Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone

Príspevok od používateľa test »

Nechal som sa inspirovat temou o nepisanych pravidlach spolocnosti, takze som pre zmenu zalozil temu o tom v ktorej hy som ocakaval par rozumnych rad a nazorov na to ako sa vyhnut hlaske typu "Si zlaty, ale ostanme len kamarati". Vela z nas zazilo to, ze pri rozbiehajucom spoznavani a sympatiach s partnerom opacneho pohlavia zrazu nastal zlom a vy ste si uvedomili, ze ste sa stali len kamaratmi. Cesta von z tejto pozicie je obtiazna, ak vibec nejaka je.

Tu by som ocakaval par rad, ze na co si dat pozor, co nerobit a prave naopak, ze co robit. Kto si mysli, ze ma co napisat k slovicku friendzone, ktore sa tak s oblubou pouziva aj na fore mozno posledne dva roky, tak sem s tym!

Niekto tvrdi, ze kamaratstvo nastava pri citovych vylevoch, spojinanim minulych partnerov alebo neprejavenim svojich citov. Ake su vase skusenosti?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako neostat len kamarat alebo ako sa vyhnut friendzone

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nesmieš byť príliš dobrý, príliš dostupný, zastihuteľný a k dispozícii. Musíš pôsobiť ako silný, nezávislý jedinec ktorý si stojí za názormi a postojmi, aj keby boli opozitné voči dotyčnej.

A správne si poznamenal, žiadne citové výlevy ani spomínanie bývalých partnerov.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Bod cislo 1 - si pre nu fyzicky neatraktivny. too fucking bad and get over it. kto je skaredy a tucny ma neporovnatelne mensie sance ako niekto kto vyborne vyzera. a ak s tym nemienis nic spravit a stazujes sa na vsetko ostatni (typicky - som mily a zeny chcu len kktov, svet je nespravodlivy) tak budes mat smolu aj nadalej

Bod cislo 2 - spravas sa ako stena ked dostane hracku. vela chalanov, ktori nemaju prave vela skusenosti s dievcatami sa zacnu spravat ako totalni dementi ked o nich nejake dievca prejavi zaujem. prehanaju, snazia sa vystupovat ako niekto lepsi nez v skutocnosti su, snazia sa superit s ostatnymi a finalny efekt je taky, ze z toho vyjdu ako totalni blbci, ktori zjavne nemaju ani najmensie ponatie ako jednat s dievcatom tak nech sa potom nedivia, ze dievca sa zahladi do niekoho kto to dokaze.
(a nie, tento bod nie je ziadne navadzanie na zaidnu je**utu taktiku ignoracie alebo ako to tu volate, proste si len zachovajte svoj zvycajny klud a nepostite sa len z toho, ze nejake bytost co ma poprsie sa Vam prihovorila)

Zvysok je obycajne uz len o osobnych preferenciach a nazorovej totoznosti ci rozdielnosti a viac menej o nahode. Aj ludia s velmi protichodnymi nazormi sa mozu dat dokopy a perfektne si vyhovovat (napr. do kosti zazrata fasist-veganka a chalan, ktory civci a svoju porciu bielkovin vo forme masa na obed ci bielkovinovych doplnkov si neda vyhovorit). Dokial existuje suhra daju sa hladat kompromisy.

Andi_Cibula napísal:Nesmieš byť príliš dobrý, príliš dostupný, zastihuteľný a k dispozícii.
hej? toto tu uz bolo a vsade po internete aj je n-krat. a ako si to predstavujete? cas od casu jej povies, ze je pi*a aby si nebol prilis dobry a az si na Teba najde cas tak ju posles do prdele aby si nebol prilis zastihnutelny? pre prilis dostupneho plati to iste. ak Ta chce tak bude rada za to, ze si dostupny. ak Ta nechce tak Ti nepomoze ani *taktika ignoracie*
Andi_Cibula napísal:spomínanie bývalých partnerov.
nechapem preco by si ako nemohol spomenut byvaleho partnera. samozrejme, ze by si nemal niekomu plakat na pleci o tom ako strasne Ti chyba Tvoja byvala a podobne, ale vsak ked mas s niekym roky spolocnej historie tak je snad normalne, ze ho spomenies.
ejo6
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ejo6 »

