upc rusenie analogu
upc rusenie analogu
supp
volajaky pajac behal v bytovke a verboval ludi na prechod z analogu na digital, vraj sa bude rusit.kedze telku nepozeram a reklamy tym padom tiez,o nicom takom som nevedel a google nic nenasiel akurat nejake ceske stranky pisali o ceskom upc par veci. niekto kto o tom vie,co sa to vlastne ma diat, ale ten idiot len klamal kvoli novym zmluvam?
volajaky pajac behal v bytovke a verboval ludi na prechod z analogu na digital, vraj sa bude rusit.kedze telku nepozeram a reklamy tym padom tiez,o nicom takom som nevedel a google nic nenasiel akurat nejake ceske stranky pisali o ceskom upc par veci. niekto kto o tom vie,co sa to vlastne ma diat, ale ten idiot len klamal kvoli novym zmluvam?
Re: upc rusenie analogu
mozno myslel len volno siritelny analogovy signal, lenze ten uz skoncil davno
UPC nema dovod rusit svoje vysielanie v analogu...prave naopak...pouziva to ako malu vyhodu pre ostatne baliky (tv signal pre vsetky TV v domacnosti)
UPC nema dovod rusit svoje vysielanie v analogu...prave naopak...pouziva to ako malu vyhodu pre ostatne baliky (tv signal pre vsetky TV v domacnosti)
myslel som si,o tom vylnom sireni som to vedel.towercom a spol...no vidim ze obchodaci budu klamat vzdy len aby uzatvorili zmluvu.zajtra este skocim do pobocky nech mi vysvetlia o co kraca.
Mne hovorili v upc (ako zamestnancovi, nie zakaznikovi) ze sa planuje europsky zakon o zruseni analogoveho vysielania a prechod na digitalny.
Je tu ale urcite par bodov a to, ci sa nebude jednat len o satelit (pokial viem toto uz ani analogove nieje) a ci to pride atd. Zatial ale urcite nic nieje a netreba verit. Je to velmi oblubena praktika tychto podomovych predajcov UPC ukecavat ludi (a hlavne starych, co im staci kablovka) menit na digital.
Je tu ale urcite par bodov a to, ci sa nebude jednat len o satelit (pokial viem toto uz ani analogove nieje) a ci to pride atd. Zatial ale urcite nic nieje a netreba verit. Je to velmi oblubena praktika tychto podomovych predajcov UPC ukecavat ludi (a hlavne starych, co im staci kablovka) menit na digital.
ved jasne fotrovic nakecal debility a ten mu uveril.to co podpisal bol jeden kus papiera kde ani nie je zaskrtnute aka je viazanost.ani zmluvna pokuta.akurat nervy mam,lebo mam net od inej spolocnosti a keby som bral triple tak je tam vecsia zlava..skusim zajst na pobocku,ale pochybujem ze by sa to dalo zrusti na zaklade len toho ze by som povedal ze nas oklamal.
@Indigo
zakon ale nemoze niekomu prikazovat ze nemoze pouzivat technologiu X ktoru uz pouziva niekolko desiatok rokov
UPC ho pouziva vo svojich kabloch...s nimi si moze robit co len chce
zakon ale nemoze niekomu prikazovat ze nemoze pouzivat technologiu X ktoru uz pouziva niekolko desiatok rokov
UPC ho pouziva vo svojich kabloch...s nimi si moze robit co len chce
tiez sa mi to zda ako blbost, ale EU uz neraz vysvetlila, ze co zakon moze a nemoze urcuje pravo ona
to je to iste ako keby zakazali DIAL-UP
stale sa da naprv v telekome pouzivat
stale sa da naprv v telekome pouzivat
cisto informativna otazka,ak by sa stala niekedy niekomu taka situacia ze podpis klienta nesedi,ze to podpisal niekto iny,ako by sa to dalo riesit? mohlo by sa to akceptovat ako dovod na zrusenie zmluvy?
samozrejme
ak im to nebude stacit tak staci ist za notarom a ten velmi rychlo zisti ze to neni podpis danej osoby
ak im to nebude stacit tak staci ist za notarom a ten velmi rychlo zisti ze to neni podpis danej osoby
notar to moc nema ako zistit...aj keby mal hned podpisovy vzor, treba na to posudok znalca - grafologa, ale inac hej, falosny podpis na zmluve spospbbuje absolutnu neplatnost pravneho ukonu, teda zmluvy. no bude treba falosnost zrejme dokazat a sudu sa to zrejme nevyhne, pochybujem ze by ti to len tak by očko uznali
to bolo len cisto informativne.viete ako to u idiotov upc chodi,daju vam ju podpisat hocikomu a predosla zmluva bola opet na ineho