F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
wigan nezahral dokopy nic, jedna sanca jeden gol. tottenham predviedol vtedy najhorsi vykon za posledne 2 sezony, takze by som to nenazval, ze si hravo poradili
Nepozeral som Arsenal - Spurs od začiatku, viete mi niekto povedať, za čo dostal Adebayor červenú kartu? Najprv dá v 10. minúte gól a o 8 minút sa nechá vylúčiť bez predošlej žltej.
Aj mna by to celkom zaujimalo
-
guess.whoo
Redeemer
nepodarena smykacka, Cazorla odohral loptu a Ade ho trafil potom smykackou vo vzduchu na clenok..jasna CK 
Adebayor has been sent off 4 times in the pl
3 of them by howard webb.
zaujimave
3 of them by howard webb.
zaujimave
tak dnešná časť dopadla neskutočne.
opätovná výhra Arsenalu 5:2; neskutočné prehry favoritov: United (1:0), Chelsea(2:1), Everton(2:1), Newcastle (1:2)
opätovná výhra Arsenalu 5:2; neskutočné prehry favoritov: United (1:0), Chelsea(2:1), Everton(2:1), Newcastle (1:2)
WBA malo proti CHFC v druhom polčase držanie lopty 79% - 21%. Ou Shit
http://cadfael.tv/image/src/1353196880867.gif
a akoby sa nič nestalo...
a akoby sa nič nestalo...
-
t0m4s3
Admin
Riaden hajzel, ani umysel hrat loptu tam nebol, isiel mu rovno na clenok. By si za to mal posediet aspon 3-4 zapasy
Zase polujete na Suareza?
-
guess.whoo
Redeemer
to skor on poľoval
jasna CK, podobny zakrok co sa tyka intenzity ako Ade
To že mu zobrali gól na evertone A penaltu proti ManU A ďalších x situácii ste neriešili.
To, že mu zobrali gól proti Evertonu je pravda, to ti nikto neberie, ale to sa preto máme teraz tváriť tak, že týmto to mám považovať za vykompenzované?
Jasná ČK, niet o čom. A to nehovorím len preto, že je to Suaréz, to je jedno, či to spraví on, Škrtel, Terry alebo Ferdinand.
No vieš keď Suárez divne tak sa to okamžite rieši v 5 eng. denníkoch. Keď to spraví napr. Bale tak nikto nerieši. To je to čo mi vadí. Zákrok to bol tvrdý a mal dostať ČK, ale je to aspoň malá kompenzácia pre LFC, ktorý tento rok ešte NEkopal penaltu.
-
t0m4s3
Admin
akonahle zacnes rozpravat o akejkolvek kompenzacii, tak je jasne, ze si uplne mimo.
-
guess.whoo
Redeemer
a kto moze za to, ze este nekopali penaltu ked Suarez zo zaciatku padal aj po vykriku z hladiska? moze si za to sam, ze si teraz rozhodcovia nevsimaju jeho pady, ako pady ostatnych hracov. To iste plati aj o Nanim, Youngovi alebo aj o Adebayorovi ci Baleovi
počuj, ty si úplne mimo. ty tu riešiš minulé zápasy v ktorých mali kopať penaltu... ale toto je trochu iná situácia, ktorá mala byť jednoznačne riešená.
a čo je na tom že L'pool ešte nekopal túto sezónu penaltu? a mimochodom Bale sa rieši úplne všade (:
a čo je na tom že L'pool ešte nekopal túto sezónu penaltu? a mimochodom Bale sa rieši úplne všade (:
Ste ma znicili...
. Ja mam, ale stale pocit ze v anglickej lige je nieco ako hon na Suareza. Preto som to tu riesil.
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2012, 15:00)
Ste ma znicili...
. Ja mam, ale stale pocit ze v anglickej lige je nieco ako hon na Suareza. Preto som to tu riesil.
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2012, 15:00)
Ste ma znicili...
-
guess.whoo
Redeemer
ale niet sa comu cudovat..pride do klubu, ktory upada za cielom pozdvihnut ho k slave. zo zaciatku vela filmuje a ma navyky z predoslej ligy. toto sa samozrejme nemoze nikomu na ostrovoch pacit. potom ako tak prestal a zacal strielat goly a rozhodovat zapasy. dalsi dovod preco sa o nom pise. so skrtelom je jedinym "wanted" hracom z liverpoolu - dalsi dovod. potom ma za sezonu par takychto zakrokov, nehovoriac o jeho rasistickej kauze...este sa cudujes? 
Takže Di Matteo je out, vraj (podľa SKY) ho má nahradiť Benítez. Roman asi dúfa, že mu Rafa rozstriela Torresa