Áno je to v tom prejavovaní citov. Ak žene dáš najavo priskoro, že ju máš rád, je zle. Ženy, aj keď si to nikdy nepriznajú, sa radi trápia. Pripadajú si vtedy ak v romantických filmoch. Teda ak pocítia, že s chlapom by to šlo hneď, bez problémov, tak sa im to neráta.
Teda nechceš byť vo Friendzone? Chce to šikovnosť a cit v tom plávať. Chce to urobiť prvý krok a potom ju nechať, aby sama doliezala. Inak v tom Friendzone skončíš. Ženy v niečom takom ostať nemôžu, pretože u chlapov nič také neexistuje :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ejo6 napísal: Ženy, aj keď si to nikdy nepriznajú, sa radi trápia.
bull. shit. niekto tu na fore spravne spomenul, ze dobre vztahy sa nerodia komplikovane. zeny maju rady lahke vztahy rovnako ako muzi. to, ze sa zeny rady trapia je alibisticka vyhovorka ked si niekto nechce pripustit ine dovody tak to proste hodi na to, ze "som prilis mily, slusny a oddany, malo ju trapim tak sa do mna nezalubila". to tak...

ejo6 napísal:Pripadajú si vtedy ak v romantických filmoch. Teda ak pocítia, že s chlapom by to šlo hneď, bez problémov, tak sa im to neráta.
Samozrejme, ako inak.

ejo6 napísal:Chce to urobiť prvý krok a potom ju nechať, aby sama doliezala. Inak v tom Friendzone skončíš.
a co ked nedolezie? (btw. Ty by si chcel dievca, ktore by za Tebou doliezalo?)

ejo6 napísal:Ženy v niečom takom ostať nemôžu, pretože u chlapov nič také neexistuje :)
skaredych a tucnych je v niekoho friendzone tolko, ze by si sa ich nedopocital. a neveril by si tomu, ale aj tych peknych a milych. to, ze Tebe take nieco nehrozi neznamena to, ze to neexistuje,

//autoeditácia príspevku (17 Nov 2012, 11:58)
btw. odkazem sa sam na seba http://www.hojko.com/post1816312.html#p1816312
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

ejo6 napísal:Ženy v niečom takom ostať nemôžu, pretože u chlapov nič také neexistuje :)
U teba nie? Ja mám vo svojom friendzone liste niekoľko báb, aj pekných, aj škaredých. Jednoducho sú ženy, s ktorými by som si nič nevedel predstaviť a nie je to hodnotené len na základe fyzických atribútov. :wink:

Ako tu bolo spomenuté, je somarina hrať sa na niečo typu "mám ťa totálne v péčku, daj mi pokoj" a zároveň dúfať, že baba bude za vami práve preto doliezať. Hlavné je podľa mňa neurobiť zo seba bútľavú vŕbu, vtedy je veľký predpoklad, že keď si vypočuješ všetko zlé od nej, vo všetkom ju utešíš a neviem čo všetko, tak už máš krásny nábeh do spomínanej "friendzóny". Treba mať v sebe taký ten prirodzený drive, je to o skúsenostiach, vedieť kedy čo povedať, kedy si babu zastať, kedy jej dať pocítiť, že máš vlastnú hlavu a nepovedať jej len v 110% prípadoch vždy "áno".
A keď už sa blíži človek do toho večného kamarátstva a nevyhovuje mu to, tak vtedy možno trošku obmedziť kontakt a ukázať, že ti na tej osobe nestojí celý svet a že vieš žiť aj bez nej. Len máločo viac naštartuje ženu, ak zistí, že nemá u chlapa istotu.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

axxis to cele opisal myslim ze velmi dobre. Ja by som este dodal, ze tazko sa to vysvetluje niekomu kto este nema vela skusenosti s dievcatami, ono clovek na to vsetko pride casom, skusenostami..
petka89
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa petka89 »

