F1 sezona 2012
Re: F1 sezona 2012
Nie hodnotim podla toho co som videl, a podla predoslych tilkeho trati, strasne sa mi to podoba na indiu, kde nebolo jedine predbehnutie bez DRS. Ak sa nestane nieco ako v Abu Dhabi, vidim to na rovnaku situaciu.
Ale tak dufam, ze nemam pravdu.
Ale tak dufam, ze nemam pravdu.
Ževraj Massovi menili prevodovku,takže Alonso sa posúva na 7. miesto na čistú stranu trate.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Cista strana je neparne cislo a posuva sa na 7. miesto (Massa, Grosjean)
Áno napísal som tam blud,ale už som to opravil.Prečo musia tie preteky začať tak neskoro?
Som zvedavý Alonso čo dokáže.
-
t0m4s3
Admin
Veru zaujimava takticka varianta. Som zvedavy ake "ovocie" im to prinesie, kedze Alfons ma velmi dobre starty a cim skorej sa dostane dopredu, tym lepsie pre neho. Aj tak si myslim, ze trojicu VET,HAM,WEB nemoze ohrozit ani nahodou.
Ale zevraj je to len kacica. ALe tak bolo by to logicke.
Charlie Whiting povedal,že Ferrari môže vymeniť prevodovku bez udania dôvodu.Mimochodom som čítal,že ak by aj Webberovi vymenili prevodovku,tak by sa Alonso dostal zas na špinavú stranu trate.Mimochdom aj keď nie je na 100% jasné ako sa rozhodne Ferrari,je viac než pravdepodobné že tú prevodovku vymenia.
tak to by bola celkom sranda od RBR
ale to uz by bol Alonzo 6. Cize moc by si nepomohli asi.
Zas som niekde cital, tusim Button hovoril, ze ani na cistej stope neni moc velky grip, na spinavej, je to ako startovat za mokra.
Zas som niekde cital, tusim Button hovoril, ze ani na cistej stope neni moc velky grip, na spinavej, je to ako startovat za mokra.
Osprchovaný,chips a chladené pivko pripravené,už len nech sa začnú preteky 
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2012, 21:46)
Fúha,dobré preteky
Škoda Webbera,Alonso mal výborný štart a potom len krúžil.Keby Hamilton má celý rok takéto spoľahlivé auto,tak Vettel by nie s Alonsom suťažil o body,ale s Hamiltonom.A tie klobúky na koniec úplne zabili
:D:D:D
//autoeditácia príspevku (18 Nov 2012, 21:46)
Fúha,dobré preteky
Tak nastastie som nemal pravdu 
Dobry zavod, som rad, ze nevyhral Vettel, aj ked z tej trate som mal pocit, ze som na horskej drahe. Chcelo by to tam les nasadit
Nejake zmeny by to chcelo aj ked nerealne, po DRS rovinke dat dalsiu rovinku. toto nechapem, vsak na rovinke sa dotiahnu na seba a za zatackou by sa mohli predbiehan, nieeee tilke tam capne 4x lomenu zakrutu. Tak isto v indii.
Lotus nwm co robili, Kimi isiel dobre ale jak dal hardy tak nic moc. Alonzo mal len dobry start inac nic. keby startoval z tej spinavej casti, tak RBR ma titul.
Dobry zavod, som rad, ze nevyhral Vettel, aj ked z tej trate som mal pocit, ze som na horskej drahe. Chcelo by to tam les nasadit
Nejake zmeny by to chcelo aj ked nerealne, po DRS rovinke dat dalsiu rovinku. toto nechapem, vsak na rovinke sa dotiahnu na seba a za zatackou by sa mohli predbiehan, nieeee tilke tam capne 4x lomenu zakrutu. Tak isto v indii.
Lotus nwm co robili, Kimi isiel dobre ale jak dal hardy tak nic moc. Alonzo mal len dobry start inac nic. keby startoval z tej spinavej casti, tak RBR ma titul.
