DrayTek Vigor 2700 VGST

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
yanka
Amateur
Amateur

Re: DrayTek Vigor 2700 VGST

Príspevok od používateľa yanka »

Mam este dva Belkin routre, ktore fungovali bezproblemovo, len som sa chcela vyhnut ich pripajaniu za Vigor... ale ako vidim, tak sa tomu nevyhnem. Asi nema vyznam reklamovat to v T-Come, ze? :roll:
jami
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jami »

Reklamacia ti podla mna nepomoze jedze ten vigor je nanic, tiez ho mam len koli telke. Nahod jeden ten belkin za vigor a problemy by mali prestat
yanka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa yanka »

Ok, dakujem teda. A len tak pre info - nepomohla tomu ani 10db antena, ktoru som pred chvilou skusala.
jami
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jami »

Antenu som skusal aj ja a tiez nepomohlo :) holt slaby je ten vigor
Sibil2
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Sibil2 »

Podobný problém ako mala yanka mám aj ja! Ruter mám pripojený na kanál 12,2467MHz, lebo v okolí sú 4 cudzie siete na kanáli 6 a jedna na 11-stom. Po nadstavení routeru Vigor2700VGST Magio (nainštalovanie-zásah do firmware nie je možné) na WI-FI mi sieť blbne - vypadáva (3x návšteva technika Telekomu a aj výmena routera za ten istý typ). Pripájam 1x netbook eMachines s XP- ten mi sieť po poslednej výmene routeru nevidí - nemám zaškrtnuté Hide SSID, MSI notebook z WIN 7 a mobil Sony XPERIA T(Android). Sieť má názov (tu v popise nie je skutočný) "abcdf" a MSI-čko mi ju ak sa to po reštarte routeru a 2x reštarte MSI vidí ako "abcdef 5". Na mobile mám pred reštartami routeru silu signálu na jednu čiarku potom na plno (4). WI-FI sieť neustále vypadáva (MSI) dakedy aj mobil. Po problémoch s technikmi od Telekomu (lebo keď prídu tak ako zázrakom sieť funguje a oni sa pripoja s ich notebookom a ja som u nich za neviem čo) uvažujem o riešení ako doporučil jami - yanke! Skúšal som pripojiť za Magio router Vigor2700VGST ten istý ale nie s Magio časťou Vigor2700VGST čo sa týka WI-FI ten istý výsledok! jami ak sem ešte prispievaš - poraď mi dobrý router ktorý by mi pomohol z WI-FI a aj rozšíril káblové pripojenie stolného PC! Obe káblové zásuvky na Magio Vigore sú teraz využité stolný PC a sused!
Napísať odpoveď