Podla mna otvorenie citov moze aj pomoct.Ked siel kamarat po kamaratke,tak sa poznali len kratko a ona ho brala uz len ako kamarata a myslela si ze ju chce len vyuzit na to jedno. Potom sa dostali pri rozhovore ku vztahom a on sa jej otvoril a citovo ukazal aky je.Povedal jej pravdu o tom ako sa nesmierne lubili,ze by jej dal aj modre z neba, ze jej prejavoval lasku a ked potom odisla na vysoku skolu a na internat,ze sa zacala menit,ze si tam nasla ineho a ako mu ublizila.Povedal jej ako bezmocne sa citil,co prezival, ake to bolo krasne niekoho lubit a ze to bolo najtazsie obdobie pre neho. Vtedy si kamaratka uvedomila,ze ho zle odhadla,ze ma dobre srdce a ze laska je pre neho toho najkrajsie co moze byt, zmenila k nemu postoj a uz su spolu asi rok a pol.

Toto je podla mna priklad toho,ze citova otvorenost moze pomoct ukazat, ze sme ini ako ostatni a ze je to cesta von z kamaratstva a skok do lasky a vztahu.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Petka89 ak mozem, tak ta vyuzijem.
Keby ta oslovi chlap, zacnete sa spolu bavit a on sa ti zacne vyplakavat, ako mu kto ublizil, ako sa trapi atd. tak by si ho pocuvala celu noc ? Alebo by si sa nejako vyvliekla a odisla od neho ?
petka89
Light Star
Light Star

Uprimne a popravde neviem odpovedat na tvoju otazku,dost si ma s nou zaskocil.Zalezalo by to od situacie ako by ku nej doslo,aku by to malo nadvaznost a tak. Celu noc by som to urcite nepocuvala a nemala by som o to zaujem,ak by to bolo len par minut, tak preco nie.Niekedy je dobre pomoct tomu druhemu tym,ze sa moze vyrozpravat a aj si ho vypocut,to moze pomoct zase mne,ak by som mala zaujem pretoze sa mi otvoril a mala by som realnejsi pohlad do jeho duse. Tiez to moze ale odradit a zaposobit to kontraproduktivne,moze sa mi tym znechutit,budem ho povazovat za citlivku alebo nieco take.Jednoznacne nedokazem odpoveda na to, ze ci by som mala zaujem ho pocuvat alebo nie, viem len odpovedat, ze ak by to malo byt dlhe,tak zaujem by som nemala a ukoncila by som to,zahrala do autu alebo sa to snazila cim skor prerusit a vytratit sa.

Tato ich situacia bola pri rozhovore, doslo na minulost, minuly vztah a vtedy to spomenul, ja som tam nebola a tak to neviem presne odpisat,viem to len zo slov svojej kamaratky. Podla toho co mi povedala, tak to cele trvalo ani nie 10 minut aj s jej otazkami, pochopenim a objatim,ktore si zasluzil prejavom svojich citov a ona citila potrebu ho objat, ukazat mu ze ho chce podrzat a ze je kamaratka ak nie aj viac.Vtedy si vraj uvedomila ze citi k nemu viac ako si myslela a ze bude iny ako zvysok chlapov,ze pre neho je laska dolezita a ze teraz vie,ze on by mal byt ten vhodny partner pre nu,ktory ju nesklame a ktory ju bude lubit takou aka je.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

axxis napísal:hej? toto tu uz bolo a vsade po internete aj je n-krat. a ako si to predstavujete? cas od casu jej povies, ze je pi*a aby si nebol prilis dobry a az si na Teba najde cas tak ju posles do prdele aby si nebol prilis zastihnutelny?
no toto praktizuje jeden kamos a je to divne, ale pridrbane zenske idu presne na to, co nemozu mat, teda nema nudzu o zeny... nevravim, ze ich bije, ale navonok posobi tak, ze vsetkymi zenskymi pohrda, ma ich za pi*e a posiela ich do prdele a akoby prave to ich pritahovalo...
Croven
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Croven »

