Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
full body, vela papat a spat 
amenmatki napísal:full body, vela papat a spat
-
Emkej
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
akurát mi dochádza proteín konkrétne 100% Whey Gold od ON a pomaly by som mal objednať ďalší len netuším zatiaľ aký, ale teraz by som chcel kúpiť niečo čo vydrží trošku dlhšie aspoň 3,5kg pozeral som na Whey Better ale netuším či je dobrý, čo vy nato? + chcel by som kúpiť nejaký nočný proteín pretože nie stále mám čas jesť večer tvaroh takže ak by ste mali niečo výhodné tak dajte vedieť
vďaka a k+ samozrejme 
To platí všeobecne... Pri ektomorfoch sa údajne nemôže každá svalová partia cvičiť viac ako 1x týždenne. Inak to nemá význam a svaly vraj neporastú. Darmo sa budem riadiť nejakým overeným plánom, keď je očividne overený niekým s absolútne inou stavbou tela a genetickými predispozíciami.matki napísal:Podla mna to je zle. Svaly sa buduju a regeneruju 12 - 36 hodin po cviceni. Velke partie by sa preto mali odcvicit aspon 2 krat tyzdenne. Skus nejaky zaruceny plan, napr http://kulturistika.ronnie.cz/c-3153-gv ... ining.html alebo HST. Ja mam radsej full body
tak to uz sa musis sam rozhodnut, ci sa budes riadit niecim co funguje a je overene alebo nejakym clankom o ektomorfoch a niecom udajnom 
To si robíš srandu? Ukáž mi prosím ťa v tom tvojom článku jeden odkaz na to, kde sa píše že je tento plán dobrý pre ľudí s extrémne rýchlym metabolizmom a úzkou stavbou tela. Alebo čakáš, že sa teraz budem riadiť článkom určeným pre niekoho úplne iného, a keď budem veriť, tak oklamem základné pravidlá biológie, nie? Tie články čo som čítal tiež neboli teoretické bludy, ale fakty. Logické fakty.
Este stale nevieme, cim sa vlastne riadis ty, kedze tu tvoju studiu tu nikde nevidim. Potom sa mozeme skriet, ktora je logicka a relevantna.
a to aj tento plan ti poradila ta logicka studia plna faktov ? PO: brucho + biceps
UT: cecky + triceps
ŠT: ramená + nohy
PI: chrbát (vrch + spodok)
a to aj tento plan ti poradila ta logicka studia plna faktov ? PO: brucho + biceps
UT: cecky + triceps
ŠT: ramená + nohy
PI: chrbát (vrch + spodok)
Nie, ten plán som si vymyslel sám, a preto som to sem písal, aby som zistil, či to mám nechať v 4 dňoch, alebo troch. Ak v troch, ako to rozdeliť, to bola pointa môjho príspevku. To, čím sa riadim som napísal o pár príspevkov vyššie, to by si možno vedel, keby si si to prečítal. Pripojím aj nejaké linky, sú ich tucty:
http://www.sportujes.sk/treningove-metody-ll.-ektomorf/
http://www.vseokulturistice.cz/somatotyp-ektomorf_40
Toto sú prvé dva výsledky v Google.
http://www.sportujes.sk/treningove-metody-ll.-ektomorf/
http://www.vseokulturistice.cz/somatotyp-ektomorf_40
Toto sú prvé dva výsledky v Google.
extremne rychly metabolizmus sa riesi stravou, nie obmedzenim cvicenia. seriozne skus podrobit to co citas v tych bullshit clanmkoch troche kritickehjo myslenia. ked partia po treningu rAstie max 48 hodin, potom uz nerastie.
a ako suvisirychly metabolizmus s tym ze ju mas cvicit raz tyzdenne? precital si sivobec nieco o tbt alebo hst? ci si skoncil tym ze sa velkym nepise na zaciatku 'pre ektomorfa'?
ale vzasade rob ako chces, ten treningovy plan co sisem dal hovori za vsetko a uz si sa rozhodol, tak cvic pondelok biceps a brucho a sleduj tie prirastky...
a ako suvisirychly metabolizmus s tym ze ju mas cvicit raz tyzdenne? precital si sivobec nieco o tbt alebo hst? ci si skoncil tym ze sa velkym nepise na zaciatku 'pre ektomorfa'?
ale vzasade rob ako chces, ten treningovy plan co sisem dal hovori za vsetko a uz si sa rozhodol, tak cvic pondelok biceps a brucho a sleduj tie prirastky...
