Skor si myslim ze je tiez s prepacenim posraty jak petka. Alebo obe verzie su pravda.
Moja nerozhodnost
Re: Moja nerozhodnost
Pisete ze typek sa boji znova odmietnutia. Je to mozne, ale ignorovat taky vecer? No neviem, ja by som davno vystartoval 
Skor si myslim ze je tiez s prepacenim posraty jak petka. Alebo obe verzie su pravda.
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pretoze ak mu na nej zalezi a boji sa, ze ona ho berie iba ako kamarata tak nechce dat najavo to co citi.wladas napísal:Pisete ze typek sa boji znova odmietnutia. Je to mozne, ale ignorovat taky vecer? No neviem, ja by som davno vystartoval
Lebo to vzdy plati tak, ze ked je chalan vo friendzone a hra to nejaky cas cool, ze on je tiez len kamarat a potom z nicoho nic vyrukuje s tym, ze citi viac tak zenska beha dookola a robi WTF WTF. A vo finale to povedie k tomu, ze pride aj o to kamaratstvo (co je sice dobre, ale oni to tak casto nevnimaju).
to ma vlastne tiez logiku a aj vacsiu
Petka neda sa nic robit, musis sa vzchopit.
Petka neda sa nic robit, musis sa vzchopit.
-
Soviet
Darca
To netvrdim, len viem ako veci chodia. Sam som byval nesmely hajzlik, az kym som si nepovedal, ze drbat. Za jedno clovek usetri niecim takym cas (lebo vie hned nacom je) a za druhe, ak chces s tym chalanom nieco mat v buducnosti, tak budes pri kazdom kroku takato nerozhodna? Ano, lahko sa to hovori, ale kruci, vonka je realny svet a ak sa budes v zivote pri kazdej takejto akcii pozastavovat, tak to nebudes mat lahke.petka89 napísal:Vam sa to vsetkym lahko pise kym nie ste v mojej kozi. Soviet ty mi prides ako taky Cassanova a u teba plati Svet je gombicka.
Byt takyto "bojazlivy" v zivote, tak robim dodnes vo fabrike v rodnom meste. A to je omnoho tazsie ako pusa.
Vsak ho zavolaj von niekedy vecerom a chodte sa poprechadzat niekde popri dakej rieke, alebo co tam mate. Sadnite dakde na murik, ci lavicku kde budete osamote a samo to pride. Len navodite spravnu atmosferu a pri beznom rozpravani sa zapozeraj jemu do oci a pride to samo. Pripadne povies, ze ti je zima a objimes ho. Lebo nepobozkat dievca v takej situacii, alebo vzajomne, by bolo uz fakt divne.
Ideme o chvilu spolu von, po dohode bez auta.
Dam na vase rady a skusim sa toho chopit, dohodli sme sa,ze skocime do jednej vinoteky na vino,decentne na poharik ci dva a potom domov. Drzte palce.Skusim sa riadit podla toho co spomenuli a to vino by mi mohlo aj pomoct.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 22:47)
Noo,takze ani neviem ako zacat. Boli sme vcera na vinku, par poharikov bieleho a potom cesta k taxiku. Ako sme kracali,tak som ho doslova zdrapila a pobozkala.No a bolo to vybavene.Viac asi netreba pisat alebo ano?
Dam na vase rady a skusim sa toho chopit, dohodli sme sa,ze skocime do jednej vinoteky na vino,decentne na poharik ci dva a potom domov. Drzte palce.Skusim sa riadit podla toho co spomenuli a to vino by mi mohlo aj pomoct.
//autoeditácia príspevku (19 Okt 2012, 22:47)
Noo,takze ani neviem ako zacat. Boli sme vcera na vinku, par poharikov bieleho a potom cesta k taxiku. Ako sme kracali,tak som ho doslova zdrapila a pobozkala.No a bolo to vybavene.Viac asi netreba pisat alebo ano?
No konečne, že si sa prejavila.
Gratulujem, nech vám to vydrží. 
-
Grim
Darca
...zaujímala by ma jeho reakcia...a GRATULUJEM...veľmi málo ľudí naozaj v skutočnosti nájde odvahu spraviť niečo takéto...
Jeho reakcia boli dve slova- No konecne 
som rád že si dala na naše chlapské rady... gratulujem
petka89 napísal:Jeho reakcia boli dve slova- No konecne
nakoniec to dobre dopadlo, vidis? mohla si za to ty, lebo si sa nevedela prejavit a on sa nechcel znova sklamat
Ja som v tom bola nevinne 
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 18:06)
Po tyzdni to vyzera velmi nadejne,je mi s nim skvele a aj ked sa len stale otukavame a spoznavame,da sa povedat,ze uz spolu chodime.
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2012, 18:06)
Po tyzdni to vyzera velmi nadejne,je mi s nim skvele a aj ked sa len stale otukavame a spoznavame,da sa povedat,ze uz spolu chodime.
Výborne palec hore
Ak by niekoho zaujimal moj pribeh,tak vsetko prekrasne pokracuje a prezivam po case opat tie pekne chvile.Dakujem vsetkym co sa ma snazili nakopnut.