Každá ktorá sa usmeje ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Michael147
Novice
Novice

Každá ktorá sa usmeje ?

Príspevok od používateľa Michael147 »

Ahojte, už som sem raz písal s témou o spolužiačke do ktorej som bol zaľúbený, samozrejme z toho nič nebolo.
Dlho to bolelo po odmietnutí no už ma to prešlo, teraz sme schopný sa normálne baviť tak ako predtým.
Problém je to že sa začínam naväzovať na druhú spolužiačku (páčila sa mi ešte pred tou prvou spolužiačkou do ktorej som sa neskôr zaľúbil, myslím že to medzi nami iskrilo potom to nejako opadlo a v poslednom čase mám pocit že to medzi nami opäť iskrí), Prečo ma to drží len pri spolužiačkách ? pomedzi to som mal nejaké pokusy o niečo s inými babami no nebolo to ono. Ako sa mám ubrániť pred tými citmi u spolužiačok? (myslím že v triede už nemám ďalšie s ktorými by som si vedel niečo predstaviť... ale aj tak..) Niekedy mám fakt pocit že sa namotám na každú ktorá sa na mňa usmeje.
hd_
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Každá ktorá sa usmeje ?

Príspevok od používateľa hd_ »

Možno preto, že so spolužiačkami tráviš najviac času? Ak s nimi v pohode vychádzaš, tak sú ti pochopiteľne bližšie, ako ostatné baby. Ale nechápem, čo ti máme poradiť? :) Načo sa niečomu brániť? Čo má prísť, to príde, či to bude so spolužiačkou alebo nie.
Michael147
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Michael147 »

V triede je viac chalanov ako báb, a nezdá sa mi, že by niektorý z nich niekedy nejakú riešil zatiaľ čo ja už druhú ... a pritom nevidím v tom nejakú dobrú budúcnosť, myslím že by to bola chyba.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Chodíš von ? Ak nie, tak sú to zúfalé pokusy o jediné s ktorými sa dostávaš do styku.
Koľko máš rokov ?
Zopakujem len to, čo som tu už viackrát odprezentoval, nerieš spolužiačky. V poslednom ročníku možno hej, ale skôr nie, nedopadne to dobre.
Awattar
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Awattar »

Smrdí mi tu podvedoma samochvála?
Nemam ine vysvetlenie pre zalozenie tohto topicu, prepac.

Ak mas problem ze sa namotavas na spoluziacky, tak sa skus od nich distancovat..
Zena zo skoly nikdy nie je dobre riesenie.. vidite sa az moc casto..
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Do ktorého ročníka chodíš ? Či budete spolu navštevovať školu ešte dlho... Príklad: Môj spolužiak so spolužiačkou chodia už od základnej školy (10 rokov) a druhý spolužiak (už zo strednej) mal pred pár mesiacmi svadbu so spolužiačkou, s ktorou začali chodiť niekedy v 3. ročníku na strednej, potom pár mesiacov na výške a po 5 rokoch sa vzali, čakajú bábätko. Ďalších, čo poznám, chodili spolu 15 rokov (od základnej) a tiež sa vzali pred nedávnom. Suseda tak isto chodila so spolužiakom od základnej 10 rokov, no rozišli sa, ale 10 rokov je 10 rokov. Takže to, že väčšina vzťahov so spolužiakmi nevyjde, alebo časom skončia (ako to väčšina z nás pozná) neznamená, že to isté nastane aj u teba. Aspoň u nás takéto vzťahy spolužiaci podporovali, hoci boli nejaké ironické poznámky, ale to proste patrí k tomu. Snaž sa z toho vyťažiť maximum, či už pri "učení sa spolu" atď. No musíš rátať s tým, že po skončení školy sa vaše cesty rozídu a každý pôjde na inú vysokú školu. Ale ani to nemusí nastať.

Zhrniem to: šanca, že vzťah so spolužiačkou vyjde, alebo nevyjde je 50/50 ;)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Podľa mňa by si mal rozlišovať medzi príjemným podvedomým kamarátskym úsmevom a takým, že "mám o teba záujem". Väčšina z tvojich kamarátiek sa pravdepodobne na teba usmieva preto, že ste kamaráti. To je normálne, nevidela by som za tým nič viac a pokiaľ tam nie sú iné náznaky, nenamotávala by som sa. Vzťahy medzi spolužiakmi v triede/ročníku bývajú niekedy dosť komplikované a po rozchode vznikajú nepríjemne napäté situácie.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Napísal som to dávnejšie do inej témy a píšem to aj tebe.... vzťahom zo spolužiačkami sa treba vyhýbať, je to vabank. Z vlastnej skúsenosti viem, že po nevydarenom vzťahu to zbytočne škrípe v partii a dlho trvá kým sa začnete baviť tak ako predtým.

