League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Novy hud a shop - http://eune.leagueoflegends.com/news/it ... ud-updates
So shenom mam taktiku. Runy mam 10% attack speed + 13 armour + 9 AD? ci kolko to je a MR per lvl.harasujem supera s Q + sa s nim aj healujem.POkial sa mi nabije racional (bonusovy autoattack) skocim do tauntu dam Q autoattack a backnem.Takymto harasom si zvycajne vyhram linku ,ak niesom counterpicknu.Najnovsie sa snazim hrat shena nie na cisto tanka,ale na takeho off tanka (samozrejme plnim ucel tanka,len proste aj dmg rozdavam).Najkrajsia hra so shenom,ked som 2x daval ulti na bot a 2x som si tam dal double kill + som zachranil team.Bohuzial vela ludi ma unbrain ,ked na nich dam stit ,tak oni mi ujdu a ja nestihnem dat taunt.
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
toto ste uz videli? Snazim sa to naucit a je to fakt tazke odhadnut 
LOL tak to je skiller.... naozaj respekt
ucte ti zatial bude nanic.este som od updatu nehral cize nemam urcene elolekoklatik napísal:Novy hud a shop - http://eune.leagueoflegends.com/news/it ... ud-updates
tak este raz, lebo vela spamujete
lezie ti uz solo ranked na mozog? trollovia v takmer kazdej hre? mavas pozitivne skore a aj tak stracas elo a prehravas??? nemas kamosov na hranie v teame? Tak si na spravnej adrese!
zhanam nejakych skusenejsich hracov na vytvorenie teamu na WESTE EU, podmienkou je:
- hrat LoL aspon 6 mesiacov (nemusite nonstop) = lvl30
- vek +15
- mat odohratych aspon 200-300 ranked hier v sezone 2
- ENG na mierne pokrocilej komunikacnej urovni
- nebyt tvrdohlavy, arogantny pako a schopnost ucit sa od skusenejsich hracov...
mi napiste tu PM
lezie ti uz solo ranked na mozog? trollovia v takmer kazdej hre? mavas pozitivne skore a aj tak stracas elo a prehravas??? nemas kamosov na hranie v teame? Tak si na spravnej adrese!
zhanam nejakych skusenejsich hracov na vytvorenie teamu na WESTE EU, podmienkou je:
- hrat LoL aspon 6 mesiacov (nemusite nonstop) = lvl30
- vek +15
- mat odohratych aspon 200-300 ranked hier v sezone 2
- ENG na mierne pokrocilej komunikacnej urovni
- nebyt tvrdohlavy, arogantny pako a schopnost ucit sa od skusenejsich hracov...
mi napiste tu PM
Ako je mozne ze mi odpocitalo 40 elo ked uz som mal viac ako 10 hier odohranych ? 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak som si zahral zatiaľ 3 ranked hry a všetko winy, aj keď vydreté
. Ako lekoklatik nedávno tu v téme povedal, že stačí udržovať dobrú náladu v tíme a zbytočne neragovať, naozaj to funguje. Prehrávali sme 2 hry, a nie len tak, ale proste dosť hard, dávali si nás v mid game len tak. Ale neustále som písal, že to nič, to dáme, stačí si udržať dobrú náladu a všetko sa dá v kľude zvládnuť. A 95% zápasov to proste funguje. Inak sa hrá v kľude a inak s neskutočnými nervami. Takže naozaj, len udržujte dobrú náladu, pustite si chill muzičku popri hraní, a všetko je pohoda
. Aj keď prehráme, mám príjemnejší pocit, že sme proste neragovali a prehrali sme len kvôli tomu, že nepriatelia boli lepší.
Btw, ako to je, vlastne, po 10tich odohratích zápasoch ma až rankne? Lebo viem, že už mám elo, len kedy mi zmizne ten status "unranked", to som nepostrehol, dík.
Btw, ako to je, vlastne, po 10tich odohratích zápasoch ma až rankne? Lebo viem, že už mám elo, len kedy mi zmizne ten status "unranked", to som nepostrehol, dík.
A zase -34 elo. Kedy mi prestane takto brutalne ubudat elo ?
ved brutalne ubudat.. ale ked vyhras tak ti prida tiez +30-40 elo...
Ale preco to tak je ked uz som odohral viac ako 10 hier. Riot sa zase ukazal ako to ma dobre spravene.
Ja mam odohrate 30 uz 
2x konecne som bol v pickovani posledny, mam to najradsej lebo vidim kto co berie, kto ako troluje a kto pise PLZ TOP...
v oboch pripadoch som bol ADC.
lenze
1. hra
bol som na bote s caitlyn support mi robila leona, co hral tento hrac nieje normalne, nekupil si heart of gold, nekupil si wardy proste bol to kkt, nevedel pouzit stun, nevedel pouzit E, nevedel pouzit exhaust... jedine co robil zavadzal na line, bol som ako keby sam, len enemy sa bali lebo ho tam videli... takeho retarda rovno poslat afk... ani raz E netrafil... Leona je iniciator ako hrom, a ked niekto len stoji v zadu a caka na neviem co tak to je to debila... samozrejme ked mu napises ze je useless tak zacal nekonecny flame... hru sme vyhrali ale zazitok fakt zla hra...