ono je pekne ked si na dievca mily, dobry, slusne sa k nej spravas atd.. ale podla mna nie je dobre ked si na nu az moc dobry, moc mily az tak,ze ta zacne brat samozrejmostou :)
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Neviem ako neostat len kamarat, ale viem ako sa vyhnut friendzone a je to jednoduchsie, nez by si si myslel. Posli ju do riti a si z kola von :)

A inak 1 z 3 mojich vaznejsich vztahov (mimochodom najdlhsi) vznikol z friendzone. Ak ta ma zena rada, vzdy je tam nejaka sanca ako to posunut do vztahu.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Uz zo slovicka Friend to vyplyva ....do friendzony sa chalan dostane ked:
-travi s dievcatom dlhsi cas ako je zdrave
-vedia o sebe pomaly vsetko po kratkej dobe
-chalan na vsetko pritakava lebo sa boji odporovat aby si u nej nieco nepokazil
-pocuva babske sracky typu klebety sminky vonavky a tvari sa ze ho to bavi a chce viac
-ozyva sa jej casto prvy aj elektronicky (sms, fb)
-podcenuje sa a otaca tuto zabavu na vtip
-klasika axxis to uz poznamenal - fyzicky neatraktivny

:lol: presny opis jedneho mojho znameho, ktory za mnou chodi raz za 2 mesiace a pyta sa ma co do*ebal, ze to zase takto dopadlo.
petka89
Light Star
Light Star

Co je to za teoria a odkial pochadza,ze ak ma muz posle do zadku tak o to viac ho chcem a dobiedzam za nim? Kde ma nechcu,tam sa netlacim a ak je niekto na mna zly,tak som taka ista a skoncil u mna.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

petka89 napísal:Co je to za teoria a odkial pochadza,ze ak ma muz posle do zadku tak o to viac ho chcem a dobiedzam za nim? Kde ma nechcu,tam sa netlacim a ak je niekto na mna zly,tak som taka ista a skoncil u mna.
to je teoria zo serie hojko redundantne bullshity...jedna z takych tych co sa tu nachadza 8tpt (times per thread) a vznikla proste na zaklade toho, ze vela ludi hovorilo tak si to vsetci zacali privlastnovat tiez. zvyknes si.
petka89
Light Star
Light Star

Kolkym tato teoria fungovala a mala uspech? To je vlastne tak casto spominana teoria ignoracie alebo je to nieco ine?

Otazka do plena pre muzov (nie pre deti a chlapcov): Co na vas zaposobi, akym sposobom si vas zena ziska ak ju beriete len ako kamaratku?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

petka89 napísal: Otazka do plena pre muzov (nie pre deti a chlapcov)
diskriminacia :( teraz nemozem odpovedat
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

petka... nic. ako kamaratku beriem len tu zenu, ktora ma sexualne nepritahuje. kratkodobo to moze zmenit alkohol.

//axxis.. kludne daj nejaku perlu. technicky si podmienku splnil - a dusevny stav ti nikto kontrolovat nebude.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Príde mi to zbytočné riešiť, ako neostať len kamarát, je to jednoduché. Buď Vás baba/chalan žerie od začiatku, prvého momentu, alebo nežerie a vy budujete niečo, čo je vopred odsúdené na záhubu. A nepomôžu ani návody z hojko.com, ani z brava, ani z diva.sk, ani od nikadiaľ. Je to jednoducho krutá realita. Jednoducho ak nepreskočí iskra na prvom stretku, tak je to len zapaľvanie ohňa v dažďovom pralese počas monzúnu. Snažíte sa, dostanete sex, ale všetko len veľmi dočasne.
Napísať odpoveď