Výživné , a príspevok na študenta

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
peter14789
Novice
Novice

Výživné , a príspevok na študenta

Príspevok od používateľa peter14789 »

Chcel by som sa spýtať ohľadom výživného a peňazí koľko by mi mali prispievať rozvedení rodičia..
Matka nezamestnaná
Otec pracujúci v zahraničí
Sme 3 deti, ja najstarší(Peter) mám 18 rokov, 4. ták–tento rok maturujem
Otec prispieva sumou 450 €, vrátane rodinných prídavkov, čo je 2OO eur z toho zahraničného štátu
Matka sa nesnaží ani nájsť si robotu, tvrdí že mimo toho čo dostane od otca 450 €, vyťahuje ešte každí mesiac 400 € na poplatky..a na účte má už len nejak okolo 700 € posledné peniaze..
Ja som športovec, a neviem čo mám spraviť, chcel som ísť na výšku , no nemôžem nemám nato peniaze..potrebujem zarobiť rýchlo peniaze, hocijakým spôsobom..ani práca v zahraničí by mi nevadila, viem dobre Angličtinu a základy nemčiny..akúkoľvek radu , pomoc si veľmi vážim..neviem ako pokračovať ďalej.

(Peter)
SRneC
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Výživné , a príspevok na študenta

Príspevok od používateľa SRneC »

Ak nema robotu a ste tri deti a formalne zijete zo 450€ tak dostanes paradne socialne stipko 200 a mozno aj viac eur.
vendo
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

jop, vysky sa neboj, ak mas nato hlavu chod, stipko ta podrzi
peter14789
Novice
Novice

Príspevok od používateľa peter14789 »

Neviem či pôjdem na výšku...asi by som skúsil prácu v anglicku..už aj keď len vo sklade, len aby som mal na prežitie a na ten šport..Mama nechce aby som tu býval, a nie som si istý ani tým či na nás mama platí...
môžem si to nejako vyžadovať? poprípade nevie tu niekto o nejakej práci? čoho by som sa mohol chytiť..
CHoBoT
Star
Star

Príspevok od používateľa CHoBoT »

nechcem zakladat novu temu ale chcem sa spytat. ak dieta ktore prave skonci skolu a zalozi zivnost dostavat vyzivne od rodica? ked dieta 22r ma auto atd ale nema ziadne zdokladovane prijmi?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

CHoBoT napísal:nechcem zakladat novu temu ale chcem sa spytat. ak dieta ktore prave skonci skolu a zalozi zivnost dostavat vyzivne od rodica? ked dieta 22r ma auto atd ale nema ziadne zdokladovane prijmi?
ak nepokracuje v studiu tak nie je dovod dalej dostavat vyzivne. zivnost mas ako zamestnanie - teda si pracujuci a student uz nie. ak by si studoval mozes mat auto dom hocico a vyzivne ajtak musis dostavat
Napísať odpoveď