-
MP4-27
Guru wannabe
presne ako som povedal bude sa tu skvelo predbiehat a niekto mi neveril 
Vettel vs Hamilton...takmer identicke casy obaja ,ale aj tak je ten rychlejsi Hamilton...aj najrychlejsi ostane, bohuzial je ale aj emotivny a ma velke kusisko smoly... iba jeden titul v znameni takeho jazdca je velka skoda...Uz ich mohol mat 3, ale nema... Taky Vettel ich bude mat 3 a pritom som skoro presvedceny ze ak by jazdili za ten isty team tak by Hamik nicil Vettela...dnes to ukazal
V Brazilii tomu tak nebude lebo Hamik Braziliu proste nevie jazdit
inak pop*ci klobuky
Vettel vs Hamilton...takmer identicke casy obaja ,ale aj tak je ten rychlejsi Hamilton...aj najrychlejsi ostane, bohuzial je ale aj emotivny a ma velke kusisko smoly... iba jeden titul v znameni takeho jazdca je velka skoda...Uz ich mohol mat 3, ale nema... Taky Vettel ich bude mat 3 a pritom som skoro presvedceny ze ak by jazdili za ten isty team tak by Hamik nicil Vettela...dnes to ukazal
V Brazilii tomu tak nebude lebo Hamik Braziliu proste nevie jazdit
inak pop*ci klobuky
Súhlasím,ale Vettel to má jednoduchšie,stačí ak si kľudne bude krúžiť,hoci aj za Alonsom,len aby mu niečo nezlyhalo.A KEBY má Hamilton celý rok takéto spoľahlivé auto,tak by Vettel nie s Alonsom bojoval,ale s Hamiltonom.Grosjain ten zas dokázal,že jazdí s tvrdou hlavou a aj tak to dopadlo,pritom mal aj na Alonsa,takisto Kimi,len mu to pošarapatili v boxoch.Páčilo sa mi aj gesto Vettela na konci keď zatlieskal Hamiltonovi.
-
t0m4s3
Admin
Vsak staci nahrubo spocitat dve vypadnutia (v obidvoch pretekoch Hamik dominoval) a hned mas +50b pre Hamika, -14b pre Vettela a -6b pre Alonsa a je z toho tabulka
Vettel 259b
Alonso 254b
Hamik 240b
Vettel 259b
Alonso 254b
Hamik 240b
Vsak aj za cias Kimiho v Mcl, to boli nervi pomaly kazdu VC sa to pokazilo.
ostava len dufat, ze sa okruh "amerik" bude a bude na tejto trati..
-
MP4-27
Guru wannabe
jj podla mna tam mnoho ludi ani nevedelo co sa deje, oni proste tam sli a chlastali ako na kazdych velkych podujatiachplusminus napísal:ostava len dufat, ze sa okruh "amerik" bude a bude na tejto trati..
-
Sarger
Guru wannabe
Inak vie mi niekto povedať načo sa vážia po pretekoch? Nikdy ma to nezaujímalo, ale kamoš to dneska spomenul tak či neviete... 
ak dobre viem, spolu s monopostom musia mat urcenu minimalnu vahu..Sarger napísal:Inak vie mi niekto povedať načo sa vážia po pretekoch? Nikdy ma to nezaujímalo, ale kamoš to dneska spomenul tak či neviete...
-
MP4-27
Guru wannabe
spolu jeho vaha+ monopost musia mat minimalne 650kgSarger napísal:Inak vie mi niekto povedať načo sa vážia po pretekoch? Nikdy ma to nezaujímalo, ale kamoš to dneska spomenul tak či neviete...
modlitba fanúšikov Ferrari?
"Alternátor náš, ktorý si vo Vettelovom monoposte,
pozdravené buď meno Tvoje, elektrický prúd Tvoj,
príď porucha Tvoja, buď nevôľa Tvojich príkazov,
na trati ako aj v telemetrii, dáta naše daj nám dnes
a odpusť nám naše vstupné i výstupné chyby,
ako aj my odpúšťame našim vinníkom s vadnými logickými obvodmi,
neuveď nás do sklamania, ale zbav nás Sebastiana Vettela v Brazílii,
pretože Tvoj pán je Fernando Alonso na veky vekov. Amen."