Čaute,
po dlhšej pauze som bol behať na páse. Asi po 15min ma začalo pichat v lavom kolene na jeho okraji na lavej strane. Ako keby nejakom upone.
Citil som bolest bo behal som dalej čo bola chyba.
Teraz je tomu už mesiac. Keď chodim to necitim, ale keď začnem behať tak to okamžite začne bolieť. Nie velmi ale behať prestanem, je to neznestitelne také.
Ževraj to neni voda keď to nemam opuchnute a na nejake zranienie sa mi zda už dlho že to pretrváva.
Bojim sa o to.
Pomôžte mi čo to može byť.
Na vyšetreni som s tym nebol kedže som v zahraniči. Čo som od doktorky počul alebo z okolia tak že len nemam behať. Ale ja neviem či si mam dať nato aj obvaz elastický.
ale chcem to hlavne vyliečiť nie len potlačiť bolesť.
Diky za každú radu.
Asi voda v kolene
Re: Asi voda v kolene
ahoj, ak to boli dlhsie a nezlepsuje sa, urcite treba navstivit odbornika. Klby nie su sranda, treba si ich chranit. Ak sa neda, urcite si skus kupit nejaku klbovu vyzivu a pred behanim rozcvicit a zacinat zvolna, kludne sa rozbiehaj 10-15 minut, z chodze do pomaleho behu.
Rovnako to moze byt sposobene nevhodnou obuvou,alebo zlou technikou
Rovnako to moze byt sposobene nevhodnou obuvou,alebo zlou technikou
-
mirak2
Hardcore addict
voda v kolene inac vyzera, by si sa ledva na nohu postavil, nie to este behal.. to je skor nejaky vaz, upon, je tam toho plno, koleno je zlozity klb. tieto veci sa diagnostikuju rezonanciou a pokial to nie je brutalne urgentne, tak ti ju neurobia...
riesenie: cakat. bud to prejde alebo sa to vplyvom sportu zhorsi a to uz budu musiet riesit. zial taka je vacsinou prax. dovtedy si ho bud obvazuj alebo si kup knee band, nedavno mali celkom fajn v lidli
riesenie: cakat. bud to prejde alebo sa to vplyvom sportu zhorsi a to uz budu musiet riesit. zial taka je vacsinou prax. dovtedy si ho bud obvazuj alebo si kup knee band, nedavno mali celkom fajn v lidli
hm tak to fakt diky 
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2012, 13:02)
a čo si mam nato kupiť , obvaz? si si isty???
a čo ešte také?
//autoeditácia príspevku (17 Nov 2012, 13:02)
a čo si mam nato kupiť , obvaz? si si isty???
a čo ešte také?
-
mirak2
Hardcore addict
elasticky obvaz alebo nieco ako toto http://www.webareal.sk/domacepotreby/es ... -na-koleno