zdielanie internetu
zdielanie internetu
čaute...byvam na intraku a tu je net na kabel ale mame len dve pripojky a sme 4ia...no a teda ked vytvorim wifi cez moj počitač ked mam zapojeny kabel...tak sa vytvori a niekedy mi tam potom ešte nabehlo že zdielať nastavenia cez spravcu ....ale teraz mi to tam z nejakeho dovodu neukazuje a teda nejde ta wifi...ako sa to da nastaviť?
Re: zdielanie internetu
a poskladat sa 4ja na router? ci tak to nefunguje?
/
/
tak sa k veci aj vyjadruj..hitman957 napísal: a teda ked vytvorim wifi cez moj počitač
bol by som rad keby to boli rady k veci.......
kupte switch /ak chcete platit net kazdy sam/, alebo router /ak chcete vsetci platit 1 net/
.....nechce sa mi to opakovať tak radšej poviem len že keby som CHCEL kupiť router alebo switch tak si ho KUPIM ale nemam pocit žeby som tu niečo v tom zmysle že chcem kupiť switch spominal..ja som chcel VEDIEŤ ako sa nastavi zdielanie INTERNETU !!!
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
S takymto pristupom na rady zabudni.
To ze nechces switch/router si mal napisat do prveho prispevku. Skade si mame vycocat ze milost pan to nechce?
To ze nechces switch/router si mal napisat do prveho prispevku. Skade si mame vycocat ze milost pan to nechce?
zdielanie internetu sa nastavi zakupenim a naslednym zapojenim a nastavenim routra
dovidenia
dovidenia
vy ste tu komplet všetci j*bnuty čo tu pišete....keby chcem modem tak nepišem tu ako sa zdiela net....ale si ho rovno kupim......myslim že som to dosť zrozumitelne napisal že chcem LEN zdielanie vedieť...tak neviem čo tu točite stale o modemoch.......
zdielanie internetu? ci zdielanie suborov v pocitaci v ramci wifi? alebo kriste ake zdielanie?
už som to tu napisal aspon 3krat...zdielanie INTERNETU....cez wifi
-
Michaelo
Hardcore addict
Viem presne na co naraza. My sme tak s chalanmi prepojili 3 notebooky a hrali proti sebe CSko, rovnako sa daj zdielat aj net. Musis len vytvorit pristupovy bod na svojom booku.
A nabuduce sa spravj normalne.
A nabuduce sa spravj normalne.
KONECNE prvy čo pochopil...ja viem že musim vytvoriť ten bod...to stale aj vytvorim pane bože...ale tam sa mi stale potom ukazovalo že zdielať internet ... cez spravcu potvrdenei to trebalo no a teraz sa mi neukazuje a teda sa to sice vytvori no nefunguje
-
Michaelo
Hardcore addict
Este by si mohol napisat aky mas OS. Ak win7 tak zajtra vytiahnem moj book a skusim to nahodit a napisem ti ako na to.
hej hej windows 7 ultimate
diki moc