Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
V Citroene Saxo som vydržal 5 hodinovú cestu,ajkeď to nebol luxus,nesťažujem sa.Mimochodom fotrovci šli piati(dospelí) Saxom do Talianska a vydržali,ajkeď po dorazení do Talianska boli skamenení a prilepení o sedadlá
Ja čo som sedel v Alfe,tak tam bolo dostatok miesta a v pohode by som si vedel predstaviť dlhšiu trasu so 4 ľuďmi.
ja poznam co isli dvaja a pes do talianska ticom ...
odvtedy chodia letecky
odvtedy chodia letecky
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som nikde nenapísal, že sa nedá... Ja som tiež sedel v ticu so štyrmi kamarátmi a išli sme...Ja sa skôr bavím o pohodlí cestujúcich. Ale ešte raz píšem, je to subjektívne. Nikdy sme doma nemali malé auto, stále som bol zvyknutý na viac miesta a preto mi pri dlhších cestách vadí málo miesta predomnou / okolo mňa. Nechcem odradiť od toho auta vôbec, sám by som si ho kúpil kebyže mám peniaze ale to len preto, že dlhé trasy (nad 4 hod) nerobím a aj keď tak max traja. Treba ísť obzrieť, poskúšať...
Jop,je to vecou zvyku a mimochodom ja by som bral ten prvý s tou krémovou farbou interiéru,je nádherný.
Nečítal som veľa príspevkov dozadu, ale treba si položiť skôr otázku ako často budú ľudia cestovať vzadu...
Niekedy je to nevyhnutné a niekedy sa tomu prikladá až moc váhy, najmä ak kupujúci nemá vlastnú rodinu
Niekedy je to nevyhnutné a niekedy sa tomu prikladá až moc váhy, najmä ak kupujúci nemá vlastnú rodinu
-
johny541
King
V tom má begbeee pravdu.
Vzadu je miesta dosť, viac ako pri trojkovom BMW. Horšie je to ak je niekto vyšší. Ale fakt sú to detaily 
btw: mám Sportwagon, takže je tam myslím o niečo vyššia váha ako pri sedane. Motor je 110kW. Spotrebu si držím 75% okresky 25% mesto cca 6,2-6,5l. Pri takej normálnej rýchlejšej jazde ale nepozerám na spotrebu. Keď sa fakt snažím, tak dám ZA-PB aj za 5l/100km.
btw: mám Sportwagon, takže je tam myslím o niečo vyššia váha ako pri sedane. Motor je 110kW. Spotrebu si držím 75% okresky 25% mesto cca 6,2-6,5l. Pri takej normálnej rýchlejšej jazde ale nepozerám na spotrebu. Keď sa fakt snažím, tak dám ZA-PB aj za 5l/100km.
viem ze vasa univerzalna odpoved na auto do 3-4 tisic je focus, mondeo a pod, ale take bmw, audi, pasaty a ine kraviny vobec nepripadaju do uvahy ako rozumna kupa?
-
RATZINGER666
Darca
prichadzaju, ak su v dobrom stave, clovek moc nenajazdi a ak su to hlavne neni nafty... co zhanas?
jasne, len vacsinou si ludia vyhliadnu rozheganu herku passat 1.9 tdi b5 ktory ma za sebou celu europu prejdenu 5x a na slovensku stoceny na 159tkm s cenovkou 4000 a potom su urazeny ked ich vysmejeme 
treba ukazat konkretny kus
treba ukazat konkretny kus
zatial nejdem kupovat nic ale tak chcem vedet co mam pozerat. Dajme tomu ze chcem nieco "luxusnejsie" v uvodzovkach od toho focusa.. na ake typy konkretne by som sa mal zamerat (napr.: audi, bmw) ? (kratke trate, maly najazd, nic male, troska vykon, ziadna extremna spotreba) dik .. kludne davajte linky ked sa nudite
-
RATZINGER666
Darca
e39 by sa mohla podarit... ale bacha na ten stav...
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-e39-id3265931.html
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/2 ... 65859.html
Bližšie som ich neskúmal, sú uvádzané ako súkromná inzercia a majú slušný popis na kt. si majiteľ dal záležať, nie ako bazárnici, ktorých to obťažuje.
http://volkswagen-passat.autobazar.eu/2 ... 65859.html
Bližšie som ich neskúmal, sú uvádzané ako súkromná inzercia a majú slušný popis na kt. si majiteľ dal záležať, nie ako bazárnici, ktorých to obťažuje.
http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-d-e39-id3265931.html to by bol moc velky problem to ze to je diesel na kratke trate?
Nie je to vôbec vhodná kombinácia, najmä ak kupuješ staršie auto, ale neupresnil si presne čo hľadáš a na čo to potrebuješ. Ak ťa to ukľudní, tak aj pre takých slnko svieti, čo jazdia dieslom mesto, ale ja by som to nerobil. Na druhej strane auto má slúžiť mne a nie ja jemu 
-
RATZINGER666
Darca
pri tych starsich autach je to velmi na skodu... diely su uz sice v dobrych cenach, ale moze sa stat, ze odide nejaka hlupost za par stoviek... nezachrani Ta ani spotreba studeneho motora v meste, ktora je na urovni benzinu...
no len hentake auto zohnat v benzine ktory ma nejaku rozumnu spotrebu
-
RATZINGER666
Darca
pstros: a co teda chces? vykon ci spotrebu? skus konkretne hodnoty...
v nafte myslis, ze kolko to bude zrat po meste?? 6 litrov? rataj dvakrat tolko...
v nafte myslis, ze kolko to bude zrat po meste?? 6 litrov? rataj dvakrat tolko...
tak stanovme si teda spotrebu po meste 8-11 litrov (podla stavu premavky) a vykon neh sa pohybuje okolo tych dajme tomu 90 100 kw (ale k tej spotrebe by bolo asi treba nieco slabsie). neviem ci sa netreba zamerat na nieco ine