bolek: súhlasím..
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

to čo napísal Sarger, v prípade že by to nevyšlo tak medzi vami v triede bude ešte dlho "bariéra" a ver mi, to nechceš zažiť
keď ale vieš že má rada aj ona teba, tak myslím, že žiaden problém nie je
Awattar
Light Professional
Light Professional

A ak si v maturitnom rocniku tak si davaj specialne pozor.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Michael147: Bože tak veľmi mi pripomínaš mňa samého na strednej! Celú strednú som týmto zabil!!
Prvý ročník - relatívne OK.
Druhý ročník - Namotávka na babu č.1
Tretí ročník - Po ráznom a drsnom odmietnutí od baby č.1 namotanie sa na č.2 pričom pod pokrievkou stále boli city k č.1
Štvrtý ročník - Divné city k všetkým číslam (pomedzi to sa niekde plietli ešte 3ka a 4ka + niekoľko vedľajších projektov mimo školy) - úplný bordel v hlave aj v citoch, emocionálne rozpoloženie Stormtroopera po zničení impéria.....
Obdobie po škole - Deus ex machina zoznámenie s terajšou manželkou - všetky čísla sa premenili na nuly.

Prajem Ti teda príjemnú strednú. Má to totiž jedno špecifikum - nevyberieš si. Uvidíš ich každý deň až do konca školy a tam sa s citmi potom dosť ťažko reguluje. Poradím Ti nesnaž sa to ovplyvniť alebo nejako rozlúsknuť. Čo má prísť príde aj bez Tvojho snaženia.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

priatelia, ono to v skutocnosti funguje takto>

chalani na strednej sa delia na obycajnu vecsinu a potom frajerov ktori maju u bab mimoriadny uspech vecsinou pre vyzor alebo prachy.
A dievcata sa na tych prvych v skole usmievaju a s tymi druhymi po skole spavaju. Kto je v ktorej skupine vi kazdy zhodnotit aj sam.. :D :)
Ale nebojte sa, neskor na vyske sa to uz mierne meni.
Awattar
Light Professional
Light Professional

gogo956 napísal: Ale nebojte sa, neskor na vyske sa to uz mierne meni.
strednu mam zachvilu za sebou, popis mi tu vysku :D 8)
gogo956
Redeemer
Redeemer

na vyske si pride na svoje asi kazdy :D
Blur
Light Star
Light Star

gogo956 napísal:priatelia, ono to v skutocnosti funguje takto>

chalani na strednej sa delia na obycajnu vecsinu a potom frajerov ktori maju u bab mimoriadny uspech vecsinou pre vyzor alebo prachy.
A dievcata sa na tych prvych v skole usmievaju a s tymi druhymi po skole spavaju. Kto je v ktorej skupine vi kazdy zhodnotit aj sam.. :D :)
Ale nebojte sa, neskor na vyske sa to uz mierne meni.
nesúhlasím, ale budiš :sly:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Ja by som povedal, že gogo má pravdu, na SŠ majú dievčence iné hodnoty , tam stačí len výzor, či peňaženka a ta-dá slečna je v posteli. A tí bežní chlapci, čo v škole poradia v naivnej snahe , že sa spolužiačkám dostanú do nahavičiek, tým sa dostane len pekného pohľadu. U nás to takto fungovalo.
etc.
Professional
Professional

Príspevok od používateľa etc. »

gogo956 napísal:na vyske si pride na svoje asi kazdy :D
Čo ja viem.. väčšinou mám problém na VŠ nájsť nejakú nezadanú..
Blur
Light Star
Light Star

danodrevo napísal:Ja by som povedal, že gogo má pravdu, na SŠ majú dievčence iné hodnoty , tam stačí len výzor, či peňaženka a ta-dá slečna je v posteli. A tí bežní chlapci, čo v škole poradia v naivnej snahe , že sa spolužiačkám dostanú do nahavičiek, tým sa dostane len pekného pohľadu. U nás to takto fungovalo.
vo väčšine prípadov je to tak ako si napísal, to je naivná baba, ktorá nevie čo chce, naopak ja mám spolužiačky a poznám baby, kde to, čo ste písali neplatí
gogo956
Redeemer
Redeemer

vzdu su aj vynimky z pravidla, to je jasne :wink:
netvrdim ze aj obycajny chalan si nemoze najst na SŠ peknu a fajn babu- moze, ale frajerici to maju asi tak 100x lahsie..
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Blur napísal: nesúhlasím, ale budiš :sly:
By si sa čudoval koľko báb zbalil spolužiak len na základe toho že je syn Zuzany Fialovej :roll:
Napísať odpoveď