-
Emkej
Light Professional
btw. môže sa niekto vyjadriť aj ku mne kým nato nezabudnem aj sám? 
Hentaký nízkofrekvenčný split je smrť akéhokoľvek produktívne tréningu. Ako tu bolo písané - rýchly metabolizmus sa rieši stravou a keď sa často dopracujeme k tomu, čo takíto ľudia jedia, tak sa ani nieť čomu čudovať, že záhadne nepriberajú.
100% Whey Gold od ON je super, tak asi by som ostal pri rovnakej znacke http://www.protein.sk/e-1352-100-casein ... -nutrition ak by som kupoval nieco na noc.
V čom sa líši ten GVT, od toho môjho? Myslím len základ.
A. Prsa, záda
B. Nohy, doplňky
C. Ruce, ramena
Zle to chápem ja? Lebo aj tu sa každá partia cvičí len raz týždenne, alebo nie?
A. Prsa, záda
B. Nohy, doplňky
C. Ruce, ramena
Zle to chápem ja? Lebo aj tu sa každá partia cvičí len raz týždenne, alebo nie?
v objeme, objem je pri GVT tak vysoky, ze by si to nezvladol... nehovoriac o trosku normalnejsom rozhodeni partii
Keď by som to nezvládol, tak prečo mi to kolega poradil? 
Ide o to, že napísal, že veľké partie treba cvičiť 2x za týždeň, a následne dal link na GVT. No ak správne chápem, aj tu sa každá partia cvičí iba raz, nie?
Ide o to, že napísal, že veľké partie treba cvičiť 2x za týždeň, a následne dal link na GVT. No ak správne chápem, aj tu sa každá partia cvičí iba raz, nie?
no ano, GVT zjavne nie je vhodne pre zaciatocnika, skor som chcel poukazat na odskusany trening a nie len tak nieco zbuchat na zaklade ktovie akeho clanku.
Nie, v GVT sa cvici 2x do tyzdna.Hensym napísal:Keď by som to nezvládol, tak prečo mi to kolega poradil?
Trening na urovni ci budem dnes cvicit prave predlaktie alebo lave obocie nema s metabolizomom nic spolocne. Svojho casu (este ked som cvicil
-
Emkej
Light Professional
díky matki asi vezmem od ON ten nočný ale normál proteín skôr ten Better víde to cenovo výhodnejšie a vydrží mi aj dlhšie a čo som čítal tak vraj je celkom dobrý ale ešte jednu vec by som sa chcel spýtať cvičil som TBT a po tom HST, ktoré práve idem posledný týždeň a moja otázka je čo cvičiť ďalej? 
whey better mi vobec nechutil, strasne hnusna chemicka pachut, odporucam http://www.bodyworld.sk/scitec-nutritio ... -2350-g-16 asi najchutensji protein co som mal, porovnatelna bola este syntha-6 od BSN.
to uz si odcvicil komplet 8tyzdnove TBT aj HST ?
to uz si odcvicil komplet 8tyzdnove TBT aj HST ?
-
Emkej
Light Professional
TBT áno a posledné 2 týždne HST sú to isté ako 5-6 ale negatívne opakovania a to vynechám a teraz cvičím 6. týždeň takže posledný, a s tým proteínom to je divné lebo čo som čítal tak každý to chválil práve pre výbornú chuť tak neviem teraz či sa zmenila kvalita alebo čo ale o chuť mi ani tak veľmi nejde ako o zloženie a množstvo