Alza
Re: Alza
otazkou je ako dlho... kedze oni su len sprostredkovatel a nie vyrobca...
ja som kedysi nakupoval primarne cez nich dnes resp posledne roky sa im vyhybam prave koli prehnanym cenam
ale je na kazdeho zvazeni ci za rovnaku vec da o 20% viac...
ja som kedysi nakupoval primarne cez nich dnes resp posledne roky sa im vyhybam prave koli prehnanym cenam
ale je na kazdeho zvazeni ci za rovnaku vec da o 20% viac...
no ja tiez...poslednu dobu, vacsinou ak nieco kupujem, tak si to najdem na alze, porovnam, vyberiem, hodim do heureky a kupim, niekedy radovo aj lacnejsie o 10tky eur 
alza ma dobry web, to sa musi uznat, prehladny a rychly...sice poslednou dobou ani velmi rychly nie
alza ma dobry web, to sa musi uznat, prehladny a rychly...sice poslednou dobou ani velmi rychly nie
-
Scorpion90
King
alza uz davno nie je obchod, ktory ponuka najvyhodnejsie ceny ako pred par rokmi. Aj ich ceny "po zlacneni" su mnohokrat vyssie ako ceny inde bez akcie...
To znamena ze je vsetko ,,zlacnene" a treba si len vybrat
.Tie ,,zlavy" asi nevidis pretoze tam ziadne niesu ani nikdy neboli.Mozno par centikov.Je to len tah na sprostych ludi,ktory si nevedia porovnat ceny v inych shopoch.
-
Michaelo105
Light Professional
Však je to tam napísané:
http://www.alza.sk/intel-520-120gb-ssd-bulk-d298663.htm
cena po ,,zľave" 123,05
po skončení tých ukrutných zliav: 126,52
http://www.alza.sk/intel-520-120gb-ssd-bulk-d298663.htm
cena po ,,zľave" 123,05
po skončení tých ukrutných zliav: 126,52
ja tam idem zajtra pre 520ku 180gb full balenie, tiez je tam ukrutna zlava 5 eur
ale pohodka.
hlavne co ma zaujima, je ako sa zachovaju ked im vratim intel 330 60gb a zalman externy box pre 2.5 disky. kupoval som to tam 13.11.2012 (TT pobočka)
hlavne co ma zaujima, je ako sa zachovaju ked im vratim intel 330 60gb a zalman externy box pre 2.5 disky. kupoval som to tam 13.11.2012 (TT pobočka)
rozmyslal som aj nadtym, len nikde som to nenasiel na stranke ako to vlastne maju ...
EDIT:
Tak žeby ?
EDIT:
Tak žeby ?
V zmysle ustanovenia § 12 zákona o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z. z.) máte právo od takto uzavretej zmluvy odstúpiť bez uvedenia dôvodu do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby, pričom je nevyhnutné, aby bol v uvedenej lehote Váš list o odstúpení od zmluvy doručený predávajúcemu. Toto právo máte aj v prípade, ak ste si tovar objednaný prostredníctvom internetu vyzdvihli osobne priamo u predajcu.
O svojom práve na odstúpenie od zmluvy musíte byť predajcom poučení ešte pred uzavretím zmluvy.
Ak vás predajca poučil o tomto práve dodatočne, plynie vám 7 - dňová lehota odo dňa dodatočného poučenia. Pokiaľ vás predávajúci o možnosti odstúpenia nepoučil vôbec, spotrebiteľ je oprávnený odstúpiť od zmluvy do troch mesiacov od prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.