2. opat posledny pick, ADC caitlyn suport mi robila sona, zasa nejaky mamrd co pozeral vela streamov a nevie nic... chlapec nevedel prepinat aury, a dokonca ma liecil nejako random... situacia sa opakovala... nebol schopny kupit ward, nebol schopny nic spravit, len mi chodil za ritou a sem tam klikol Q akoze dmg .... line som potlacil za 8min, a ich veza mala 300hp, ez 50%, ked islo do tuheho tak iba zutekal... a potom flamoval, ani raz netrafil poriadne ulti... proste curak co nevie co robit a sem tam sa mu podari... kedze mas 4 moznosti stlacenia tak raz ti vida...
v teame bol este genialny jax co nafeedoval dariusa, a genialny Leesin jungler co tiez nevedel nic... no proste vecerna romantika ako sa patri...
Presne toto iste som zazival v S2 dlhu dobu, kym sa takyto sraci upratali pod elo, lenze vy idete s nimi a dostat sa z toho je nemozne...
hlasim sa empramhkovi do teamu, a to je moja posledna - vazne posledna kapitola v tejto hre.
Ja som odohral teraz dve hry, prva prehra, konecne skore 3 : 25 (20 min surrender), podobne ako u forsakena nas "sup" kyle 0 wards , bral adc-cku farmy, pushovali pod vezu a za 10 minut bott 0 8... ( z toho 4 killy jungler wugong a ten potom behal vsade a mrdal nas)
No a druha hra presne naopak
... Darilo sa vsade ci top Garen vs Ahri
.. alebo mid ziggs vs morde (i ked naprv zigs 0 1, morde ho pushoval a dost tlacil a to bola chyba 3x gang a bol dole).
No a druha hra presne naopak
920 elo kto da menej??
stale len len noobov a polakov do teamu dava a nechces sa mi leavovat z lobby. Zaciatok sezony som mal dobry. 3 hry boli v pohode potom som mal 2x v teame leaverov a od vtedyy uz len prehravam...
No par veci si neviem vysvetlit.Hral som hru,kde sme mali carry s diamon ramcekom,ktory sa vyhovaral,ze mal smolu na zle teamy.VYpytal si konkretny support a hned od zaciatku vsetkym diktoval ,co si maju picknut.Nakoniec ked som sledoval ako hral,tak to nic vynimocne v teamfightoch vazne nebolo.Akoze jedine,co mal dobre bolo farmenie,ale to ked potrenujete lasthity ,tak to ide.Myslim si,ze vela ludi malo gold/diamond rank v season 2 a pritom tam ani nepatrili a len sa viezli na ukor inych.Inak ja teraz stale ELO okolo 1300-1350 a obavam sa,ze uz ho vyssie nedam.Tak sa pokusim nejake svoje nedostatky vylepsit tuto sezonu.Chcem zlepsit spolupracu a naucit sa lepsie hrat supportov.
BTW: Uplne najhorsie je ,ked ma niekto ELO 1000,ale proste hra tak,ze mu to elo patri a mysli si,ze ma na nieco viac,ked som bol v season 2 v ele 750,tak pravidelne vsetci hovorili,ze je tu len banda noobov a ze len oni su uzasny a nakoniec ked sa pozerate ako ti ludia hraju,tak to bol fakt uzas.
BTW: Uplne najhorsie je ,ked ma niekto ELO 1000,ale proste hra tak,ze mu to elo patri a mysli si,ze ma na nieco viac,ked som bol v season 2 v ele 750,tak pravidelne vsetci hovorili,ze je tu len banda noobov a ze len oni su uzasny a nakoniec ked sa pozerate ako ti ludia hraju,tak to bol fakt uzas.
Walky: za 1 deň spadnúť z ela 1400 na 1200 je vrchol. Zachvíľu na tom ele budem aj ja...Dostanem +25 elo ale ubere mi to vždy -40.
preco si nepockate taky aj mesiac kym sa dostanu low hraci uplne dole? a preco nehrate nejake hojko premade
inak aj vam teraz v tribunale posledny tyzden hadze len take pripady, kde je spolu 5 reportov z 5 hier? alebo to maju nejako bugnute? alebo to hadze len mne, lebo mam viac ako 95% uspesnost a nejaky rank z tribunalu, ktory ani neviem, na co je dobry... 
Co mas z toho tribunalu ? Niekde som cital ze ip odmeny vymazali (nevravim, ze to je pravda)...len tak sa pytam.