak som myslel ze je to graficka karta ta bola v poradku, ani po pripojeni k integrovanej grafike nesie signal do monitoru.Skusene aj na inom zdroji problem ten isty.Tak ma napadlo ze odpalilo dosku tak som kupilu maticnu z bazosu ale od seriozneho predajcu pozitivne komenty a predava cisto veci na PC osobne stretnutie vsetko som pokukal doska bol ok. Prehodil som CPU Grafiku RAM HDD vsetko a obraz mi stale nevysiela do monita nie je signal akurat po vymene dosky ventilator na CPU ide 100 krat lepsie to som si hned vsimol uplne ho az pocut pred tym sa krutil pomalicky... Stara doska ani nepípla... na novej doske som vybral aj baterku z biosu aby sa resetol a nic.Vetntilatory sa krutia CPU GRAFIKA zdroj HDD tiez ked chytim tak citim ze pracuje skusil som aj druhe ramky a signal ziadny tato doska neviem ci pipa ci nie neni tam speaker a nemam ho kde zohnat na sterej bol integrovany... DIK ZA VSETKY RADY uz som goolil vsetko mozne a nejdem to vyriesit moze byt vadne CPU a takto by nesiel obraz alebo co to moze byt
Re: PC Poblem NEJDE OBRAZ ZUFALSTVO
Je to acer umrela ti doska.
ked si tolko veci poodpajal, poprehadzoval, povymienal az mi je trapne sa spytat, ale nikdy nevies...kable k monitoru si kontroloval?
Jasne ze som skusal
aj iny kabel aj iny monitor vsetko
vravim ze problem ostal aj na druhej doske preto sa chcem spytat ci by to nemohol byt procesor ako by sa pc spraval...
Na tej novej doske si zapojil aj cpu chladic?Nova ako nova ale hlavne z bazosu by som sa na to nespoliehal ze je funkcna.Aky je to cpu?Do biosu sa asi tiez nedostanes?Pocujes ci nabieha os?Na novej doske sa tiez nedostanes do biosu?
Ani na tej sa nedostanem do biosu nic proste len ventilatori sa krutia ani klavesnicu ked pripojim nesvieti ani na jednej ani na druhej doske teraz som niekde cital ze aj ked neni CPU v doske a vsetko ostane je tak ventilatori sa krutia len tiez nepojde obraz, nie tak ako ked je VGA odpalena ze zvuk pojde ze nabehne aj windows podla zvuku ALE NIC proste v doske bude napatie... na tejto novej doske vidim aspom naznak ze svieti led dioda na zeleno ked pripojim k zdroju asi ostava len CPU... MONITOR IDE, Kabel funguje k monitoru,Grafika ide,RAM idu Zdroj sa kruti ide ostava len cpu....